2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

meltemcim aarbanız çok cicimiş. güle güle kullanın. smhsmhim nekadar uygunmuş t-shirtler. ggüle güle giysin oğluşun.

tutkucum gecelik ve sabahlığın çok güzel. sağlıkla giy. bende bi ara pembesine bakmıştım. sanırım sabahlığı 30 liraydı.

bi hastane çıkışı daha alıcam demiştim. aldım kızlar.

dayanamayıp aldığımız bi tulum daha. ama artık biraz büyük alıyorum. baharda giysin diye.

bunu da bi arkadaşım almış sağolsun.bu da polar beermiz.

bu da kangurumuz. abebk çantamız ve portbebmizle takım olduğunu görünce hemen aldık. baharda koyucam oğlumu gezicez.

nihayet başardım şu eklemeyi ya,dert olmuştu bana

olmuş tutku denemeye devam:))güle güle kullan..

güle güle kullan tutku
teşekkür ederiza.s.
tutkucum gecelik ve sabahlığın çok güzel. sağlıkla giy. bende bi ara pembesine bakmıştım. sanırım sabahlığı 30 liraydı.
evet canım sabahlıkta gecelikte 30 liraydı..çok uygun olduğu için kaçırmadım
cicilerinizi çoooooooook tatlı. mavili takıma bayıldım zaten. güle güle giysin oğluşun.
teşekkür ederiz canıma.s.
tutku ve sweet gule gule giysin bebişleriniz cicilerini...

tutku ve sweet güle güle kullansın bebişleriniz hepsi birbirinden güzel

teşekkürler teyzoşlar:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hepsi birbirinden güzel,güle güle giysin hepsini inşallahopuyorumnanaktan

ayyyyyy ayyyyyy tutku durdun alışverişi gözünden vurdun. bazı şeylerimiz aynı. güle güle giysin oğluşun. salopetler çok şirin ben d eçok seviyorum salopetelri. hele yaz gelsin bebişler büyüyünce neelr giydirirriz.

bakım çamtam

pijama takımım

yedek gecelik

hepsi birbirinden güzel,güle güle giysin hepsini inşallahopuyorumnanaktan

deneme deneme..bakalım ekleyebilcekmiyim

[/URL][/IMG]

babamızın favorisi..eline alıp alıp hayallere dalıyorkaydirigubbakcemile3

20li hastane çıkışımız

sweetcim tutkucum aldıklarınıza bayıldım çok güzeller iyi günlerde kullanın bebeişlerinizle beraber bende artık daha fazla almayacağım diyorum ama biryere gittiğim zaman gözüm hep bebek kıyafetlerinde artık kendime bişey almak hiç aklıma gelmiyo hep oğluma bakıyorum annelik böyle bişeymiş demek

meltem ablacım arabanıza bayıldım tam benim istediğim gibi ama biz arabayı şimdi almamaya karar verdik oto koltuğu alacağız arabayıda yaza doğru baston tarzında bişey alacağız.ama bayıldım gerçekten güle güle kullanın iyi günlerde inş.

sağol esracım. valla doğru sölüyosun bend eartık kendime pek bii alamıyorum. hep gözüm bebiş kıayfetlerinde. yanımda kociş olmasa beni durduran daha neler alırım neler. ama elimde kalmasından küçülüp giyememesinden korkuyoum. o yüzden yazlık bişi almıyorum pek. yaz gelsin daah neelr alırız neelr.

tutku ve sweet.. bayıldım.... hepsi çok şirinler, güle güle kullanın kızlar.
bebelere yakışacaklar bu ciciler... annelere de tabi :)

melteeemmmm....
ben bu arabaya bittim.
bu modele bayılıyorum zaten ama sürekli yatmak istemezse diye cesaret edemedim ben almaya port bebeli araba almaya..
bak şimdi, sen tecrübeli anne almışsın valla :)
aklım kaldı, değiştirem mi napsam :)
güle güle kullansın minik prens...

kızlarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ne şirin şeyler almışssınız aşık oldum ben resmen yaaaaa :asigim:
hepinizin bebişleri güle güle sağlıcakla giysin inşallah
yeyim ben o bebeklerizemuszemus
kaç parça hastane çıkışı aldınız yaa ben 1 takım aldım 20 li bide kayınvalidemin verdiği 2-3 parçalı idare eder bişey var
sweet cim hastane çıkışına bayıldım hemen markası kaç parça olduğu ve fiyatını öğreneyim bende alıcam :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…