2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

Cssacığım oğluşunun cicileri çok güzel.Hepsini sağlıklı bir şekilde,yi günlerde kullanmak nasip etsin..:Saruboceq:

arkadaşlar ben de 5,5 aylık hamileyim ve doğumum ocak sonu ya da şubat başı olacak fakat daha hiçbirşey almamdım bebişime.....

cssa sen beni görmüyormusun küstümmmmmmmmm:gitme:
dalin seti ne kadara aldın diommmmmm merak ettimmmm :)))

cssa hepsi çok şeker zemuszemus
sweetbaby mavili tulumunuz çok bi hoşmuşopuyorumnanaktan

cssa aldıklarını güle güle kullanın yavruşunlaopuyorumnanaktan
hepsi çok güzel

bizde bu akşam oğluşumun babasıyla bişeyler alıcaz oğluşumazemuszemus

ndkcım görmez olurmuyumm yazdım ama sen görmedin galiba cnm benim 20 lira falandı

kızlar herkese ayrı ayrı teşekkürler.bbeişlerimizn hepsi aldıkalrımızı güle güle sağlıkla kullansınlar. valla dün çarşıya çıkınca aldım bunları.ve biraz dolaştık. hemen yoruldum. artık yürümek fazla yormaay başladı. önceden olsa saatlerce dolaşırdım. alışverişi son aana bırakmammak lazım. zaten herşey bi yerde bulunmuyo dimi.

bu arada cssa aldıkların çok güzel. sağlıklı günlerde güleryüzle giydirmayi nasip etsin Allah.

sweet ve cssa canlarım aldıklarınız çok güzel güle güle sağlıkla güzel günlerde kullanın inşallah.

sweet canim aldiklarin cok cici gule gule giysin oglusun bence de artik sen kiyafet alma yanlis hatirlamiyosam cok almistin a arili zibinin aynisindan ben de aldim oglusuma
cssa canim sen de cogu seyi almissin ne gzuel iyi gunelrde saglikla kullansin hepsini bebisin ve sen

kızlar oğluşumun odası sıcağı sıcağına
gece 1 de bitti kurması bizde esyalarını ölesine koyduk bu haline bakın sonra tam bitmiş halinide koyarım

çanım bayıldım ya çok güzel odası eşyaları saglıcakla gelsin ahstanede bu odadada uyusunzemuszemus
iyi günlerde kullan şampuan losyon digeri neyyy
bebişime aldığım son zıbınları artık. başka almıcam.o eksikleri bitti.

bu da oğluşumun eşofman takımı.

QUOTE=cssa;9516934]

[/QUOTE]
iyi günlerde kullan

anne olmak ıstıyorum bebeğin iyi gunlerde kullansın mutlu mesut sağlıkla inşallah
herseyı cok guzel halısı ıkea danmı bana oyle geldı sankı canım sifonıyer ıstıyorum bende beyaz onu nereden aldın acaba:uhm:

ayy kuzuların herbişeyleri harika walla bakıyorum bakıyorum az kaldı diyorum ama dayanamıcam yaa bende almak istiyorum artık bişeyler almayı daha bi donu bile yok oğluşumun ilk don alki donansın diyolar bakalım kocişte toplu yaparız liste yaparak daha rahat olur diyor sizden baka baka alıcam artık ne lazımsa kasım sonu gibi alırım bende allah iyi günlerde sağlıkla mutlu mutlu giydirmeyi nasip etsin ahh gelsin kuzucuklar artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…