2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kızlar 2 saattir komşunun kızı geldi internetden ödevleri varmış onları yaptı kızda gripdi inşallah duru bişey kapmaz çok tedirgin oldum yaa..

ya girip okuyup çıkıyorum bi kelime yazamadım ama ya
zaten 2 saatten fazla yerimde değildim
bu işlerin sıkışıklığı yüzünden 3 kere süt sağarken 2 kere sağmaya başladım:çok üzgünüm:

benim tarif eski usul ama 3 saate geçiriyor zeytinyağı sür üstüne mısır nişastası serp birebir

Evet zeytinyağı ve mısır nişastası iyi geliyor seçilcim
ben ekmek doğruyorum çorbalarımıza
kızlar bebişlerinizin bılgıldağı kapandımı

sağolun canlar...

safiyesultan hoşgeldin canım...
didemciğim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...
ebrucuğum inş geçmemiştir duruma ömüre teyzesinden geçti çünkü inşallah size geçmez grip mevsimi başlıyor valla allah yardımcımız olsun...

Selam kızlar...
Herfkes iyidir umarım. Biz çooookkk yoğun bir koşturmacayla başladık okula.
Geçen sene hamile hamile bi de bölüm başkanlığıyla nasıl yapmışım şaşırdım valla. Allah kuvvet veriyo demek ki.

Geçmişi okuyamadım ama alıntıdan gördüm.
Revna iyi haberlerle gelsin inşallah...
Zeyl, göbiş resmi istiyorum anacım ben senden.

Seçilcim hayırdır canım. Nişasta neye iyi geliyo.
Bizim bıngıldağımız kapanmadı daha...
Alıntılardan okuyom valla hırsızlama

Serapçım Kıbrıs tan aldım ben tulumu. Ama Havuzlu Handa da gördüm resimdeki gibi. Ayaklı olanlar çabuk küçülür ve sıkabilir diye düşündüm. Esra gayet rahat hareket ediyo içinde. Çok memnunum. Çok da şirin görünüyo içinde.
Üstü pupucuklu altı düz olan kadife gibi battaniyeler var ya. Kumaşı öyle. Markası Mora

AZİMLE YAZILANLARI OKUYORUM AMA SAATLERCE KALACAK TAKATİM YOK VALLA.

benim tarif eski usul ama 3 saate geçiriyor zeytinyağı sür üstüne mısır nişastası serp birebir

ilk defa duydum deniyeyim.

Revna için yazdığını okumadım sanma şuan kavga edecek halim yok alsanaalsanasmile aklımda ama kendimi toparlayınca konuşuruz CADIARZU.diye diye çoçuğa illa kalıcı bi hastalık yapıştıracaksın Allah korusun.bi burun kanamasıile neler düşünüyorsun .

Evet zeytinyağı ve mısır nişastası iyi geliyor seçilcim
ben ekmek doğruyorum çorbalarımıza
kızlar bebişlerinizin bılgıldağı kapandımı

bizde bazen doğruyoruz bazende ekmegi çorbaya batırıp elimle veriyorum. bıngıldağı halen tamamen kapanmadı yani 2 bıngıldak varya biri arkada o kapantı tam tepesendeki daha kapanmadı.

ohh sevindim valla hee şöyle canlan biraz bizim ilk kardeşimiz senden geliyor bak.hep abimiz ablamız vardı bizimkilerde artık abi abla oldular.
sen Toprak için artık iç badileri falan hep sarı-yeşil-beyaz al bence zaten giydiği 2 ay ufaklıkta giyer.sonrakileride unisex alırsın.elbiseler hariç.kız ayrı birşey ya yani kıyafet toka bakımından diyorum süslü şeyler.Sağlıkla gelsin inşallah.İsim düşündünüz mü ?

Esma ben kendim ne suçiçeği,kızamık ne de kabakulak geçirmemişim..Geçirmeyebilir yani kaçınılmaz diil..
Emzirmek dime yarama basmasenağlama

Özlem benim dedem 70 yaşında kabakulak oldu canım.bende herkes geçirecek diye biliyorum kaçış yok belki çoçuklarla geçirirsin sende.

Kız ben erkek kıyafetlerini çok seviyorum,bende öyle alıyom da alıyom oğlana..Kızda kendimi kaybederim herhalzemuszemus
kesin kaybedersin canım aklımda bile yok eve bi geliyorum elimde 2-3 poşet ayy ne yaptım ben yine diyorum ama kaçış yok.

uyku tulumu kışın şart arkadaşlar bencede

bende düşünüyorum ama ayaktan giymekli yoksa tek olan düşü Duru tekmele tekmele yırtar zaten.

ben bugün daha iyiyim yarında gitmiycem ama Cuma giderim cumarteside kendi iznim zaten boşuna Cuma yıllık iznimden gitmesin.

Burcu ben sana geçmiş olsun demedim di mi? Yoğunluktan bi giremedim ki.
Çok geçmiş olsun canım

sağol canım. öyle şeylere takılmıyorum ben.hepimiz yoğumiş hayatı evdekilerde belli kafa hep yerinde olmuyor.

Anacım Esra uyuyo, kaynanam yemeğimi yapmış esra uyuyo. ;Ortam tam KK lık kimse yok

ee sende kestir 1 saat eşin gelene kadar iyi olur.allahtan yemeğinide yapmış bak o bile çok şey valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…