olmuş tutku denemeye devam:))güle güle kullan..
teşekkür ederiza.s.güle güle kullan tutku
evet canım sabahlıkta gecelikte 30 liraydı..çok uygun olduğu için kaçırmadımtutkucum gecelik ve sabahlığın çok güzel. sağlıkla giy. bende bi ara pembesine bakmıştım. sanırım sabahlığı 30 liraydı.
teşekkür ederiz canıma.s.cicilerinizi çoooooooook tatlı. mavili takıma bayıldım zaten. güle güle giysin oğluşun.
tutku ve sweet gule gule giysin bebişleriniz cicilerini...
tutku ve sweet güle güle kullansın bebişleriniz hepsi birbirinden güzel
bi hastane çıkışı daha alıcam demiştim. aldım kızlar.
dayanamayıp aldığımız bi tulum daha. ama artık biraz büyük alıyorum. baharda giysin diye.
bunu da bi arkadaşım almış sağolsun.bu da polar beermiz.
bu da kangurumuz. abebk çantamız ve portbebmizle takım olduğunu görünce hemen aldık. baharda koyucam oğlumu gezicez.
hepsi birbirinden güzel,güle güle giysin hepsini inşallahopuyorumnanaktan
deneme deneme..bakalım ekleyebilcekmiyim
[/URL][/IMG]
[URL=http://img688.imageshack.us/i/dsc0134.jpg/][/URL]
Kizlar arabamiz bu . Baston hale getirip cekmedim fotoyu.Daha kesfetmem lazim ne nerden cikip takiliyor diye.Puset kismi ben tek araba kullanirkende arka koltukta bebegi emniyet kemeri ole baglayabilyiorum.En cok bunu düsünüyordum neyse sorun cözüldü.6 ayi bitene kadar böyle yatirip cikartacagim sokaga.7 ayda baston hale getirip öyle kullanacagim Allah kismet ederse.Iki sekildede cikip elde tasinabiliyor cok hafif.Baston cikinca araba koltugu da oluyor ayni zamanda .Ana kucagi gibide elde tasinabiliyor.
ABC Dizayn diye pek duyulmamis yada benim ilk kez duydugum bi marka ama korkularim gitti arabayi kurunca neyseki.Darisi karar veremeyenlerin basina.
tutku ve sweet güle güle kullansın bebişleriniz hepsi birbirinden güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?