sedoşşşşşş kıyafetler harika annen diktimi
örgülerde çok cici bayıldım bayıldım güzel günlerde inşallah bitanem
kanka annenin getirdikleriile tamam herşey dimi tatlım güzel günlerde inşallah buhar makinasının haznesi küçük geldi bana çabuk bitmiyomu su
pamukcum ne şirin ne tatlı ne güzel bir oda 41 kere maşallah
bizimkide denizcili ama eşime gözterdim sizinki harika ben böyle görmemiştim Ankarada yoksa kaçmazdı
herşeyi bu kadar takım nerden buldun
mesela halının markası ne perdenin falan
güzel günlerde inşallah canım
zevkli hatun
Egenin odasi ne güzel olmus öyle insanin ege olasi geliyor
:roflol:
Güle güle kullansin odasini ins.
Canim Ege nin odasi ne güzel olmus.Güzel günlerde kullanin.Emzirme koltugunda cok güzel .Bol bol emsin annesini .
saol meltem ablam çok teşekkürederiz inş olur sütümde bol bol emer egem
Julii
Ne güzel cicileri var kizinin.Giydir giydir fotosunu yolla bize.Acaba kac gün bu kadar düzenli duracak bu odalar kiyafetler bebekler geldikten sonra :))))
oyy oyy bizde çok teşekkür ederiz adaşımıza canım benim çok saol içim hoş oldu wallaPamukcum Egenin adaşı Ege çok beğendiiiiii. Gule gule buyusun adaşım dedi
juli pamuk maşallah ne güzel ciciler odalar öyle
kıskandım yaa
yaa kızlarr ben beceremedım resım yuklemeyı nasıl olcak bu iş
tesekkurler semıhacımm okuyayım ınsallah becerırırım:)
zeynomun odasında yatıramıyacağım için kendi odama uysun diye kahve tonlu bir park yatak aldım içinede yeni aldıklarımız ve zeynomun bebekliklerini koydum ...1 hafta 10 gün sonrada yıkayıp ütüleyip yerleştiricem o zaman fotolarını çekip koyarım zeynomun dolabının bir köşeisni bebişe ayırıcam yatak odasıda iyice daraldı yatak gelince içime fenalık geliyo baktıkça inş..kızım güzel karşılarda 5-6 ay sonra taşırım onun odasına .....şu an güvenemem ne olur ne olmaz vede hemen odasını paylaşması için zorlamış gibi olmak istemiyorum kendi istesin istiyorum....oyyyy oyyyy az kaldı yahu heyecan yaptım heee=)
olduda biraz buyuk olduu tesekkurler yardımcı olan arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?