hoşbulduk canım,anlaşılan iş konusunda en geç ben kalmışım neyse sana iyi akşamlar bu konuyu görüşelim bi ara..:))
benim tarif eski usul ama 3 saate geçiriyor zeytinyağı sür üstüne mısır nişastası serp birebir
Evet zeytinyağı ve mısır nişastası iyi geliyor seçilcim
ben ekmek doğruyorum çorbalarımıza
kızlar bebişlerinizin bılgıldağı kapandımı
Seçilcim hayırdır canım. Nişasta neye iyi geliyo.
Bizim bıngıldağımız kapanmadı daha...
Alıntılardan okuyom valla hırsızlama
Aaaa yeni duydum ben de. Aklımda olsun
benim tarif eski usul ama 3 saate geçiriyor zeytinyağı sür üstüne mısır nişastası serp birebir
Evet zeytinyağı ve mısır nişastası iyi geliyor seçilcim
ben ekmek doğruyorum çorbalarımıza
kızlar bebişlerinizin bılgıldağı kapandımı
Merhaba kızlar toktora gittim bugün ay yeni bi doktor gelmiş devlet hastanesine ona gidim dedim".Naptın sen kendini düşünmedin biz mi seni düşüncez" diyo..Bende "siz beni düşünün diye gelmedim,kendimi ve çocuğumu düşündüğüm için geldim" dedim..Allam ya insanı cahil yerine koyuyorlar ya deli oluyorum..Hiç böle durumlarda laf söyleyemezdim.Söyledim oh rahatladım,gerçekten de lafı yiyince adam akıllı konuşmaya başladı benlekaydirigubbakcemile3
26 haftalıkım nstye soktu beninaniknanik
Doğumhaneye girdim anlayacağınız,korkarım diye düşünüyordum hiç korkmadım..Yenidoğan bi kız gördüm pembeleri de giymiş,aranıyo böyle çok tatlıydıopuyorumnanaktan
İçim bi tuhaf oldu,neşelendim böyle kızımın kalp atışlarını duyunca..Kaçınılmaz bişey yaşıyorum,üzülüp dövünmeyi yasakladım kendime artık..Kızımla da ilgilenicem bundan sonra..Bi akşamüstü babycentere gidiyimde kızıma bişiyler alıyım artıkopuyorumnanaktan
Sizler nasılsınız,keyifler nasıl?
Esma ben kendim ne suçiçeği,kızamık ne de kabakulak geçirmemişim..Geçirmeyebilir yani kaçınılmaz diil..
Emzirmek dime yarama basmasenağlama
kesin kaybedersin canım aklımda bile yok eve bi geliyorum elimde 2-3 poşet ayy ne yaptım ben yine diyorum ama kaçış yok.Kız ben erkek kıyafetlerini çok seviyorum,bende öyle alıyom da alıyom oğlana..Kızda kendimi kaybederim herhalzemuszemus
uyku tulumu kışın şart arkadaşlar bencede
Burcu ben sana geçmiş olsun demedim di mi? Yoğunluktan bi giremedim ki.
Çok geçmiş olsun canım
Anacım Esra uyuyo, kaynanam yemeğimi yapmış esra uyuyo. ;Ortam tam KK lık kimse yok
havva özlettin kız kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?