2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

serapcım daha önce bi türlü yazamadım, derin'e de çokk geçmiş olsun havalar değişmeye başladı,yazık kuzular tek tek hasta oluyorlar..

ömür'e de çok geçmiş olsun seçilcim.. iyi ki akıl edip kendi doktoruna götürmüşsünüz..çok kızıyorum böyle durumlara..

fatoşcum Allah kavuştursun canım...annenle bol bol kaynatın..

seçilcim drum diye dolaşıyolar ortalarda..dün okumuştum üzülmüştüm..16iğneyi nasıl yicek çocuk diye...yuhhh diyorum başkada bişey demiyorum yani...

selma kolay gelsin bacım bu sene işin zor...sayfa sayfa öde veriyolar..1.sınıflara...zeynonun yani ayı kutlu olsun..öpüyorum nanişlerinden...

ömürde hastamı olmuş kıyamam geçmiş olsun canım, neden iğne vermişki çokmu öksürüyordu paşam....

valla canım balgamlı bi öksürük vardı.. öyle çok değil ama hırıltı geliyordu..

seçilcim çok geçmiş olsun bak sinir oldum şimdi o daoktara

sorma ya gerizekalı bende bişi var çocukta zannetim korktum.. ama vurdurmadım iğneleri iyi yapmışım diyorum şimdi.. çünkü kendi doktorumuz önemli değil 3 güne geçer dedi..
ya nasıl bir vebaldir bu allah aşkına hemde öyle böyle değil 16 tane iğne verdi sabah akşam.. tabi elalemin çocuğu yansın canı ne olacak..günah değil mi boşu boşuna iğne olacaktı yavrum..

seçil geçmiş olsun canım hangi nhastaneye götürüyosun ömürü cnm

sarapçım dr hüseyin zafer çapar.. medicalpark ta. tavsiye ederim harika bir doktor..
sen bursa da olduğun için bilirsin zafer bey çekirye ye gitmişti doruk hastanesine orası da bize uzak gidememiştik şimdi yine medical e gelmiş rahatladım valla.. başkasına hayatta götürmem artık..

9 ay mı???
ne çabuk büyüyorlar allah nazarlardan korusun..
insan inanmıyor... maşallah yavrularımıza..

canım benim çok sağol sizinde yeni ay dönümünüz kutlu olsun zeynep ve burak nice aylar seneler inşallahh

sorma canım sorma...
ah şikayet etmek lazım aslında..
dün doktorumuz söyledi bize verilen iğneler yan etkisi olmayan hafif iğnelermiş o yüzen kolaylık yazıyor bazı doktorlar dedi.. yani tehşisi koyamayıp başıdan savıyor resmen..
ama nasıl rahatladım biliyor musunuz 1 tane şurup verdi sadece. balgmını atsın diye o kadar iyi geldi ki hırıltısı gitti bile allahıma binlerce kez şükürler olsun..

canım benim tavsiyen için çok sağol bizim doktorumuzda dorukta ama ankara caddesindeki bende memnunum doktorumuzdan ama eğr bir problem yaşarsam değerlendiririm canım benim sağol

size komik birşey anlatayım şimdi...
ömür iyi oldu ya benim de keyfim geldi )))

dün muftağa gittim geldim bi baktım ömür yok ortalıkta.
bir yandan düşünüyorum bu kadar hızlı gidemez diye bi yandan seviniyorum odadan çıkmış geziniyor evde diye bi yandan da korkuyorum bi nereye gitti bu çocuk dye (bu kadar şeyi 1 dk düşünmüşüm o da bi garip yani ) )
bi baktım yatak odasına gitmiş oturduğumuz odanın tam karşısında yatak odası kapının arkasına girmiş oturuyor öylece ay bir komiğme gitti.. çocuğu arıyorum evde..

sağol canım amin inş.

maşallah yakışıklıma, belkide canı saklambaç oynamak istemiştir annesi....

sağol sibelcim evet birinci sınıf zor biraz,şimdilik çok hevesli bakalım allah yardımcımız olsun, zeynebi senin yerine öperim teyzesi hala uyuyor havadanmıdır ne...

valla seçilcim en tehlikeli zamanları artık başlıyo..işimiz var...araki bulasın bıcırıkları evdeakannehir

sağol seçil teyzesi....

sağol sibelcim evet birinci sınıf zor biraz,şimdilik çok hevesli bakalım allah yardımcımız olsun, zeynebi senin yerine öperim teyzesi hala uyuyor havadanmıdır ne...

aman aman dilini ısır annesi uyusunda büyüsün..bizmki tilki gibi dolanıyor ortalıktakaydirigubbakcemile3

hoşgeldin ebrucum nasılsın

hoşgeldin ebrucum nasılsınınız...

amaman maşallah selmacım
ebru hoş geldin komşuya gitçem ya benim oğlan uyanmıyo

hoşbulduk kızlar bi çorba yaptım geldim gene iyiyim ben çok şükür benimkide sürüne sürüne gidiyo diğer odalara.kızlar dün ben köfte yapıp verdim 1 tane yedirdim yedi çok şükür birde çorbalara ekmek doğruyonuzmu?

fatoş annen geliyormuş gözünaydın senden mutlusu yoktur
serap sevindim valla işte doktormu doktor o yüzden hep aynı doktora götürmek lazım bakalım ben nasıl doktor bulucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…