2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

havva eğitim dönemine baya yoğun girdi...Allah yardımcın olsun...okula yaklaşıyorum çocuk sesi alıyor her yanı...diyorum öğretmenler nasıl dayanıyo...Ama güzel meslek Allah var şimdi...bende hep üretmen olmak istemişimdir:jeyyar:

bugün yaprak dökümü var..baydı ama izliyoruz...ayıp olmasın Ali rıza bey e diyenaniknanik

bu arada herkeşlere merhabaaaa

aaa havva bişiy dikkatimi çekti şimdi belkide siz özellikle seçtiniz bilmiyorum
esra esen eses olmuş yani bide eskişehirli olsaydınız tam olurdu gerçi bilmiyorum nerelisiniz ama hehehe:)))

Allah tan bizimkinin abisi varda arasıra ona şutluyorum...biraz oynuyolar..yoksa mız mız bide sürekli kucağımda...şu an olduğu gibi...

kızlar utku şimdi bi soru sordu cevap verin bakalım ne diym..Allah bulutların içinde nasıl yemek yiyo dedi...ne dym şimdi...

Aaa Elifçim uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsın. Gencer Kuzey nasıl...
İsmini özellikle seçtik canm. Artiz ismi gibi di mi ama aklinialirimsmile

Sibelcim ben olsam Allah ın yemeye ihtiyacı olmadığını anlatırdım sanırım ama o anlar mı bilemem. Allah kolaylık versin. Yine kolay soru sormuş kaydirigubbakcemile3

gelde cevap ver sibelcim
elif sorma canım bende bugün ne yaptıysam döktüm en sonunda cicibebeyi devam sütüyle ezip verdi onu yedi hanfendi tatlıcı ne olucak meyveyide yedi o kadar eski iştahı yok ama

günaydınkızlar ben geldim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
nevaya iyice baktı doktoru cmt günü için kbb randevusu aldık arkasından bir sürü kan tahlili verdi onları yaptırıcaz 1 ay boyunca kullanmamız içinde ilaçlar verdi ama gelişimi iyi dedi 1 ayda 1,5 cm uzmaıştı ki 5,5 yaşındaki çocuk için çok iyi dedi bundan önceki 3 ayda takipteydik biz büyümesi durmuştu sonra birden uzamıştı biraz rahattlattı beni ama ailede olduğu için mutlaka tahlilleri yapıp görüşelim dedi ablamıza grip aşımızıda yaptırdık
gitmişken revnayıda baktırdım 3 haftadır doğru düzgün yemiyor çünkü oda 20 günde 230 gr almış boyuda 2,5 cm uzamış mamaları almıyor dedim boşver o zman anne sütünü arttıralım dedi bende sütüm çok azaldı deyince günde 3 fincan ISIRGAN OTO ÇAYI içmemi önerdi sütü çok arttırıyormuş aklınızda olsun kızlar sonra aşı yapalımmı dedim revnaya gerek yok onun bağışıklığı iyi sen yaptır yeter dedi sonraaaaa revnanın üstteki 2 dişide alttakiler gibi aynı anda geliyormuş 1 haftaya üsttekilerde çıkar iştahsızlığı ondandır dedi biz minadex ve kullanıyorduk aMA REVNA DELİRİYORDU ONU içmemek için değiştirdi nutrigen şurup ve vitamin c şurup verdi bunlar iştahınıda açar dedi
2 çocukla zormuş 1,5 saat kaldık doktorun yanında akşam 8 de ancak gelebildim eve çok yorluldum vala
benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…