2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

semihaaaaaa.. doğum fotolarımıza mı bakıcaz biz :)
allahım yarabbim ya... ben bu senaryolar içinde miyim? inanamıyorum hiç?
bu göbüş benim mi? bu tekmelr bebeğimin mi? inanamıyorum hiç yahu..

semihaaaaaa.. doğum fotolarımıza mı bakıcaz biz :)
allahım yarabbim ya... ben bu senaryolar içinde miyim? inanamıyorum hiç?
bu göbüş benim mi? bu tekmelr bebeğimin mi? inanamıyorum hiç yahu..

İnan kız inan
o koca göbek senin :roflol:
içindeki melekte seninopuyorumnanaktan

İnan kız inan
o koca göbek senin :roflol:
içindeki melekte seninopuyorumnanaktan

ay durup durup ağlamak geliyor içimden... seviçten mi, heyecandan mı, stresten mi, ev kalabalıklığının verdiği sıkıntıdan mı... hiç bilemiyorum :)
ama inanamıyorum işte..
aynanın önünden geçerken, gözüme takılan göbek... içindeki bebek....
allahım nasıl bi mucize bu diyorum hep... tuhaf bi karmaşık duygulardayım ben valla... :)

sevcancım bebişinin cicileri çoook güzel. sağlıkla giysin inşallah. smhsmhcim gecelik ve pijamalar çoook güzel. ben de sabahlığa bittim çok am çok güzel. güle güle giy inşallah.

sevcan senin alidklarinda cok guzell.karar verdim beebkler icin olan her sey cok guzel yoksa hepimiz bu kadar zevkli olamayiz:)))
guzel gunlerde kullanin canim

merhabalar kızlar bebekleri için park yatak alan arkadaşlar yatak ve uyku seti işini ne yapacaklar acaba.yatağa netten baktım süngermiş uyku setinede baktım ancak hepsi büyük normal beşikler için olan uyku setinden alsam olurmu acaba.sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.

Esracım oğluşunun da senin de cicileriniz çok güzelopuyorumnanaktan
İyi günlerde giyin inşallahzemuszemus
Kız sen o gecelikle üşütmeyesin
Çok ince gibi geldi gözümeCADIARZU

sağol sevcancım
evet gecelik çok kalın değil bide ben çok üşüyen bi tipim ama hastaneler çok sıcak oluyo ondan ince aldım

Son düzenleme:
esracım hepsi çok güzel gülerek kullan sende bebişinde maşallah .ama üşürsen ince gb askılıya rahat edebilecekmsin canım

esra ne guzel almişsin hepside cok guzel.guzel gunlerde kullanin oglun ve sen:))bitirdin tum haızrlıklari sanki sen..

darisi bizim basımıza:))

esracım hepsi çok güzel gülerek kullan sende bebişinde maşallah .ama üşürsen ince gb askılıya rahat edebilecekmsin canım
sağol canım hast.çok sıcak oluyor diye aldım askılı ve ince rahat ederim inş
esra ne guzel almişsin hepside cok guzel.guzel gunlerde kullanin oglun ve sen:))bitirdin tum haızrlıklari sanki sen..

darisi bizim basımıza:))

sağol öğretmenim valla hemen hemen bitti gibi hazırlıklar ama daha benim çantam hazır değil onuda hazırlayacağız önümüzdeki hafta bide oğlumun yatağının üzerine cibinlik almak istiyorum bikaç yere sordum fiyatlar uçuk geldi bakalım bulacağız bir çaresini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…