2010 subat annelerı bulusmaları :)

ayy hepsi birbirinden güzel çıkmış bu fotoğrafların. bittim valla.
biz de güzel çıkmışız beee bayanssulusmile

kızlar hepiniz süpersiniz...bebişler mikemmmmeeeeelllllllllllllll:))

Uploaded with ImageShack.us

Esra&Ceren - Zeynep&İpek - Özlem Zeynep&Doruk - Burcu&Duru

kızlar harikasınız,bu foto daha kalabalık olabilirdi ama kısmet işte bakalım ne zaman....

Uploaded with ImageShack.us

Ve buda son fotomuuuuzzzz.....

Doruk tam paşa gibi yatmış..Güzel kızları da almış karşısına ohhh,maşallah hepinize...
valla cok güzel cikmislar bebislerimizzz :) eee tabiii annelerimizdeee:)

Bence de...

dün yazdım ama yazdığım herşey silinmiş o yüzden tekrar yazıyorum

ne güzel buluşma düzenlenmiş ama ben 2 hafta önce yazlığasadece 2 günlüğüne geldim yatılı misafir geldi ve sırada daha gelecekler var hala yazlıktayım o yüzden katılamadım şekerler.sizden çok ayrı kaldım burası bağımlılık yapıyor o yüzden internette bağlattım ama yetişemedim bir bahaneyle kaçar gelirdim en kısa zamanda tekrar buluşma düzenleyelim

bu arada resimlerde meleklerde analarıda çok güzel belliki çok güzel vakit geçirmişsiniz inşallah yakın zamanda tekrarlanır

kızlar buluşma ne zaman bellimi? biz bu ay sonu taşınıyoruz. eger yerleşmeyi becerirsem mutlaka bende bekliyorum. bu aralar ev arama derdinden sık giremiyorum buluşma günü belli olursa benide haberdar ederseniz sevinirim.

canım eylul gıbı sanırım herkesın tatıl maratonu bıtınce. sız nereye tasınıyosunuz kız? işe yakın bı yerlere mı?

ya son buluşmada bahsetmiştim ya bizim ev 1+1 Dorukun odası yok. ilk etapta benim işe daha yakın bir yer olsun dedik. ama iş yerim etiler olunca fiyatlar acayip artıyor oraya yaklaştıkca. neyse kurtuluşta uzak sayılmaz zaten diyerek yine bu taraflarda da bakıyoruz. bugün eşim istinye sarıyer tarafınada bakacak. servis var ama bizim mesai 5.30 da bitiyor servis 6 da kalkıyoır. yakın olursam servisi kullanmıcam ben. eşimin işide beyoglu onada yakın olması lazım. malum gündüzleri o bakacak Doruka. ben eve giricem o çıkıp işe gidicek. bu ay sonuna kadar taşınmamız lazım. ev sahibine söyledik. yerimize kiracı buldu bile. bizim çıkmamızı bekliyorlar taşınmak için. ben işe başlayana kadar bitirmemiz gerek bunu yani.

Ramazanda oruç tutacak var mı yoksa ramazandada olur .Bi cumartesi yapalım .

Sedacığım Göztepede oturuyorum sen E-5 e yakın göztepeden geçen gebze- haremle gelebilirsin sen ama bira yürüme mesafesi var.

hatırladım caNIM...
ıyı olmuş o zaman hayırlısı canım yardımcı olucak biri war mı bari tek başına zor olmasın lmaz:
Ramazanda oruç tutacak var mı yoksa ramazandada olur .Bi cumartesi yapalım .

Sedacığım Göztepede oturuyorum sen E-5 e yakın göztepeden geçen gebze- haremle gelebilirsin sen ama bira yürüme mesafesi var.
ben tutamicam canım. bana uyar yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…