2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

anne olmak canım ne güzel tercih yapmışssınız
güzel günlerde güle güle sağlıcakla kullanalım inşallah hepimiz

merhaba,

ben ekim annesiyim ve kapı süsümü satmak istiyorum ilgilenenler bana özel mesaj yazsin.
biz bebek benimki, yani pembe bir kapi süsümüz var.

selamlar

canım çok güzelmiş.kaça aldın ?ben de bi türlü karar veremiyorum.

canım ben bebek rabası işini o kdar araştırdım ettim zar zor 1-2 modelde karar kıldım ama sonuçta hiç aklım gelmicek bir seçim yaptım daha doğrusu annem ve eşimin doğrultusunda ve satıcının ustalığından dolayı bu arabayı aldım ve gerçekten doğru bir karar vermişim sanırım
1500 civarı anakucağı ile beraber ama biz saraçhaneden aldık 1200 TL ye
mağazalarda pazarlık ypma imkanın olmuyor biz sıkı bir pazarlık sonucu bu fiyata aldık

anne olmak canım ne güzel tercih yapmışssınız
güzel günlerde güle güle sağlıcakla kullanalım inşallah hepimiz

saol canım benim en sonunda buda bitti ya oh dedim:)

anne olmak gule gule kullansın demir bey arabasını inş...
amin canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bebeklerimiz sağlıcakla kullansınlar inşallah

kızlar bizde rabamızı aldık bugun hiç klımd olmayan bir modeldi ama gerçekten çok beğendik

ayyy bız de bunun cerry rengını aldık dun geldı canım :))
bız zaten cok begenmıstık cok once bayadır nasıl getırtsek fılan dıye dusunuyorduk..
babannemızle dedemız ıstanbula gıttı soyledık aldılar hemen eve geldı cok begendık..
guzel guzel kullansın bebıslerımız..
sonra resmını ben de eklerım :))

ay kızlar bırsuru alıntı yaptım kabul etmedı tabıı resımler buyuk fılan o kadar cok begendım kı hepsını uzun suredır bakamıyordum neyse hepsını sıldım tabıı normal yazıyorum sımdı..
hepsıne maşallah hepsı bırbırınden guzel yaaaa :)))

Teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan,geceliği normalde pek sevmem o yüzden basit bişey olsun dedim....

teşekkür ederim dandini sagol...benim genel olarak herşeyde takım takıntım var tek parça üründe almadım onedenle kızıma tek pijama vs gibi..begendiklerimi aldım işte:))

valla, dayanamadım çektim fotolarımızı... tamamlanınca yine ekleriz.. napalım :)

(battaniyelerimiz)

üstte yüklük, altta cicilerimiz...

örme yelekler-hırkalar..

örme yelekler-hırkalar

nevresim takımlarımız

patikler-ayakkabılar

biraz büyüyünce giyeceğimiz tulumlarımız

üstte ıvır zıvırlarımız, altta giyim kuşam

bezimiz, bazı luzumlu emzik-biberon falan filan

bodyler ve altlar..

pijama takımlarımız

çoraplar, ağız bezleri ve önlükler

atletler, külotlar, biraz büyüyünce giyilecek pijama üstleri

yazlık-baharlık şortlu takımlarımız

epeyce büyüyünce giyebileceği üstler :)

Son düzenleme:
Anam yalel sen 5 senelık ıhtıyacını karŞılamıŞsın kuzuşunun maŞallah gÜle gÜle kullan hepsı Çok gÜzel Çok zevklı huzurla aÇ o dolapların kapaĞını...saĞlıcakla ınŞ....

Yalelcim tüm cicileriniz harika. Güle güle kullansın Begüm hanım. Baya uzun bir süre kıyafet almazsınız artıkkaydirigubbakcemile3

yalelcim maşallah tek eksiğin begümcük:))
güle güle giysin annesi

Anam yalel sen 5 senelİk İhtİyacını karŞılamıŞsın kuzuşunun maŞallah gÜle gÜle kullan hepsİ Çok gÜzel Çok zevklİ huzurla aÇ o dolapların kapaĞını...saĞlıcakla İnŞ....

Yalelcim tüm cicileriniz harika. Güle güle kullansın Begüm hanım. Baya uzun bir süre kıyafet almazsınız artıkkaydirigubbakcemile3

beğendiniz mi teyzoşlar.. sağolasınız.
valla sizler kadar uzun uzadıya özene bezene hazırlanamadık biz.. kısa sürede ne bulduysak aldık, ne gördüysek yaptık.. oldu bişeyler...
hamdolsun, allah da yardım etti maşallah.

şeker meker öyle şeyler kaldı bakalım.. bi münasip zamanda anneannemizle dedemiz gidip bakacaklar bişeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…