2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

bizim de.. teeee benim babaannemin çeyizinden olan kaneviçelerimiz vardı. onları değerlendirdik, annem muhteşem pike takımları yaptırdı Begüm için.. nevresim takımları falan... bakmaya kıyamıyorum.

bizde öyle kanaviçe falan degerlendirdik yalel.evde çok oldular valla yazlıga bırakırım birazını diyorum orda kullanırız artık.

bizde öyle kanaviçe falan degerlendirdik yalel.evde çok oldular valla yazlıga bırakırım birazını diyorum orda kullanırız artık.

aynen öyle.. şimdilik duruyorlr bakalım burda evde.
içlerinde kullanmaya kıyamayacaklarım çok fazla.
kullanmaya sıra gelmeyecek olanlar da var.
mevlütte görüldükten sonra kaldırıcam muhtemelen... boş yere hırpalanmasınlar diyorum ortalıkta.
bir kızım nevresim takımını yazlığa götürücem ben de, hem elimin altından kalkar, hem orda da bulunur.
annem, kendi evi için de yaptırdı bisürü bebek takımı... giyim kuşam da hazırladı.. hatta beşik de aldı kendi evine.
gidince kızım rahat edecek, eşya meşya düşünmeden gidip gelicekmişiz..

ayy pek güzelmiş sedoş
iyi günlerde kullanın

sedacım güle güle kullanın canım... Sağlıkla mışıl mışıl uyusun minik bebeğinopuyorumnanaktan

oh kızlar ciciler çok güzel güle güle kullansın meleklerimiz

güle güle kullanın sedacım, ne tatlı seçmişsiniz... maşallah.. güle güle kullanın canım.

teşekkürler teyzoşlar....

siz odalarınızın hazırlıklarını bitirdinizmi???
ben kıyafetlerini falan yıkadım ütüledim yerleştirdim ama yatakların örtüleriyle halısını sermedim...
olaki aniden doğurursam falan artık ya hastaneden gelince yaparım yada kocişe söylerim artık kaydirigubbakcemile3

sedacım çok güzel beşiğiniz güle güle kullansın güzel kızımız bende almayı düşündüm ama bi türlü alamadım kaça aldın canım

sedacım çok güzel beşiğiniz güle güle kullansın güzel kızımız bende almayı düşündüm ama bi türlü alamadım kaça aldın canım

sağol canım.... ya ben oda takımıda aldım biliyorsun onun için fazla pahalı bişeye kaçmak istemedim. 135 tl ye aldım. açıkcası çok gezmedimde fiyatlar hakkında pek bi fikrim yok
çok güzel cnm sepetiniz güle güle yatsın bebişin inş.

amin canım sağol.... bütün bebeklerimiz cicilerini güle güle kullansın inşallah

bu benim hastane çıkışım
oğlumun hastane çıkışı olurda benim olmaz mı? kaydirigubbakcemile3
hastaneden çıkarken bunu giycem

sevcanım bebişin kucağında güle güle giy :)

sevcan, allah seni iyi etsin emi :)
demek senin hastahane çıkışın :)
güle güle kullan.. meleğinle sarılıp sarmalanıp birbirinize... yeni cicilerinizlen çıkın evinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…