2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burcu cnm seftalı recelı yapa bılırsın ıncır erık var pazarda sıyah suzumu az kaynatıpta yuzum yapıyolar kansızlıgada ıyı gelıyo bende hafta sonu sıyah yuzum alıp denızem

zeynepcım 3 dıs beyazlıyo ondan ola bılırde keyfı var yanı yerınde durmak ıstemıyo uyurken bı karın ustu bı sırt ustu donmekten uyanıyo gecede acaba dıyorum esıme sakadan bu cocuk bızden saglı dopınklenıyomu

bizimkide aptamilden başka yemiyor bebelac denedik almadı tıkadı ağzını ama aptamilin devam sütünü ve aptamil sütlü pirinçliyi çok sveiyor arada sütlü pirinçliyi de sulandırıp biberonla veriyorum onada bayılıyor gerçi bizim yemek sorunumuz yok çınar herşeyi yiyor sadece sade yoğurdu sevmiyor tatlandırıyorum ya pekmezle ya meyve ile öyle yiyor

ozlemcım ozgede aptamılden baska sut ıcmedı bebelac agzına almadı bızde aptamıl 2 ıcıyoruz gecelerı gunduz ek gıda bızım alıs verıs merkezınde aptamıl ler 39 tl 2 adetedı 64 tl ve ıslak mendıl hedıyelıler

iyiyimiş melekcım burdada 900 grlık kutusu 34.90 tl birde mama kutusu hediyeli cok guzel bıryere giderken mama kutusunu tasımıyorsun 3 bölmeli öğünlerini içine koyuyorsun ufak bır kutu cok hoş

günaydınn...
ya ne zormuş bu diş olayı yavrum çabalıyo ama çıkamadı bi türlü şu dişler...
diş jeli kullanıyomusunuz kızlar

günaydınn...

günaydın canım hg evet ben kullandım ilk zamanlar ama yutuyordu cınar hemen bır işe yaramıyordu kısa süre kullandık sonra çıkarttı zaten inşallah rahat çıkartır senin prensesde allah yardımcınız olsun canım

kızlar bugün 3 aylık koruma iğnesi alcam eczaneden
adetin kaçıncı günü vuruluyo bilmiyorum ama sorarım bugün 2. günüm zaten
en sonunda buna karar verdim

Seninki iyice sıyırdı valla.

Ev işini ne yaptınız ev bayramda bitti gidip bakında rahat et artık iyice araştırın bak acele diyede ilk bulduğuna atlama geç olsada hayırlısı olsun.

günaydın kızlar..........
Günaydın.naber?

burcu cnm seftalı recelı yapa bılırsın ıncır erık var pazarda sıyah suzumu az kaynatıpta yuzum yapıyolar kansızlıgada ıyı gelıyo bende hafta sonu sıyah yuzum alıp denızem

evet didemin ve senin söylediklerinizi not aldım akşam eşime söyliyeyim getirsinde akşama 2 çeşitini yapayım ama şeker işini ne yapıcam az atsam kötü mü olur acaba.yada zaten karışıyor ya pekmezle tatlandırsam abartmış mı olurum sempatiksalakcinni

kaynana kuvet macunu falan mı veriyor kıs seni delitsin diye kaydirigubbakcemile3.

ayy bu öggede pek bi aceleci çıktı pat pat çıkarttı maşallah.Melek çabuk çıkan diş çabuk çürürmüş çok dikkat etmen lazım temizliğine.

günaydınn...

evet diş olayı kırdı geçirdi hepimizi.
ben kullanıyorum canım calgel adı çok rahatlatıyor elime sürünce açıyor ağzını damaklarını sürttükçede hoşuna gidiyor belli acısını alıyor.

Hülya Serap nerde ya bayram tatili modundan çıkamadınız mı huuu huuuuu laelaelaelaelae

kızlar bugün 3 aylık koruma iğnesi alcam eczaneden
adetin kaçıncı günü vuruluyo bilmiyorum ama sorarım bugün 2. günüm zaten
en sonunda buna karar verdim

doz birden yüklendiği için önermiyorlar canım ya kendi dr a yada en azından bi sağlık ocağı dr dan bilgi al öyle başla bari.

ben hafta sonu böyle yapayım bari bakalım nasıl olacak ama revna pekmezi hiç sevmiyor

PEKMEZ sadece tad verecek hem daha iyi bak sevdirirsinde .1 kilo için 3-4 yemek kaşığı koyucam yada tadına bakarak anlarız.hem kışın nerden bulacağız inciri falan şimdiden kavanoz kavanoz yapmak lazım 1-2 örnek yapayım güzel olursa yarın hem yazarımda size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…