2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkeze geçmiş olsun canım inşallah tahlillerde güzel çıkar bi sorun çıkmazda sende rahatlarsın şimdi sen anne sütü ağırlıklı beslicen nasıl bi beslenme programı ayarlıcaksın?

yoğurdu anne sütüyle yapmayı dene dedi akşamlarıda muhallebi yap içine anne sütü kat dedi yoksa aynen devam

yoğurdu anne sütüyle yapmayı dene dedi akşamlarıda muhallebi yap içine anne sütü kat dedi yoksa aynen devam

anladım inşallah güzel şekilde kilo alır. ya bende dün ne yaptıysam çöpe attım ben yemek yerken bizim bi patlıcan yemeği vardır acılı ekşili patlıcan verilmiyo biliyorum onun suyundan verdim pilavla karıştırdım onu yiyo ona özel ne yapsam yemiyo yaa bizim yediklerimizden ne varsa ekmek felan bandırmp veriyorum ama çokda değil çünkü salçalı acılılı tuzlu oluyo zararlı olur yaa neyapcağımı şaşırdım valla..

didem gözün aydın bak kötü bisey çıkmamış. yeme konusunda da bence rahat ol. aç kalacak degilya mutlaka yiyecek. bizim kuzular bir geçiş dönemindeler. normal bence. onlarında kafası karışık. daha dün annelerini emiyorken şimdi onlerine çeşit çeşit şeyler sunuluyor. şaşırıyorlar. memeyide kaybetmek istemiyorlar. böyle düşün onun açısından bak olaya. rahat ol. alternatiflerini sunmaya devam et kendisine sen.

bizimkide öyle normal yemekleri yiyiyor ben kebap bile verdim yedi ama doktora söyleyemedim tabi ama patlıcan verme onda nikotin var c vitamini emilmesini engelliyor

AAAAAAA kızlar bizde 8 aylık olduk bugüüüüün.....

9. ayımıza giriyoruz. allaha şukurler olsun...... :)

zemuszemus

ya merak ettim sibelce ogluna ne cevap verdi acaba yaaaaa?

canım Allah ın yemek yemeden yaşayabildiğini söyledim..nasıl yaşıyor ozman dedi..bende senin gibi akıllı çocuklar annelerini üzmezlerse oda mutlu olur...bide dua edersen bol bol dedim yemek yemedende yaşar..baktı yüzüme hımm dedi gitti

didemcim inş. testlerde iyi çıkıcak
boyu iyi uzamış cnm kızın

güzel cvp vermişsin cnm

didemcim merak etme tahlillerde temiz çıkacak eminim...

revnada iyi almış ya..bişey yemeden ancak bu kadar oluyolar işte...

burak 17günde 100 gr almıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…