2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

scedcedu canım maşallah maşallah nelerde neleri var kızının hepsi birbirinden tatlı ama güzel günlerde kullanın emi

sevcanım kokoş sevcanım Şeniz

bende evde olmamanın ve sitenin acizliği yüzünden son aldıklarımı ekleyemedim inşallah yarın evdeyim bi aksilik çıkmazsa ekliycem :lepi:

bunlarda son aldıklarımız:kedi:

bu sepetimiz

bunları bimden aldım yeni doğan ıslak pamuklar hops un fiyatı uygundu ama 12 lik uni baby alıcam bide

bunu park yatak için aldım organik nevresim takımı

değişik olsun diye baya aradığım ve sonunda bulduğum kedili alt açmamız

en küçük teyzemizin getirdiği ufak bir hediye

mustela alacaktım ama baya uyguna buldum bunları yalnız konak önleyici şampuanı mustela alıcam bi tek şampuanımız eksik

ilk etapta badi giyilmiyo diye iki tane ekstra zıbın üst aldım

patikli pantolanlarımız

iki tane pijama takımı almıştım kendime sabahlıkta alayım onlarıda birlikte ekleyeceğim

hepimiz sağlıcakla inşallah güzel günlerde............:Saruboceq:

scedcedu,smhsmh bebişlerinizin cicileri çok güzel,
güle güle kullansın bebişler...
sevcan sende lizözünü güle güle kullan cnm..

hepsi çok güzel sağlıkla kullansın sarı örgü battaniyeniz çok güzelmiş kim yaptı yada nerden aldınız çok hoşuma gitti

Oldumu bilmiyorum deneme

http://img197.imageshack.us/img197/2228/sdc11198o.jpg[/IMG]11198o.jpg

biliyorum canım sabahtan beri deniyorum yok deli olcam artık inat ettim işi gücü bıraktım iş yerinde illa yükleyeceğim yani

ayy masallah scedcedu aldiklarinda, kuzenin minileride bir harika guzel gunlerde kullansin bebegin.inan hangisini daha cok begendim bilemedim:))

sevcan lizoz hırka demik anladigim kadari ile:))sende guzel gunlerde kullan insallah...

opuyorumnanaktankızlar ben bu topıge doyamıyorum yaaa cok tatlı hepsı
smhsmh scedcedu sevcan hepsı harıka yıne bayıldım ben yaaa
gule gule saglıcakla kullanın ınsallah :))

scedcedu,smhsmh bebişlerinizin cicileri çok güzel,
güle güle kullansın bebişler...
sevcan sende lizözünü güle güle kullan cnm..

hepsi çok güzel sağlıkla kullansın sarı örgü battaniyeniz çok güzelmiş kim yaptı yada nerden aldınız çok hoşuma gitti

çok teşekkür ederiz teyzeleri hepimiz güzel günlerde kullanalım cicilerimizi.
yumy canım ben o battaniyeyi Bursa'da Nipperland diye bi çocuk msağazasından aldım fiyatı çok uygundu sadece 10 tl.

semihacım kaan'ın cicileri de çok şeker, sizin de eksikler bitti galiba. güle güle iyi günlerde kullan canım.
feyzae lizözün çok güzelmiş sevcan da koymuştu sizden özendim bugün arayıp bulayım da ben de koyayım resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…