2010 subat annelerı bulusmaları :)

pervin canım hadi sende ayarla lütfen hira'yı da senide çok görmek istiyorum -istiyoruz.

Pervin temizle temizle bitiremedin valla geç küçük bi eve rahatla hergün yapsan yine bitmez senin iş.

selda ile konuştum bu hafta tatile gidiyorlar cumartesi akşam gelecekler ama kayınvalidemlerde bize gelecekler dönüşte ayarlamaya çalışıp haber vericem :bbo: dedi bilginize

ya kızlar benim aklım karıştı. ne zaman nerde buluşuyoruz neler yapıyoruz aaayyyyy kafam karıştı beniiiiiiiiiiiiiiim

Arap saçina dönmüs kizlar resmen-tatlicadiarzu-
bu isin sonunda bize güzel resimler çikicak ama hadi bakalim bi toplaninda

zeynepcım hf persembe gunu esralarda bulusuyoruz...
şişlide oturuyor okmeydanı ssk nın orda.

oooo selda da yok aman ne guzel kac fıre verdık sımdıden

tamam hadi bakalım. saat kaçta adres nedir? sonra bilgi verilecek herhalde dimi?
ben pasta alacağım bisey olmaz bence ya

ay persembe yazmısım yalnıs yazmısım cok ozurdılerım ya...

pazar gunu esrada bulusuyoruz .
bende kafa kalmamış anlşıldı...

zeynepcım esranın yakın bı tarıhte dogum gunuymus. pasta yapıcam diyodu. sen pasta yerıne baska bısey alabılır mısın?
ay ben cok masraflı oluyorum farkındayım
hazır mınık kurabıyeler falan oluyo mesela yada kruvasan tarzı...
bı dusunelım bakalım :)

ya kızlar esra evi tarif ettimi neler oluyor bitiyor kimler geliyor...
ben zeynepin dedigi gibi kuru kurabiye yada o tip biseyler alıcam. pasta almıyorum. ama beni unutmayın evin tarifi, saati falan kesinleştirince bana bi mesaj atın ne olur...

zeynepcım daha almadık acık adresı we kacta bulusucagımızı. ogrenınce sana da bıldırırız tabı. ozelden sana msn adresımı ve cep telefonumu yolluyorum bulunsun sende nolur nolmaz.
esra,burcu,ben,sen ve havva olucaz.
selda ıle pervın kesın degıl maalesef.

zeynepler -havva özelden mail attım size adresi için havvacığım esra bana metröbüsten tarif etti sana da uygundsa buluşup gidebiliriz Esranın cebinide yazdım hatun bu aralar takılmıyor buralara alsanaalsanasmile.

saat 13.00 -13.30 arası buluşalım zaten zaman nasıl geçiyor anlamıyoruzda vakitli gidip vakitli kalkalım.

ok ben 1 de orda olurum...
ben besıktastan gelıcem ıstersenız bırınızı metrobusten yada bı yerden alabılırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…