2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

esracımmmmmm oda çok güzel görünüo. nerden. dolap sanki ikeada bi dolap vardı ona benzio. ben d ebuna benzer bişi beğenmiştim. cicileriniz de pek şeker.güle güle kullansın bebişin.

ecrincim sen ne becerikliymişsin yavvvv.yelek d eörmüş ne güzel.

avent biberonu ve uni ıslak mendili

göğüs pedi ve emzirme sütyeni zemuszemus

sampuanı kremi ve vucut sampuanı

buda kızımın alt acması zorla buldum pembeyii :hulya:

anne olmak oğlusunun odası cok güzel olmus güle güle büyüsün odasında

ecrin senin iclerde cok güzel
hepsini güle güle kullansın ayris hanım

anne olmak odanız çok güzelmiş canım nerden aldın ikeadan mı? güle güle sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah

ecrin ne kadar beceriklisin ördüğün yelek çok güzel görünüyor. keşke benim de elimden gelse de ben de hiç değilse tek parça bişey örebilsem kızıma ama yok anam beceri namına bişey bende. güle güle kullansın ayris bebek

julii sen de güle güle kullan canım. eksikleri bitirdin galiba hem melisa için hem de kendin için ne güzel darısı başıma inşallah

ay kankam neler almış yaa
demek biberonda aventi aldın
bende uni alıcam ıslak mendil ama ondan baya almak şart herhalde
hepsi çok güzel tatlım
güzel günlerde inşallah

Juli güle güle kullanın kızınla beraber, iyi günlerdeopuyorumnanaktan
bende uni ıslak mendillerden alıcam
ne kadar tanesi bunların

avent biberonu ve uni ıslak mendili

göğüs pedi ve emzirme sütyeni zemuszemus

sampuanı kremi ve vucut sampuanı

buda kızımın alt acması zorla buldum pembeyii :hulya:

yine birsürü şeyler almış hatun güle güle kullanın canım kızınla

kızlar oğluşumun odası sıcağı sıcağına
gece 1 de bitti kurması bizde esyalarını ölesine koyduk bu haline bakın sonra tam bitmiş halinide koyarım

adaşım çok güzel ve şirin olmuş odanız demir bey misler gibi yatsın inş.bende takımı beyaz alacağım hatta işi olmazsa eşim yarın gidip siparişini verecek 20 günde yapıyorlarmış bende bir an önce yerleştirmek istiyorum odasını kuzumun eşyalrının yarısı orda yarısı burada ay çok heyecanlandım şimdi ya

esracim oglusunun odasi cok seker melekler gibi uyusun beyazlar icinde ben de moskovadaki eve ikeadan almayi planliyorum pratik olsun diye bir de guvenilir olsun diye
ecrin valla hanmarat hatunsun sekerim ayris hanim cok sansli ben hayatta yapamam boyle seyler
julii daha eksik kaldimi canim valla bitirdin massalah herseyi alt acma cok seker pembis pembis unibaby ve sebamed urunlerimiz ayni canim

yine birsürü şeyler almış hatun güle güle kullanın canım kızınla
saol canım benim opuyorumnanaktan
julii daha eksik kaldimi canim valla bitirdin massalah herseyi alt acma cok seker pembis pembis unibaby ve sebamed urunlerimiz ayni canim
eksik olmaz mı jasminim kaydirigubbakcemile3
ay kankam neler almış yaa
demek biberonda aventi aldın
bende uni alıcam ıslak mendil ama ondan baya almak şart herhalde
hepsi çok güzel tatlım
güzel günlerde inşallah
saol kankam
aventin seti yerine şimdilik tek aldım
nasıl olsa calısmıcam evde emzirebilirim
bir tane bulunsun ilerde gerekirse alırız

Juli güle güle kullanın kızınla beraber, iyi günlerdeopuyorumnanaktan
bende uni ıslak mendillerden alıcam
ne kadar tanesi bunların
saol sevcanım
tam olarak hatırlamıyorum ama 3 lüsü 14 mü neydi :uhm:

sevcanım 4.5 ve 5 küsür arasında değişiyo
gezip uygununu bulmak veya toptan almak lazım
internette bazen cok düşük fiyata oluyor aslında takip etmek lazım
aten birini ben baslarım şimdi kullanmayakaydirigubbakcemile3

juli güle güle kullansın melisan..

saol ecrinimopuyorumnanaktan

julicim gule gule emzir melisayı emzirme sütyenin peh güsellkaydirigubbakcemile3

anne olmak istiyorum odaya bayıldım. harika olmuş. gule gule uyusun içinde minik kuşun

jülicim ohhhh maşallah eksiklr tammalanıyor senin. ben d ebu ay losyonları falan halledeyim diyorum. ve hastane çantamız kızlar. liste yaptım. onun dışına çıkmamya çalışıcam.yoksa her gördüğümü alıyorum.

bebişime aldığım son zıbınları artık. başka almıcam.o eksikleri bitti.

bu da oğluşumun eşofman takımı.

julicim gule gule emzir melisayı emzirme sütyenin peh güsellkaydirigubbakcemile3

anne olmak istiyorum odaya bayıldım. harika olmuş. gule gule uyusun içinde minik kuşun
mersi delf teyzesi
giydim üstüme acıp acıp duruyorum kaydirigubbakcemile3
ay bide her akşam ev içinde bebek aabası gezdiriyom laelaelaelaelae
herifte delirdim mi diye bakıyo
ama cok hosuma gidiyo yafff kaydirigubbakcemile3

her gün aklıma bişi geliyo
ama bartmıcam
kıyafet işini bitirdim artık zaten cok hediye geliyor annem birsürü yüklenir gelir
sadece astranot tulum yada dışarı cıkarmalık polar tulumlardan alıcam
bugün buldum ama mavisi vardı almadım

bebişime aldığım son zıbınları artık. başka almıcam.o eksikleri bitti.

bu da oğluşumun eşofman takımı.

iyi günlerde giysin deniz kemal
hepsi cok güzel opuyorumnanaktan

ecrin'cimördüğün hırka ve diğer cicileriniz çok güzel,sağlıkla kullansın kızına.s.
Juli'cim Melisanın cicileri ve senin cicilerin:kedi:de çok güzeller,bende sebamed ve mustela kullanmayı düşünüyorum,alt açmanız çok sevimlia.s.
swett'cim çok tatlı aldıkların,hele o arılı zıbın takımına bayıldım,zaten oldum olası arı figürüne hastayımdır,güle güle kullansın oğluşuna.s.

kızlar, herkesin herşeyi bi harika.. maşallah hepsine..
ecrin, juli, esra, daha d avardı geçmişte ama... valla şimdi kimlerdi hatırlayamadım, nolur kusura bakmayın... cicilerini ekleyen herkes.. maşallah hepsine.. odalar, ciciler, sütyenler, biberonlar :) aman allahım ya..
ben de başlıcam artık bu işlere sanırım... heveslendim bugün sizlerden valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…