2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

esracim gaptan aldigin ciciler cok seker ben de gaptan oglusa ilk tekme attigi gun ve de ayni zmanda evlilik yildonumumuz olan gunde babasian hediye olarak uzerinde ingilizce olarak babasinin kucuk boksoru yazan bir body almistim cok seker yallecim oyle deme artik erkek bebekler icin de cok tarz cok guzel seyelr var hele ben zaranin ve burberrynin bebek magazlaarina gidince bitiyorum tutamiyorum kendimi sanki kucuk adam kiyafetelri o kadar tarz ve sirinler ki bebek kiyafeti gibi degil babalarinin kucukelri gibielr bebek mazgalari disinda 3 aydan sonrasi icin buyuk magazalarinin cocuk reyonlarinda cok suepr seyelr oluyro ben aldim bile oglusa birkac bisey ama hepsi turkiyede yukleyemiyorum resimelrini kizlar gidince ins.

çok beğendim arabayı canım güle güle kullanın kızınla ben arabayı yaza doğru almayı düşünüyorum o zaman bundan alabilirim belki

Jülicimarabanız çok güzel,güle güle kullanın kısçenle beraberopuyorumnanaktan

Saolun teyzoşlar a.s.
anne olmak güle güle kullanın canım
fiyatı nedir nerden aldın acaba
arkadasın oğlu olcak böle bişi almak istiyorum

Saolun teyzoşlar a.s.
anne olmak güle güle kullanın canım
fiyatı nedir nerden aldın acaba
arkadasın oğlu olcak böle bişi almak istiyorum

Shop clothes for women, men, maternity, baby, and kids | Gap dan aldım canım
burdaki gap mağazalarınada bakabilirsin vardır sanırım
sen hangisinin fiyatını sordun

ben de gap ve burberry e bitiyorum
daha aldımda eklemedim yarın eklerim süperler
işin ilginci bi arkadaşımın kızı olucak onada bişi bakıyım dedim ama erkeğe okadar adapte olmuşumki kız bebeğe ne alacağımı bilemedim resmen:)
şimdi sırada burberry var en yakın arkadaşım londrada alışveriş yapıp ona yolluyorum sürekli gidip gelen olduğu için bana çabucak ulaşmış oluyor

aman aman nazar değmesin ufaklıklara da cicilerine de..
güle güle kullanın annesi..

kızlar bugun oğluşuma bunları aldım
dahası var gene eklerim:))

canım aldıkların çok güzelmiş hele o ayakkabılara bittim resmen güle güle sağlıkla giysin oğluşun hepsini inşallah

çok teşekkür ederiz teyzesi ne güzel bir dilekte bulunmuşsun hepimizin bebişleri gazsız olur inşallah yoksa işimiz çook zor

Dönenecemiz

ıslak mendil indirimdeydi ne olur ne olmaz diye bi tane aldık çünkü uni yeni doğan alıcam bi kaç tane
göğüs ucu kremim ve mustela nemlendirici kremimiz

saol şekercim ayakkabıları 7,50 $ a aldım desem inanırmısın bende çok beğendim 2 renginide aldım

Dönenecemiz

ıslak mendil indirimdeydi ne olur ne olmaz diye bi tane aldık çünkü uni yeni doğan alıcam bi kaç tane

çok güzel canım dönenceniz güle güle kullanın
bende bunu alıcam çok beğendim odamızada bu uyacak zaten sanırım ama genede araştırıyorum winnie the pooh lu başka gören gözüne çarpan olursa bana haber verin kızlaar

enneolmak ben tommy nin o modelini tavana yansıtmasız sanıyodum güzelmiş cidden wniee yi bende seviyorum
aldıkların çok güzel
aykakkabının fiyatı da cidden uygunmuş güle güle kullanın inşallah

enneolmak ben tommy nin o modelini tavana yansıtmasız sanıyodum güzelmiş cidden wniee yi bende seviyorum
aldıkların çok güzel
aykakkabının fiyatı da cidden uygunmuş güle güle kullanın inşallah

canım galiba tavana vurmuyor resimden anladığım kadarıyla ama müzikli

Dönenecemiz

canım güle güle kullanın hepsi çok güzeller

saol şekercim ayakkabıları 7,50 $ a aldım desem inanırmısın bende çok beğendim 2 renginide aldım

canım sen bunları netten mi sipariş ettin tr'ye gönderiyorlar mı? fiyatları çok uygunmuş

anne olmak netten mi sipariş ettin

canım güle güle kullanın hepsi çok güzeller

canım sen bunları netten mi sipariş ettin tr'ye gönderiyorlar mı? fiyatları çok uygunmuş

evet şekerler netten aldım ama aldıklarım newyorkta bir arkadaşımın ev adresine teslim edilecek özellikle yılbaşı zamanı çok gelen oluyor tanıdıklarıdan gelirken benim için getiriyolar saolsunlar:))
ama getircek kimse yok diyosanız bu işi yapan sitelerde var ben yakın tarihte gelen olmadığında o sitenin aracılığı ile alışveriş yapıyorum
Amerikadaniste.com - Amerikadan kolay alışveriş. Amerikadaniste.com, Amerikadan her türlü alışveriş sitesinden alın, ekspres kargo ile 2-3 günde evinize teslim edelim.
özellikle christmas zamanı deli gibi indirim oluyor her şeyde
benim bugun aldıklarım 100 tl tuttu türk parasıyla
kaç parça aldım herşey 6$-7$ indirimden aldım gap ten ve old navy den
şu andada cadılar bayramı için indirimler var çok şirin şeyler var

http://www.gap.com/
http://oldnavy.gap.com/browse/home.do?ssiteID=GAP

canım ne kadar sürede gönderiyorlar? daha önce alışveriş yaptın değil mi güvenilir yani

canım ne kadar sürede gönderiyorlar? daha önce alışveriş yaptın değil mi güvenilir yani

güvenilir canım hiç merak etme
zaten ayrıntılı bir şekilde anlatıyor sistemin nasıl çalıştığı sen ürünü alıyosun ürün ordaki adrese teslim oluyor sen istediğinde senin adresine gönderiyolar istersen farklı farklı alışverişler yapıp hepsini bir keredede göndertebiliyorsun
dediğim gibi kimsenin gelmediği durumlarda ben bu site aracılığı ile alışveriş yapıyorum
gayette hoş oluyor valla :)) tavsiye ederim

canım bu şirket kargoları çok pahalı yolluyor diye duydum,mesela senin bu aldıklarını kaç liraya yollarlar tahmini buraya sence,sen daha önce alışveriş yaptığın için soruyorum,astarı yüzünü geçmesin sonra:kedi:

smhsmh aldıkların çok güzelzemuszemus
güle güle kullanın oğluşunlaopuyorumnanaktan
dönenceye bayıldım
onu nerden aldın, internetten mi, kaç para?delikafadulden
bende istiyom ondan:lepi:
bide göğüs ucu kremin hangi marka? belli olmuyo tam ismi
kaçıncı ayda sürmeye başlıycaksın kremi?CADIARZU

anneolmakistiyorum canımcım senin aldıkların da çok hoş şeyleropuyorumnanaktan
güle güle kullansın oğlunzemuszemus
yalnız senin şu verdiğin siteye baktım da, ordan alışveriş yapabilmemiz için iyi bir de ingilizce lazım bize:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…