2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

ben de diyorum nereye gitti bizim ciciler topiği :)
kaybettim sandım, sitedeki problemlere bile bağladım hatta olayı :)

meğer yeri değişmiş...
haydi hayırlı olsun..

sevcan çok güzelmiş güle güle kullan canım, benim de bi tane vardı nereye koydum acaba arayayım bakalım bulursam koyarım resdmini

sevcan çok güzelmiş güle güle kullan canım, benim de bi tane vardı nereye koydum acaba arayayım bakalım bulursam koyarım resdmini

sende bul çıkar hastane çantana koyarsın
benimki de sandıktaydı, çıkardım
inşallah giymek nasip olur
saçıma da tacımı takıcam, oh salına salına yürüycem hastanedezemuszemus
kokoşlar gibikaydirigubbakcemile3

son olarak anane ve babannemizin aldıklarını ve kuzenlermizden bize miras kalan cicilerimizi ekliyorum... kızıma başka kıyafet almayacağım bugün şöyle bi baktım da farketmeden bir sürü şey almışım inşallah hepsini kullanırız elimizde patlamazlar.

bunu görümcem almış uyuturken kundak yapmak için

ben her ne kadar örgü istemiyorum diye kendimi yırtsam da illa ki örüyorlar....

hastane çıkışımızın bazı parçaları

penye battaniyemiz

kadife battaniyemiz

alt açmamız

alt açmamızın battaniyesi

örgü battaniyemiz

canım aldıkalrın süper çok beğendim güle güle kullansın meleğin
bu arada bebek odamız için yazdıkların için çok teşekkür ederiz teyzesi biz onu gaziemirden bir mağazadan aldık çok pahalı değil ben sana özelden yazarım aldığımz yerin adını

ayy masallah scedcedu aldiklarinda, kuzenin minileride bir harika guzel gunlerde kullansin bebegin.inan hangisini daha cok begendim bilemedim:))

sevcan lizoz hırka demik anladigim kadari ile:))sende guzel gunlerde kullan insallah...

opuyorumnanaktankızlar ben bu topıge doyamıyorum yaaa cok tatlı hepsı
smhsmh scedcedu sevcan hepsı harıka yıne bayıldım ben yaaa
gule gule saglıcakla kullanın ınsallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…