ay öyle şeyler düşünüpte kötüğü çağırma canım yagünaydın herkese
sorucam canım bu akşam 6 da randevumuz benide uyku tutmuyor kuzenimin oğlu 5 yaşında lösemiden vefat etmişti o yüzden 2 gecedir uyku uyumuyorum
hayır olsun canım valla dünden beri huysuz mımız ne derdi var anlamadımAy Fato iki gün önce Ecrini gördüm bende rüyamda üst disleri çikmisti hemde 3 tane unuttum bak söylemeyi sen yazinca aklima geldi
geçmiş olsun canım havaların ani değişimi hemen etkiliyo kuzularıgunaydın kızlar nasılsınız
ozgeyın gun aksam uzerı burnu bı akmaya basladı bı halsızlestıkı kuzum uyunce gece dalana kadar hep agladı babasıla delı olduk fıtıl verdık falan bugun ıyı burnu akmıyo ufoyu actım odamıza sıcacık duruyoz
doktora getır dedı babası ama havada soguk cuma getırım dıyodum bakalım napcaz
bendee meraktayım ne kadar kılo aldı dıye evdekı tartıda 8600 dıyoda o tartı el tartısı bakalım doktorda ne dıcek
fatocum alt dıs cıktıya oyle 2 gunde us dısler cıkamaz ehehehehe 2 dıs cıktı dıye hepsı bı kerede cıkmıyokı yavrulamızı su dısler ıyıce yıpratıyo
aynen bende izledim oo zeynebin eşine ne kadar benziyo dedim gerçekten oymuşkızlar size bişey anlatıcam..
pazartesi gece kanal d de KANIT programı varya onu izliyoduk eşimle...bi baktım ordaki oyunculardan birini zeynep arkadaşımız(ZEYNEP6672)onun eşine benzettim..nerden tanıyosun demeyin...facede herkesin resimlerine bakmıştım..meraklıyımda azıcık..kaydirigubbakcemile3sonra aaa dedim eşime oyuncuya baksana iyi bak..sana birini göstericem..tamam dedi baktı..sonra geldik faceden resimlere baktık..aynı adam değilmi dedim evet dedi..teyit ettirdim yani...sonra zeynep e mesaj attım programdaki senin eşinmi diye evet dedi...yani anlayacağınız medyatik bir arkadaş bulunuyor aramızda...
vayy enişte oyuncu demek bende sorucaktım sana canımsibelcim bravo sana valla cok dikkatlisin gercekten. Evet eşim oyuncu benim. dizilerde rol alıyor. lig tvdede şu anda maclarda bir reklam dönüyormuş. oradada oynuyor. bizde yok lig tv olan varsa bakabilir.
evet hayatım c.tesi elifteyiz cnm kaçta gelicen ?evet selmacım sanırım hava değişimindem allah kolaylık versin okullar açıldı valla
fatoş sağol canım benimdaha iyi derin.bizde seni çok seviyoruz canım benim duygular karşılıklı
esma canım inş. bir aksilik çıkmazsa eliftesiniz demi
evet hayatım c.tesi elifteyiz cnm kaçta gelicen ?
evet hayatım c.tesi elifteyiz cnm kaçta gelicen ?
gene 14:00 den önce olmaz canım sen dahamı erken gitcen
elif kim gız...
serapçım ben 1 de giderim hayatım
sibel kaç gündrü söyliyecektim cnm senin bu resim çok hoşuma gitti
Hemde çok zayıf görünüyorsun sibel
Hemde çok zayıf görünüyorsun sibel
bende extra gele devam ediyorum didemcim çanta boyu bitti diğerini alıcam çok memnunun
memnunsun demek...göbüş gittimi biraz...
çok erken değilmi esmacım bide ben evi bilmiyorum
cnm biz herzaman o saatlerde gidiyoruz birbirimize ondan evi bilmiyosan birlikte gideriz yada tarif ederim gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?