2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

anam anam.. nedir nan bu fiyatlar :)
yıkarız bacım, arap sabunu da olur, bulaşık sabunu da olur...

kaydirigubbakcemile3

ohh sefası olsun minoşunun mişler gibi kokacak bunlarla tertemiz olcak:teytey:

canım ben de hepsini mustela aldım nerdeyse 1 yıl gittiğini söylemişlerdi yalnız hem konak önleyici şampuan hem de köpük şampuan almaya gerek var mı? bir de temizleme mendillerini ben sadece hastane için mustela aldım sonrasında uni baby nin pamuklu olanlarından alırım diyorum

bugün dayanamadım yine ufak tefek bişeyler aldım
bunlar uzun kollu önden ve alttan çıtçıtlı aynı zamanda kendinden eldiveli bodylerimiz

bu yeleği çok beğendim aslında beyaz yelek almak istiyordum ama pembe oldu

zıbınlarımız; göbeği düşene kadar body giydirilmiyormuş sadece zıbın giydiriliyormuş.

tülbent mendil hiç almamıştım ama bunları da fazla beğenmedim anneme söyledim o yapacak. bu şapkayı da ihtiyacımız yoktu ama beğendiğim için aldım. daha önce avent in emziklerinden almıştım bu emziği görünce bunu da aldım

iyi günlerde kullanın kızınla aldıgın bodyler çok kullanışlı bende ekseri böyle almak istiyorum

scedcedu, canım çok güzel cicileriniz... en güzel zamanlarda kullanın inşallah herşeylerii.

scedcedu canım cok tatlılar bızım hıc pembıs bıseyımız yoook :))
mavıslerın ıkı uc tanesını degıstırebılırım ama bır daha kı ayı beklıyorum kı yıne cınsıyet degısmesın :))
ayyy cıldıracam benden baska yokk yaaa..

teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizin olsun hep beraber güzel günlerde kullanalım.
kibele canım sen istersen doğmasını bekle o zaman değiştir opuyorumnanaktan

kızımın odası bu oldu.. daha gelmedi 15 gün sonra falan gelecek....
kurulunca resmini çeker koyarım...

kanka buny i öperim ben
bu polar battaniye takımında çarşafla yastık kılıfımı var bide
ben uyku seti aldım ya oda için şimdi bide nevresim takımı alıcam park yatak için
bunda yorgan kılıfı yok demi
çok ciciler miş

scedcedu ay yerim o yeleği miniş şeyleri pek tatlı pek hayranım kızlara zaten :))

jasmin eşime gösterdim bu alt açmayı kalitesizdir dedi burun kıvırdı neyse ben yorgancıoğlu diye bi markada kedili beğendim onu alıcam sağolasın bilgiler için

sedoşum odanız ne cici büyüyen yatak tercih etmemişsiniz ama nerden aldınız
gelince 2010 ocak bebeklerinin odaları diye topik açtım oraya resimlerini koyarsın olurmu :lepi:
güzel günlerde inşallah

kızımın odası bu oldu.. daha gelmedi 15 gün sonra falan gelecek....
kurulunca resmini çeker koyarım...

çok şekerrrr güle güle kullanın inşallah
babyhope ve belis te buna benzer birşey görmüştüm nereden alddın canım
bende beşik şifonyer dolap almayı düşünüyorumda fiyat araştırmasına giriştim

çok uzun zamandır girememiştim baktım hepsine çok şeker hepsi ya güle güle kullansınlar inşallah
o arkaası ponponlu olan tulum vardı bir tane istanbul da denk gelen var mı hiç

bir an önce alışverişe çıkmak istiyorum
benim kızımın hiçbirşeyi yok

canım odanızı güle güle,iyi günlerde kullnırsınız inşallah.cıvıl cıvıl minik kızına yakışır zemuszemus

özge06
jüli
scedcedu
semiha
anneolmakistiyorum
kızlar hepiniz aldıklarınızı kuzucuklarınızla iyi günlerde kullanırsınız inşallahopuyorumnanaktan

sedoşum odanız ne cici büyüyen yatak tercih etmemişsiniz ama nerden aldınız
gelince 2010 ocak bebeklerinin odaları diye topik açtım oraya resimlerini koyarsın olurmu :lepi:
güzel günlerde inşallah

canım bellonadan aldım... büyüyen beşik tercih etmedim çünkü odada bazalı yatağımda olacak... bebek büyüyüp yatakta yatma zamanı gelince o yatağa geçer....

bellonadan aldım canım.... bazayla birlikte 1.700 e aldım. fiyatlar senin ödeme şekline göre değişiyor..
canım odanızı güle güle,iyi günlerde kullnırsınız inşallah.cıvıl cıvıl minik kızına yakışır zemuszemus
teşekkürler opuyorumnanaktan

sedacığım hayırlı olsun odanız cnm,çok cici,bebişin güzel günlerde kullansın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…