2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

bilmiyorum ki canım
idilbabynin sitesine bi gir bakalım
sana en yakın bayiyi bulursun oradan alabilirsin

Son düzenleme:
kızlar bebişlerinizin cicilerinin hepsi çok güzel güle geüle kullansınlar inş.bende ekliycem amma çok üşendim çok .kaldırabilirsem göbüşümü bide telde güzel çıkarsa fotolar eklim

pamuk çok guzel olmuş egenin odası saglıklı gunlerde kullansın inş.
sudem cicileriniz çok guzel gule gule giysin prenses.

kızlar bebişlerinizin cicilerinin hepsi çok güzel güle geüle kullansınlar inş.bende ekliycem amma çok üşendim çok .kaldırabilirsem göbüşümü bide telde güzel çıkarsa fotolar eklim

bende telefonla çekiyorum onun için olduğu gibi durmuyor çok beğendiğim bişeyin resmi çok farklı duruyor açıkcası renklerde bile fark ediyor bazen

sedoş kızının cicişleri çok güzel opuyorumnanaktan
hele de örgü montlara bittim, annen mi yaptı, hazır mı aldın:hulya:
bende örmeye çalışçam, becerebilirsem :hulya:

pamukçum oğluşunun odası çok tatlı olmuşopuyorumnanaktan
İyi günlerde kullanır inşallah

sevcanım annem yaptı :1rolleyes:bende öyle marifetler yok:kedi:

sedacım kızının cicilerine tek kelimeyle bayıldım iyi günlerde sağlıkla kullansın inş.
pamukcum egeninde odası müthiş olmuş ya valla harika sizde iyi günlerde güle güle kullanın

buda benım göbüküm kızlarr eksik kalmayım dedimkaydirigubbakcemile3
maşallah canım meleğine sıcak sıcak yatsınlar bakalım içerde
çok teşekkür ederiz teyzesi elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz canım herşey onlar için
sedacım kızının cicilerine tek kelimeyle bayıldım iyi günlerde sağlıkla kullansın inş.
pamukcum egeninde odası müthiş olmuş ya valla harika sizde iyi günlerde güle güle kullanın
amin canım çok saol

juli melisacığın son eksikleride tamamlanmış,ciciler çok güzel,güle güle kullanın,
sdsmt kızının cicileri çok güzel,örgüler harika olmuş,annenin ellerine sağlık,güle güle kullanın cnm..
sudembebiş bebişinin cicileri çok güzel cnm,güle güle kullanın,göbüşte adres şaşırmış ama biz nazar bopncuğumuzu konduralım

pambık odanıza bayıldığımı bebiş odaları topiğinde yazmıştım,tekrar tekrar bayılmayayım diimii

kızımın son cicilerini ekliyorum artık kuzucuğa başka cici yok.
ilk olarak beşiğimiz

kuzucuğa kuzulu alt açma seti :)

bu battaniyeyi babamız kızına hediye aldı, kendinin böyle yumuşacık battaniyesi yokmuş kızının olsunmuş :)

babyjem diye bi marka aldık en ucuzu oydu 10 tl gibi bişey

ve bu da benim pompam, lansinoh marka aldık bu da indirimdeydi yaklaşık 30 tl ödedik.

scedcedu kızının beşiğine bayıldım bittim :icecream:
çok tatlı, iyi günlerde kullanır inşallah :asigim:
kuzulu battaniyeleri de bi harika opuyorumnanaktan

scedcede canım beşik süper daah dogrusu kuzucugun herşeyi çok güzel iyi günlerde kullansın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…