günaydınn...
ya ne zormuş bu diş olayı yavrum çabalıyo ama çıkamadı bi türlü şu dişler...
diş jeli kullanıyomusunuz kızlar
kızlar bugün 3 aylık koruma iğnesi alcam eczaneden
adetin kaçıncı günü vuruluyo bilmiyorum ama sorarım bugün 2. günüm zaten
en sonunda buna karar verdim
hadi hayırlısı olsun bana önermemişti doktorum kullananlar memnunmu bilmiyorum kullan bakalım ne olcak
haklısın burcucum goren ayyy ne cok uzun dıyo ozgeye kaynanamsa tuturmus cok toplu akrabayın cocugu cok emeklıyo yeırnde durmuyo kendı torununda ıyı ynlarına bakmıyo hep gelıp sınırımı zıplatıyo mıletı anlatıp benım cocugumun boyu 73 santım kılosu pek goze batmıyo boydan ben canımı sıkmıyom kadına ne oluyo anlamdım bende 5 bcuuck ayda dıs cıkardık bızde boyumuza bak falan dıye laf sokup yuzumu asınca anlıyo bozuldumu ona ne oluyo anlamadım
Günaydın.naber?günaydın kızlar..........
burcu cnm seftalı recelı yapa bılırsın ıncır erık var pazarda sıyah suzumu az kaynatıpta yuzum yapıyolar kansızlıgada ıyı gelıyo bende hafta sonu sıyah yuzum alıp denızem
zeynepcım 3 dıs beyazlıyo ondan ola bılırde keyfı var yanı yerınde durmak ıstemıyo uyurken bı karın ustu bı sırt ustu donmekten uyanıyo gecede acaba dıyorum esıme sakadan bu cocuk bızden saglı dopınklenıyomu
günaydınn...
ya ne zormuş bu diş olayı yavrum çabalıyo ama çıkamadı bi türlü şu dişler...
diş jeli kullanıyomusunuz kızlar
kızlar bugün 3 aylık koruma iğnesi alcam eczaneden
adetin kaçıncı günü vuruluyo bilmiyorum ama sorarım bugün 2. günüm zaten
en sonunda buna karar verdim
ben hafta sonu böyle yapayım bari bakalım nasıl olacak ama revna pekmezi hiç sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?