2010 subat annelerı bulusmaları :)

banada her iki günde uyur kızlar. ben zeyneple gecerim o zaman zeynepede uyarsa
bu arada neler yapacağımızada karar verelim. ben yapmayı bilmem o yüzden çilekli pasta getireyim diyorum. olurmu

olur tabı bırlıkte gecerız. cok bısey yapılmaz kı gıdene kadar haşat olur ya... bende pasta yaparım ama mHVOLUR YOLDA sıcakta...
neler yapalım kızlar?

banada her iki günde uyur kızlar. ben zeyneple gecerim o zaman zeynepede uyarsa
bu arada neler yapacağımızada karar verelim. ben yapmayı bilmem o yüzden çilekli pasta getireyim diyorum. olurmu

valla bu sefrede ekersen kocaman bi aaaaaaaaaaaaaa çekeceğiz haberin olsun.

siz kararlaştırın bana da sende bunu yap diye haber verin yeter kızlar .
ama bebekler için yanınıza hiç birşey almayın yani kaşıkları hariç ben eşime meyveleri getirtirim.prinç unu -bebelac ve hero bayb nin nerdeyse her çeşit mamasıda var evde cam rende var rondo var ben 100 cc ye kadar yoğurtta yaparım benim yaptığımı yedirmek isterseniz tabii :sinifsinif: .hani onlarıda yük edip getirmeyin kendinize.

ah burcucum dusunmen yeter canım benım verırım tabı senın mayaladıgın yogurdu içim rahat...

o zaman ben browni yapiyim. pasta eriyebilir sıcakta gelirken

ay havvaaaa kavurup ta yapılandan mıııı bayılırım kız:kedi:

Evet canım ondan. Ben de çok seviyorummm

Canım yaa düşünmen yeter

ah burcucum dusunmen yeter canım benım verırım tabı senın mayaladıgın yogurdu içim rahat...

o zaman ben browni yapiyim. pasta eriyebilir sıcakta gelirken

cokacimcoookcokacimcoook

kızlar misafirlerim yemeğe geliyor haftaya ertelemeniz çok iyi olmuş ama pazar gelemem yazlığa gidiyoruz cumartesi akşamları.cumartesi olursa karılırım bende

Zeynep Planla değişti güzelim 11 Temmuz Pazar günü Esra'da şişli-okmeydanı o arada oturuyor Esrada buluşuyoruz.

bu gidişle kimse gelmiyecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…