çok beğendim arabayı canım güle güle kullanın kızınla ben arabayı yaza doğru almayı düşünüyorum o zaman bundan alabilirim belki
juliet araban cok guzelmiş ohh en onemli kısmını hallettin bence:))guzel guzel gezin kızınla insallah...
scedcedu besikte cok şıkmış.seninde kızın huzurla, gazsız saglikla uyusun...
anneolmak. hepsi cook guzel guzel gunlerde kullanın:))hele ayakkabi ve en sondaki baby gap'e bayıldım
Jülicimarabanız çok güzel,güle güle kullanın kısçenle beraberopuyorumnanaktan
Saolun teyzoşlar a.s.
anne olmak güle güle kullanın canım
fiyatı nedir nerden aldın acaba
arkadasın oğlu olcak böle bişi almak istiyorum
esracim gaptan aldigin ciciler cok seker ben de gaptan oglusa ilk tekme attigi gun ve de ayni zmanda evlilik yildonumumuz olan gunde babasian hediye olarak uzerinde ingilizce olarak babasinin kucuk boksoru yazan bir body almistim cok seker yallecim oyle deme artik erkek bebekler icin de cok tarz cok guzel seyelr var hele ben zaranin ve burberrynin bebek magazlaarina gidince bitiyorum tutamiyorum kendimi sanki kucuk adam kiyafetelri o kadar tarz ve sirinler ki bebek kiyafeti gibi degil babalarinin kucukelri gibielr bebek mazgalari disinda 3 aydan sonrasi icin buyuk magazalarinin cocuk reyonlarinda cok suepr seyelr oluyro ben aldim bile oglusa birkac bisey ama hepsi turkiyede yukleyemiyorum resimelrini kizlar gidince ins.
esracim gaptan aldigin ciciler cok seker ben de gaptan oglusa ilk tekme attigi gun ve de ayni zmanda evlilik yildonumumuz olan gunde babasian hediye olarak uzerinde ingilizce olarak babasinin kucuk boksoru yazan bir body almistim cok seker yallecim oyle deme artik erkek bebekler icin de cok tarz cok guzel seyelr var hele ben zaranin ve burberrynin bebek magazlaarina gidince bitiyorum tutamiyorum kendimi sanki kucuk adam kiyafetelri o kadar tarz ve sirinler ki bebek kiyafeti gibi degil babalarinin kucukelri gibielr bebek mazgalari disinda 3 aydan sonrasi icin buyuk magazalarinin cocuk reyonlarinda cok suepr seyelr oluyro ben aldim bile oglusa birkac bisey ama hepsi turkiyede yukleyemiyorum resimelrini kizlar gidince ins.
kızlar bugun oğluşuma bunları aldım
dahası var gene eklerim:))
juliet araban cok guzelmiş ohh en onemli kısmını hallettin bence:))guzel guzel gezin kızınla insallah...
scedcedu besikte cok şıkmış.seninde kızın huzurla, gazsız saglikla uyusun...
anneolmak. hepsi cook guzel guzel gunlerde kullanın:))hele ayakkabi ve en sondaki baby gap'e bayıldım
canım aldıkların çok güzelmiş hele o ayakkabılara bittim resmen güle güle sağlıkla giysin oğluşun hepsini inşallah
çok teşekkür ederiz teyzesi ne güzel bir dilekte bulunmuşsun hepimizin bebişleri gazsız olur inşallah yoksa işimiz çook zor
enneolmak ben tommy nin o modelini tavana yansıtmasız sanıyodum güzelmiş cidden wniee yi bende seviyorum
aldıkların çok güzel
aykakkabının fiyatı da cidden uygunmuş güle güle kullanın inşallah
saol şekercim ayakkabıları 7,50 $ a aldım desem inanırmısın bende çok beğendim 2 renginide aldım
anne olmak netten mi sipariş ettin
canım güle güle kullanın hepsi çok güzeller
canım sen bunları netten mi sipariş ettin tr'ye gönderiyorlar mı? fiyatları çok uygunmuş
evet şekerler netten aldım ama aldıklarım newyorkta bir arkadaşımın ev adresine teslim edilecek özellikle yılbaşı zamanı çok gelen oluyor tanıdıklarıdan gelirken benim için getiriyolar saolsunlar:))
ama getircek kimse yok diyosanız bu işi yapan sitelerde var ben yakın tarihte gelen olmadığında o sitenin aracılığı ile alışveriş yapıyorum
Amerikadaniste.com - Amerikadan kolay alışveriş. Amerikadaniste.com, Amerikadan her türlü alışveriş sitesinden alın, ekspres kargo ile 2-3 günde evinize teslim edelim.
özellikle christmas zamanı deli gibi indirim oluyor her şeyde
benim bugun aldıklarım 100 tl tuttu türk parasıyla
kaç parça aldım herşey 6$-7$ indirimden aldım gap ten ve old navy den
şu andada cadılar bayramı için indirimler var çok şirin şeyler var
Shop clothes for women, men, maternity, baby, and kids | Gap
Women's & Men's Clothes: Plus Size, Maternity, Baby & Kid's Clothing | Old Navy
canım ne kadar sürede gönderiyorlar? daha önce alışveriş yaptın değil mi güvenilir yani
evet şekerler netten aldım ama aldıklarım newyorkta bir arkadaşımın ev adresine teslim edilecek özellikle yılbaşı zamanı çok gelen oluyor tanıdıklarıdan gelirken benim için getiriyolar saolsunlar:))
ama getircek kimse yok diyosanız bu işi yapan sitelerde var ben yakın tarihte gelen olmadığında o sitenin aracılığı ile alışveriş yapıyorum
Amerikadaniste.com - Amerikadan kolay alışveriş. Amerikadaniste.com, Amerikadan her türlü alışveriş sitesinden alın, ekspres kargo ile 2-3 günde evinize teslim edelim.
özellikle christmas zamanı deli gibi indirim oluyor her şeyde
benim bugun aldıklarım 100 tl tuttu türk parasıyla
kaç parça aldım herşey 6$-7$ indirimden aldım gap ten ve old navy den
şu andada cadılar bayramı için indirimler var çok şirin şeyler var
Shop clothes for women, men, maternity, baby, and kids | Gap
Women's & Men's Clothes: Plus Size, Maternity, Baby & Kid's Clothing | Old Navy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?