bende sepeti kendim süslemek istiyorum bakalım nasipse birde eminönünde çok uyuna süs satan yerlerde var ordan kendim alıp hazırlamayı düşünüyorum mevlit için haftaya bir gezinicem oraları çok para harcayamam ucuza gelirse ben yapıcam yok gelmezse sadece bakıcam anam adama doğumu bahene edip bir sürü alakasız şey aldırdım daha yüzüm kalmadı şeker meker demeye..=)harçlıklarım neye yeterse artık eheheheh=)
sedoş fotolar görünmüyor canım
begüm güle güle giysin cicilerini çok guzeller..
sedacım cicileriniz çok güzel,güle güle kullanın...
sağolun kızlar.. uyku arkadaşı dediğim şey peluştan ışıklı değil ama o altındaki yıldızlı kısmı çekince müzik çalıyor.. dönence değilde aynı görevi görüyor... bir doktor arkadaşıma dönencekler çocuğun gözünü yorar demiş onun için dönence almadım. ama ne kadar doğrudur bilmiyorum tabisedacım, cicilerin pek tatlı maşallah...
o sarı-beyaz şapkalı hırkanın aynısından bizde de var :) annem almış biyerlerden..
uyku arkadaşı dediğimiz şey nedir? müzikli midir? ışıklı mıdır? uyurken mi kullanılıyor?
sedacım cicileriniz çok güzel,güle güle kullanın...
sağolun kızlar.. uyku arkadaşı dediğim şey peluştan ışıklı değil ama o altındaki yıldızlı kısmı çekince müzik çalıyor.. dönence değilde aynı görevi görüyor... bir doktor arkadaşıma dönencekler çocuğun gözünü yorar demiş onun için dönence almadım. ama ne kadar doğrudur bilmiyorum tabisedacım, cicilerin pek tatlı maşallah...
o sarı-beyaz şapkalı hırkanın aynısından bizde de var :) annem almış biyerlerden..
uyku arkadaşı dediğimiz şey nedir? müzikli midir? ışıklı mıdır? uyurken mi kullanılıyor?
yalelcim begumumuzun her bir cicisi cok guzel massllah allah saglıkla giydirmeyi kullanmayı nasip etsin canım ne guzel ne cok ciciler almıssın bak biseyimiz yok derken bi suru esyası olmus begumun birden benim de bebk sekelrlerim kaldı aynı senin gibi ben de gidemiyecegim eminonune hic gozum yemiyor annem ve kayınvalidem giderse onların zevkine guvenecegim yok gidemezlerse hazırlardan biseyler alacagım artık
sağolun kızlar.. uyku arkadaşı dediğim şey peluştan ışıklı değil ama o altındaki yıldızlı kısmı çekince müzik çalıyor.. dönence değilde aynı görevi görüyor... bir doktor arkadaşıma dönencekler çocuğun gözünü yorar demiş onun için dönence almadım. ama ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi
pike takımnın yastıgı..
pike takımımız.
[img=http://i0912.hizliresim.com/2009/12/28/2532.jpg]
saten yorganımız.
weniceden aldıgımız ceketimiz..
weniceden aldıgımız ciicilerimiz
brezilya işi işlemeli bataniyemisss
.kızlar alışveriş yapmak isteyenler weniceye baklsın gerçekten bayagı bir indirim var.yüzde 70 indirimde şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?