valla cok güzel cikmislar bebislerimizzz :) eee tabiii annelerimizdeee:)
kızlar buluşma ne zaman bellimi? biz bu ay sonu taşınıyoruz. eger yerleşmeyi becerirsem mutlaka bende bekliyorum. bu aralar ev arama derdinden sık giremiyorum buluşma günü belli olursa benide haberdar ederseniz sevinirim.
hatırladım caNIM...ya son buluşmada bahsetmiştim ya bizim ev 1+1 Dorukun odası yok. ilk etapta benim işe daha yakın bir yer olsun dedik. ama iş yerim etiler olunca fiyatlar acayip artıyor oraya yaklaştıkca. neyse kurtuluşta uzak sayılmaz zaten diyerek yine bu taraflarda da bakıyoruz. bugün eşim istinye sarıyer tarafınada bakacak. servis var ama bizim mesai 5.30 da bitiyor servis 6 da kalkıyoır. yakın olursam servisi kullanmıcam ben. eşimin işide beyoglu onada yakın olması lazım. malum gündüzleri o bakacak Doruka. ben eve giricem o çıkıp işe gidicek. bu ay sonuna kadar taşınmamız lazım. ev sahibine söyledik. yerimize kiracı buldu bile. bizim çıkmamızı bekliyorlar taşınmak için. ben işe başlayana kadar bitirmemiz gerek bunu yani.
ben tutamicam canım. bana uyar yani...Ramazanda oruç tutacak var mı yoksa ramazandada olur .Bi cumartesi yapalım .
Sedacığım Göztepede oturuyorum sen E-5 e yakın göztepeden geçen gebze- haremle gelebilirsin sen ama bira yürüme mesafesi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?