2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Çocuk su çiçeğiymiş. Şimdi gelirken getirmedi. Doktora götürmüş de ilaç kullanıyormuş kurumaya başlamış. Bulaşmaz diye getirdim diyor. Su çiçeğinin kuluçka süreci ne ki. Offf.

Merhaba kızlar toktora gittim bugün ay yeni bi doktor gelmiş devlet hastanesine ona gidim dedim".Naptın sen kendini düşünmedin biz mi seni düşüncez" diyo..Bende "siz beni düşünün diye gelmedim,kendimi ve çocuğumu düşündüğüm için geldim" dedim..Allam ya insanı cahil yerine koyuyorlar ya deli oluyorum..Hiç böle durumlarda laf söyleyemezdim.Söyledim oh rahatladım,gerçekten de lafı yiyince adam akıllı konuşmaya başladı benlekaydirigubbakcemile3
26 haftalıkım nstye soktu beninaniknanik
Doğumhaneye girdim anlayacağınız,korkarım diye düşünüyordum hiç korkmadım..Yenidoğan bi kız gördüm pembeleri de giymiş,aranıyo böyle çok tatlıydıopuyorumnanaktan
İçim bi tuhaf oldu,neşelendim böyle kızımın kalp atışlarını duyunca..Kaçınılmaz bişey yaşıyorum,üzülüp dövünmeyi yasakladım kendime artık..Kızımla da ilgilenicem bundan sonra..Bi akşamüstü babycentere gidiyimde kızıma bişiyler alıyım artıkopuyorumnanaktan

Sizler nasılsınız,keyifler nasıl?

Esma ben kendim ne suçiçeği,kızamık ne de kabakulak geçirmemişim..Geçirmeyebilir yani kaçınılmaz diil..
Emzirmek dime yarama basmasenağlama

ne gerizekalıymış o doktor ya ona ne oluyo hayret bişiy ya
cnm seninki cesaret isteyen bişiy ama çokta güzel Allah herkese nasip etmiyo evlat hemde biri kız biri erkek kızınada düz annesini cicileri :) zemuszemus

sütün gittimi esmacım hiç yokmu

yok cnm nezamandır emmiyo varmıdır hiç bakmadım ama yok tur akmıyo etmiyo

Bende bıraktırdım Esma 5 gün oldu senağlama
Emziren arkidişler ,keyfini çıkarın valla anneliğin en güzel şeylerinden

Kızlaaar epeydir duydugum bir kitap vardı. Onu aldım bugün okumaya baslıcam. "Freud'a ne yaptık da cocuklarımız böyle oldu" cok tavsiye edilen bir kitap.

Zeynep ben okudum bu kitabı..Babamla yaşadığım problemlerin temellerini hep bu kitap sayesinde yakaladım.Zaten psikanalist catherina matheline bildiğim kadarıyla.günümüz modern insanın çocuk yetiştirmede düştüğü yanlışları çok güzel anlatmış,çok başarılı bir kitap..Eşinize okutmanızı tavsiye ederim.Babalık mefhumuyla ilgili pek kitap yok piyasada "Nasıl bi baba olmalı?" sorusuna güzel cevaplar var şekerler

Bi de baksanıza bizim haylazların çoğu kovadır herhaldeopuyorumnanaktan

Kova Burcu Bebeği: 21 Ocak-18 Şubat

En sevdiği cümle: "Ben kendim yaparım"
İyi yönleri: özgür ve bağımsız, arkadaş canlısı, yaratıcı, özgün, sadık

Olumsuz yönleri: başkaldırıcı, klasikliğe tahammülü yok, değişken ve ne yapacağı belli olmayan

Kova burcunun diğer bebeklerden değişik olduğunu en başından farkedeceksiniz. Keşfetmeyi, özgürlüğü sever ve baştan çıkarıcıdır. Herşeyi kendisi yapmak ister. Yürümeye ve konuşmaya başladığı andan itibaren geleneksel ve klasik şeyleri değiştirmeye hemen başlar. Heyecan veren, değişik gelen ve önceden kestirilemeyen herşeye ilgi duyar ve herzaman geleceğe yönelik düşünür. Elektronik aletlere, yeni buluşlara karşı ilgisi yüksektir ve uçan dairelere inanır. Herzaman esprilidir ve arkadaşlarınca sevilir. Müzik ve tiyatro kabiliyeti vardır ve yönlendirilebilir.
Okul onun için yeni arkadaşlıklar kurma yeridir ve burçlar arasında en sosyali olduğundan arkadaşlarını evine davet etmeye ve onlara gidip gelmeye bayılır. Eve birgün bir sokak kedisi veya sokak köpeği getirirse şaşırmayın. Kova bebeği ile maceralara hazırlıklı olun. Onunla iyi geçinmek istiyorsanız asla karşısına bir zaman çizelgesiyle çıkmayın. Belli saatlerde belli şeyleri yapmaya dayalı bir yaşam tarzını ona asla benimsetemezsiniz.

kızlar sağınca gelmiyorki canım acıyo oğlum emse belkş gelicek ama emmiyo bikaç kez verdim hemen süt gelmeyince ağladı bizimde nasp bukadarmış işte

devam sütü veriyorum
kahvaltısına katıyorum meyve suyu çorba yoğurt veriyorum yemeklerdende tattırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…