canım yapıştırdık kapı süsünü silikonla dikmek baya zor olur diyeesracım kapı süsünü diktinizmi yapıştırdınızmı ve neyle
geceliğin ne kız yanıyomusun
seni seksapelli seni
esra
Annenle ne güzel yapmisiniz kapi süsünü bravo cok güzel.
Sevcancim iyigünlerde giydir cok güzel cicileriniz .Ben battaniye bulamadim hala seninkilerede bayildim.
smhsmh
Senin cicilerde güzelmis güle güle giy.
semihacım gülerek kullansın minik kaan cicleri çok şeker
semihacım güle güle lkullansın oğluşun
Semihacım Kaan'ın cicişleri çok tatlı opuyorumnanaktan
İyi günlerde giyer inşallah
smhsmh
Güle güle giysin oglusun kiyafetlerini cok güzel ciciler bayildim.
semiha güle güle kullansın kaan bey cicilerini.bugun bende gittim wenice ye bir pantolon begenebildim kızıma:)))
smhcim cok guzel aldiklarin.bıdıgın cok sansli masallah:)))
kanka cicileriniz pek bigüzeliyi günlerde kullanın
hepinize çook teşekkürler kızlarcanım sweatlere bayıldım çok güzel. wenice den aldın galiba. güle güle kullansın oğluşun. fiyatlar nasıl bu arada wenice de.
[URL=http://img688.imageshack.us/i/dsc0134.jpg/][/URL]
Kizlar arabamiz bu . Baston hale getirip cekmedim fotoyu.Daha kesfetmem lazim ne nerden cikip takiliyor diye.Puset kismi ben tek araba kullanirkende arka koltukta bebegi emniyet kemeri ole baglayabilyiorum.En cok bunu düsünüyordum neyse sorun cözüldü.6 ayi bitene kadar böyle yatirip cikartacagim sokaga.7 ayda baston hale getirip öyle kullanacagim Allah kismet ederse.Iki sekildede cikip elde tasinabiliyor cok hafif.Baston cikinca araba koltugu da oluyor ayni zamanda .Ana kucagi gibide elde tasinabiliyor.
ABC Dizayn diye pek duyulmamis yada benim ilk kez duydugum bi marka ama korkularim gitti arabayi kurunca neyseki.Darisi karar veremeyenlerin basina.
[URL=http://img688.imageshack.us/i/dsc0134.jpg/][/URL]
Kizlar arabamiz bu . Baston hale getirip cekmedim fotoyu.Daha kesfetmem lazim ne nerden cikip takiliyor diye.Puset kismi ben tek araba kullanirkende arka koltukta bebegi emniyet kemeri ole baglayabilyiorum.En cok bunu düsünüyordum neyse sorun cözüldü.6 ayi bitene kadar böyle yatirip cikartacagim sokaga.7 ayda baston hale getirip öyle kullanacagim Allah kismet ederse.Iki sekildede cikip elde tasinabiliyor cok hafif.Baston cikinca araba koltugu da oluyor ayni zamanda .Ana kucagi gibide elde tasinabiliyor.
ABC Dizayn diye pek duyulmamis yada benim ilk kez duydugum bi marka ama korkularim gitti arabayi kurunca neyseki.Darisi karar veremeyenlerin basina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?