2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

geceliğim

polar sabahlığım

pijamalarım

tokam

ve oğluma wenicedeki indirimden dünkü aldığım kazak

:kedi: :kedi: :kedi:

Kızlar bende oğluşumun cicişlerini ekliyim dedim
Biraz uzun sürebilir, kusura bakmayın

tulumları

zıbınları,bereleri,eldivenleri,patikleri

havluları

battaniyeleri

emzirme akletlerim,göğüs pedim, oğluşumun sabunu

unibaby mendillerimiz

prima yenidoğan bezi

sevcan, semiha , ruzgar hepiciğinizin herşeyi süperrrr gule kullansın bebişkolar ve bizlerrr

sağolun kızlar hep beraber güzel günlerde kullanlaım inşallah
sevcan semiha cicileriniz çok güzel hayırlı olsun

yatağını yaylı lardan yataşa falan bakacağım ince sünger istemiyorum
yatağımız 70*110 bizim buluruz elbet o ölçüde
uyku setleride uymuyor kenarları zaten bi işe yaramayacak normaller için olanlar
park yatak için olanları görmedim hiç ama bakmak lazım
ben nevresim takımı alıp yorganını ayrıca alacağım kaz tüyü olanlardan falan
onuda zaten bu sene almam zaten 2 kat giyinmiş olacak bi kat penye battaniyede olacak kundak gibi (kundak yapmayacağım ama elini falan hafif çe içine sokarız
e bide kalın battaniye örttüğümüzde üstüne yeter

annemle beraber yapmaya çalıştığımız kapı süsümüz

bunlarda kendime aldığım elbise ve badi bayramda giyerim diye aldım

çoraplarımız

şapkamız
güle güle kullan canım çok güzel hepsi

canım bence o yaylılar çok kalın olur üst kısımda kullanmak içimn park yatağın. ince sünger yaattağı koyup uyku setini koyunca bile baya yükseliyo. o yaylı yatak ilerde alt katta kullanılıyo. o süngerlerinde iyisi var. ben onlardan aldım. tabi sen bilirsin.

park yatağa yaylı yatak ağır gelmez mi acaba?insan ne yapacağini şaşiriyor rüyalarıma giriyor artık:))

ben de öle düşündüm çevremde de öleydi. bunu aldım.

esracım cicilerininiz çoook güzel güle güle kullanın. ben d eyapmıştım kapı süsü one benzettim. ama insan kendi yaptığını çok beğeniyo. seninki de çook cici. sepetimi d eyaptım . şeekrlerimin malzemelri d egeldi onları da yapıcam. oleyyyy

teşekkür ederiz teyzesi evet sweetim insan kendi yaptımı çok hoşuna gidiyo sepet bizde yapacağız malz yetmedi az almışız tekrar alıp onuda yapacağız

esracım aldıkların çok güzel. bayıldım. bu arada bayram kıyafetindeki kırmızı body çok gzüel. nerdn aldın canım :?

esracım aldıkların çok güzel. bayıldım. bu arada bayram kıyafetindeki kırmızı body çok gzüel. nerdn aldın canım :?

esracığım aldıkların çok güzeller,güle güle kullan canım.zemuszemus

teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizlerin olsun
pınarcım zuhal giyimden aldım kırmızı badiyi indirim varmış 16 tl mi neydi fiyatı bence ihtiyacın varsa sende bak

ay ben görmeyeli neler eklenmişsiniz kızlar yine ya hepsi birbirinden güzel,hepiniz birbirinizden zevklisiniz..bir ben ekleyemedim sanırım fotoları topiğin beceriksizi ilan edebilirsiniz benimafoldumben

esracım kapı süsünü diktinizmi yapıştırdınızmı ve neyle
geceliğin ne kız yanıyomusun
seni seksapelli seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…