2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

canım ben masko istanbul genç bebeden aldım herşeyini kendileri yapıyolar sipariş üzerine yatak örtüsüde aynı balıklı takım çok teşekkürler beğendiysen ne hoş çok ama çok teşekkürler

Canim Ege nin odasi ne güzel olmus.Güzel günlerde kullanin.Emzirme koltugunda cok güzel .Bol bol emsin annesini .

Julii
Ne güzel cicileri var kizinin.Giydir giydir fotosunu yolla bize.Acaba kac gün bu kadar düzenli duracak bu odalar kiyafetler bebekler geldikten sonra :))))

zeynomun odasında yatıramıyacağım için kendi odama uysun diye kahve tonlu bir park yatak aldım içinede yeni aldıklarımız ve zeynomun bebekliklerini koydum ...1 hafta 10 gün sonrada yıkayıp ütüleyip yerleştiricem o zaman fotolarını çekip koyarım zeynomun dolabının bir köşeisni bebişe ayırıcam yatak odasıda iyice daraldı yatak gelince içime fenalık geliyo baktıkça inş..kızım güzel karşılarda 5-6 ay sonra taşırım onun odasına .....şu an güvenemem ne olur ne olmaz vede hemen odasını paylaşması için zorlamış gibi olmak istemiyorum kendi istesin istiyorum....oyyyy oyyyy az kaldı yahu heyecan yaptım heee=)

Pamukcum Egenin adaşı Ege çok beğendiiiiii. Gule gule buyusun adaşım dedi
oyy oyy bizde çok teşekkür ederiz adaşımıza canım benim çok saol içim hoş oldu walla
juli pamuk maşallah ne güzel ciciler odalar öyle
kıskandım yaa

canım yaaa egem kocaman öptü seni

tesekkurler semıhacımm okuyayım ınsallah becerırırım:)

canım bak bu siteye gir Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting orda yeni bir resim yüklemek için buraya tıklayın yazıyo oraya bas açılan sayfada gözat var oraya bas yükleyecegin resmi bul tıkla sonra altındaki oka bas orjinal var email siteler var ikisinden birini seçebilirsin resim çok büyük değilse orjinalde kalsın değilse email ve siteleri seç ve yanında yükle yazan yere bas yükleme yapınca altta 1 2 3 4 5 diye alt alta adres tarzı yazılar çıkıcak ordan 3numarayı kopyala ve burda msj yazdığın sayfaya yapıştır ok inş yardımcı olabilmişimdir yada sor tekrar ok

doğru söylüyosun canım mecbur hissetmesin kendini bende 3 4 ay için yatakodama beşik aldım gelicek daha orda yatırıcam ilk sonra odasına geçicek inş tek nasılsa bizde ikincide senin gibi düşüncez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…