2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

bende sepeti kendim süslemek istiyorum bakalım nasipse birde eminönünde çok uyuna süs satan yerlerde var ordan kendim alıp hazırlamayı düşünüyorum mevlit için haftaya bir gezinicem oraları çok para harcayamam ucuza gelirse ben yapıcam yok gelmezse sadece bakıcam anam adama doğumu bahene edip bir sürü alakasız şey aldırdım daha yüzüm kalmadı şeker meker demeye..=)harçlıklarım neye yeterse artık eheheheh=)

valla eminönü'ne gidemiyorum ben... daha doğrusu kalabalıklara girmem yasak.. ev civarından ayrılamıyorum zaten.
doktorum tedbir için böyle yapmamı önerdi. acil durum riskim olduğu için...

dolayısı ile, annemle babam bakacaklar artık bi uygun zamanda o taraflara...

kapı süsümüz

altın yastığımız

mevlütte dağıtmak için süsümüz (örneği daha yapılıyor sepetiyle gelecek)

bide sepet beşik aldık onuda 1 hafta içinde getircekler gelince eklerim

begüm güle güle giysin cicilerini çok guzeller..

teşekkürler ecrin teyzoş..

sedacım, cicilerin pek tatlı maşallah...
o sarı-beyaz şapkalı hırkanın aynısından bizde de var :) annem almış biyerlerden..

uyku arkadaşı dediğimiz şey nedir? müzikli midir? ışıklı mıdır? uyurken mi kullanılıyor?

yalelcim begumumuzun her bir cicisi cok guzel massllah allah saglıkla giydirmeyi kullanmayı nasip etsin canım ne guzel ne cok ciciler almıssın bak biseyimiz yok derken bi suru esyası olmus begumun birden benim de bebk sekelrlerim kaldı aynı senin gibi ben de gidemiyecegim eminonune hic gozum yemiyor annem ve kayınvalidem giderse onların zevkine guvenecegim yok gidemezlerse hazırlardan biseyler alacagım artık

sedacım cicileriniz çok güzel,güle güle kullanın...

sağolun kızlar.. uyku arkadaşı dediğim şey peluştan ışıklı değil ama o altındaki yıldızlı kısmı çekince müzik çalıyor.. dönence değilde aynı görevi görüyor... bir doktor arkadaşıma dönencekler çocuğun gözünü yorar demiş onun için dönence almadım. ama ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi

sedacım cicileriniz çok güzel,güle güle kullanın...

sağolun kızlar.. uyku arkadaşı dediğim şey peluştan ışıklı değil ama o altındaki yıldızlı kısmı çekince müzik çalıyor.. dönence değilde aynı görevi görüyor... bir doktor arkadaşıma dönencekler çocuğun gözünü yorar demiş onun için dönence almadım. ama ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi

sağolasın jasmin teyzesi, inşallah... inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla zamanında kucaklarımızda olurlar, inşallah hazırlanan her şeyleri tepe tepe kullanırlar bızdıklarımız :)

ya şu şeker meker işlerimiz kaldı evet bizim de... sanıyorum hazırlardan bakmamız gerekecek gibi görünüyor.

anladım sedacım, o da kullanışlı bişeymiş aslında. bi düşünelim bakalım bu konuyu eşimle.

pike takımnın yastıgı..
pike takımımız.
[img=http://i0912.hizliresim.com/2009/12/28/2532.jpg]
saten yorganımız.
weniceden aldıgımız ceketimiz..
weniceden aldıgımız ciicilerimiz

brezilya işi işlemeli bataniyemisss

.kızlar alışveriş yapmak isteyenler weniceye baklsın gerçekten bayagı bir indirim var.yüzde 70 indirimde şuan.

Son düzenleme:

ecrin güle güle kullanın cicilerinizi... weniceden aldığın ceketinizi çok beğendim. Bizim de babannemiz pike takımı yapmış,Halk eğitimde dikiş hocasıdır kendileri,bakalım nasıl oldu merak ediyorum...

sagol özgecim..eminim guzel olmuştur senin pikende.benim elimde kurs zamanından malzemem vardı degerlendirdik işte.yazlıga falan götürürüm orda kullanır kızım..
wenicede gerçekten guzel indirim var erkek bebekler içinde çok şirin şeyler var.ceketi mesela 47 den 17 ye düşmüştü aldım..

ecrin'cim güle güle kullanın canım cicilerinizi...
brezilya işine bayıldım...
ben de çekiyim böyle egzantrik işlemeli battaniyelerimizi, bak sen de beğeneceksin.
ama nasıl kullanılacak onlar bilemiyorum hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…