günaydınkızlar ben geldim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
nevaya iyice baktı doktoru cmt günü için kbb randevusu aldık arkasından bir sürü kan tahlili verdi onları yaptırıcaz 1 ay boyunca kullanmamız içinde ilaçlar verdi ama gelişimi iyi dedi 1 ayda 1,5 cm uzmaıştı ki 5,5 yaşındaki çocuk için çok iyi dedi bundan önceki 3 ayda takipteydik biz büyümesi durmuştu sonra birden uzamıştı biraz rahattlattı beni ama ailede olduğu için mutlaka tahlilleri yapıp görüşelim dedi ablamıza grip aşımızıda yaptırdık
gitmişken revnayıda baktırdım 3 haftadır doğru düzgün yemiyor çünkü oda 20 günde 230 gr almış boyuda 2,5 cm uzamış mamaları almıyor dedim boşver o zman anne sütünü arttıralım dedi bende sütüm çok azaldı deyince günde 3 fincan ISIRGAN OTO ÇAYI içmemi önerdi sütü çok arttırıyormuş aklınızda olsun kızlar sonra aşı yapalımmı dedim revnaya gerek yok onun bağışıklığı iyi sen yaptır yeter dedi sonraaaaa revnanın üstteki 2 dişide alttakiler gibi aynı anda geliyormuş 1 haftaya üsttekilerde çıkar iştahsızlığı ondandır dedi biz minadex ve kullanıyorduk aMA REVNA DELİRİYORDU ONU içmemek için değiştirdi nutrigen şurup ve vitamin c şurup verdi bunlar iştahınıda açar dedi
2 çocukla zormuş 1,5 saat kaldık doktorun yanında akşam 8 de ancak gelebildim eve çok yorluldum vala
benden bu kadar