2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

size komik birşey anlatayım şimdi...
ömür iyi oldu ya benim de keyfim geldi )))

dün muftağa gittim geldim bi baktım ömür yok ortalıkta.
bir yandan düşünüyorum bu kadar hızlı gidemez diye bi yandan seviniyorum odadan çıkmış geziniyor evde diye bi yandan da korkuyorum bi nereye gitti bu çocuk dye (bu kadar şeyi 1 dk düşünmüşüm o da bi garip yani ) )
bi baktım yatak odasına gitmiş oturduğumuz odanın tam karşısında yatak odası kapının arkasına girmiş oturuyor öylece ay bir komiğme gitti.. çocuğu arıyorum evde..

kızlar sizden ayrılamıyorum..2 iş yapıyorum 1 buraya bakıyorum....bıcırıklara bakıyorum yoruldummirmirmirmir

sağol sibel teyzesi,burak öper ellerinden..

aaa çok tatlı ya,ömüre bak. tabi şimdi tatlı ama sonrası felaket gibi görünüyor..burak da boş bırakınca hemen kapıya yöneliyor.daha odadan çıkmışlığı yok,hep suç üstü yakalanıyor :)

Kızlar ben gidip zeynoyu uyandırayım,yemeğini yedireyim yavaştan hazırlanalım zeynoyu komşuma bırakacam,abilerimizi okuldan almam lazım, üst kat komşum doğum yapmıştı ya cuma günü onun oğluda 2.sınıfa gidiyor benimkilerle aynı okulda onuda alıyorum benimkilerle, üç silahsörler yolda eve gelene kadar başımı şişiriyorlar o bana yan baktı, o bana şunu dedi diye okuldaki öğretmenlere allah kolaylık versin valla işleri çok zor....

sonra yine gelebilirsem gelirim, ödevlerimiz yoksa tabiki, bende okullu oldum onlarla birliktekaydirigubbakcemile3 hepinizi ve bebişleri öpüyorum kendinize iyi bakın:gitme:

kızlar bi sorum var..
ömürün poposu pişik oldu sanırım yani kızarık bir türlü geçmedi ne kullanayım..
pişik kremleri fayda etmedi 2 gündür kullanıyorum..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet zeytinyağı ve mısır nişastası iyi geliyor seçilcim
ben ekmek doğruyorum çorbalarımıza
kızlar bebişlerinizin bılgıldağı kapandımı

ya kızlar sürekli bağlantı sorunu var diyo nedendir başka siteleri açıyo ama bilgisayardan anlayanınız vamı acaba?

Merhaba şubat anneleri,siz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım a.s. biz öneriler topiğine kendimizce liste yapıp yazıyoruz ama sizde baksanız bize fikir verseniz olurmu adetler konusunda kararsız kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…