2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

merhaba cici anne adayları bende eylülde dogum yapmış anneyim sizlere tavsiyem ayaklı tulumlara fazla bakmayın çünkü minikler bianda büyüyo benim kız erken dogdugu halde boyu bianda uzadı 3aylık olcak ama tulumları olmuyo şuan hepside çok özenerek aldıgım şeyler ikili takım ayaksız alın genelde

bugunluk bukadar kızlarr tek tek yukledım tarıfe gore yaptım bebısımın kalan cıcılerınıde sonra eklıycem artık resmını cektıkce

juliet melisa güle güle kullansın cicilerini ananesi çok güzel şeyler almış

pamuk ege'nin odasına bayıldım harika olmuş her ayrıntıyı düşünmüşsünüz

sudembebiş sizin cicileriniz de çok güzeller çok şekerler güle güle kullanın canım

tesekkurler scedcedu kızlarr bende bır ılkı becerdım ve cıcıler topıgıne gobusumu ekledım oysakı göbüş bölümüne ekledıgımı sanıyordum kusuruma bakmayım artık kızlar yanlıslık olduu napalım:):)

bocuk ask melegı lıtfen sarı battanıyenın nasıl yapıldıgını anlatırmısın ben daha bebegıme hıcbırsey yapmadım buna cık heves ettım ınsallah kolaydır hıc bılmeyen bırıne anlatır gıbı detaylı anlatırsan sevınırım

merhaba ben yeni katıldım :)31+2 yis. Merak ettiğim şu alt-üst özellikle de patiksiz olan pijama takımları hangi markalarda var.

merhaba ben yeni katıldım :)31+2 yis. Merak ettiğim şu alt-üst özellikle de patiksiz olan pijama takımları hangi markalarda var.

hula hoşgeldin canım ben patiksiz pijama takımını idilbebeden aldım

anaam makinenin ayarı bozulmuş 2006 diyoo
bi de o yeşil olan benim göbüşüm

sdsmt hepsi bir harika rabbim sağlıcakla giymesini nasip etsin=)güle güle kullansın inş...=)

teşekkürler... amiinnn cümlemizinkine nasip etsin inşallah.

sdmt çok güzelmiş bebeğinin kıyafetleri...

sağol kadus teyzesi :)
seda cicileriniz birbirinden güzeller,iyi günlerde kullanın canım
teşekkür ederiz
sedoşşşşşş kıyafetler harika annen diktimi
örgülerde çok cici bayıldım bayıldım güzel günlerde inşallah bitanem
sağol semihacım evet o kadife olanları kumaş alıp dikmiş 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi benim :)

sedoş bayıldım cicilere
iyi günlerde giysin bebişin

çok teşekkür ederiz teyzesi

SÜper bende bakayım İdİl baby ye. İnternetten alabİlİr mİyİm kİ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…