Ben de kabak salatası yaparım .
banada her iki günde uyur kızlar. ben zeyneple gecerim o zaman zeynepede uyarsa
bu arada neler yapacağımızada karar verelim. ben yapmayı bilmem o yüzden çilekli pasta getireyim diyorum. olurmu
valla bu sefrede ekersen kocaman bi aaaaaaaaaaaaaa çekeceğiz haberin olsun.
siz kararlaştırın bana da sende bunu yap diye haber verin yeter kızlar .
ama bebekler için yanınıza hiç birşey almayın yani kaşıkları hariç ben eşime meyveleri getirtirim.prinç unu -bebelac ve hero bayb nin nerdeyse her çeşit mamasıda var evde cam rende var rondo var ben 100 cc ye kadar yoğurtta yaparım benim yaptığımı yedirmek isterseniz tabii :sinifsinif: .hani onlarıda yük edip getirmeyin kendinize.
ah burcucum dusunmen yeter canım benım verırım tabı senın mayaladıgın yogurdu içim rahat...
o zaman ben browni yapiyim. pasta eriyebilir sıcakta gelirken
ay havvaaaa kavurup ta yapılandan mıııı bayılırım kız:kedi:
valla bu sefrede ekersen kocaman bi aaaaaaaaaaaaaa çekeceğiz haberin olsun.
siz kararlaştırın bana da sende bunu yap diye haber verin yeter kızlar .
ama bebekler için yanınıza hiç birşey almayın yani kaşıkları hariç ben eşime meyveleri getirtirim.prinç unu -bebelac ve hero bayb nin nerdeyse her çeşit mamasıda var evde cam rende var rondo var ben 100 cc ye kadar yoğurtta yaparım benim yaptığımı yedirmek isterseniz tabii :sinifsinif: .hani onlarıda yük edip getirmeyin kendinize.
ah burcucum dusunmen yeter canım benım verırım tabı senın mayaladıgın yogurdu içim rahat...
o zaman ben browni yapiyim. pasta eriyebilir sıcakta gelirken
ewet ewet orası daha bı heyecanlı zatenBenim de valla. Gerçi mamalara gelene kadar yenecek bi sürü fıstık olacak onlardan başlarız zeynepçim
zeynom oto koltuklarıyla nasıl sığışcaz arabaya? bi de hele???
kız sensız olurmuuu
ew sahıbemız musaıtse bana cmt de uyar...[/QUOTE
ben müsaitim kızlar ama Esra gelemiyor haftaya cumartesi pazar.
bu sefer Esra olmayacak bir daha ki sefere inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?