2010 subat annelerı bulusmaları :)

biz daha önceden buluşma ayarladığımız için evde yapıyoruz bir dahaki sefere dışarda olacak sanada özelden yazarız

havva gelemıyormus kızlar babası rahatsızlanmıs edırnedelermıs...
ne zaman donuceklerı bellı degılmıs maalesef...
4 kısıyız yanı.
burcu,esra,ben ve adaşım
koca ıstanbulda 4 kısı bulusuyoruz

amannn babsı iyi olsunda varsın gelemesin bidaha ki sefere inşallah.neyi varmış zeynep yada şimdi nasılmış.

kızlar bende geliyoruuuuum..... tarifini bilmiyorum ama evin ben yaaaaa.... esrayımı arıyayım acaba?
simal demi geliyor?

amannn babsı iyi olsunda varsın gelemesin bidaha ki sefere inşallah.neyi varmış zeynep yada şimdi nasılmış.
canım kontrum yoktu arayamadım umarım ıyıdır babası :sinifsinif:
kızlar bende geliyoruuuuum..... tarifini bilmiyorum ama evin ben yaaaaa.... esrayımı arıyayım acaba?
simal demi geliyor?

canım sen ben esra ve burcu olucak
4 anne 4 bebek...
esrayı ara tarıfı al 1 gıbı orda olucaz canım esranın no yoksa sende ozelden gonderıyım

hadi bakalım buluşun bizim yerimizede bol bol sohbet edin...tabi bol bolda foto çekin bakalım...

Merhaba kızlar.. Güzel bir buluşma yinr bizsiz oldu. Babam şimdi iyi çok şükür. Eve çıktık şekeri düşürülemiyordu. Korktuk çok. Allaha şükür şimdi iyi. Normale dönüyoruz yavaş yavaş.

cok geçmiş olsun havva.... saglık herşeyden önemli.... insallah yine toplanırız ozaman gelirsin....

evet saglık herseyden onemlı tabı...
tekrar cok gecmıs olsun canım...
bız bulusuruz elbet kımse bı yere kacmıyor ya yeterkı gonuller bır olsun...

buradaki melekleri yarın bir gün bakacagım ..melekleri kacırmak istemiyorum..
bende buraya adana buluşmasındaki resemleri ekleyecegim..siz hülyayı görmemişsiniz.buda benden gelsin..

veeeee beni deşifre eden bacııııııı hülyaaaa...ve miray hanım..(tabi biliyorsunuz hulen)

gülşah hanım ve eflal hanım.(bulbul)

vee ben deniz ayşegül.ve kuzum defne..

pehlivannnnn pehlivannn...

artık ayrılma vakti((

zeynep hanım zorla geldi....

hep beraber))

koltuk sefası..
eflal hanım çok usluydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…