günaydınkızlar ben geldim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
nevaya iyice baktı doktoru cmt günü için kbb randevusu aldık arkasından bir sürü kan tahlili verdi onları yaptırıcaz 1 ay boyunca kullanmamız içinde ilaçlar verdi ama gelişimi iyi dedi 1 ayda 1,5 cm uzmaıştı ki 5,5 yaşındaki çocuk için çok iyi dedi bundan önceki 3 ayda takipteydik biz büyümesi durmuştu sonra birden uzamıştı biraz rahattlattı beni ama ailede olduğu için mutlaka tahlilleri yapıp görüşelim dedi ablamıza grip aşımızıda yaptırdık
gitmişken revnayıda baktırdım 3 haftadır doğru düzgün yemiyor çünkü oda 20 günde 230 gr almış boyuda 2,5 cm uzamış mamaları almıyor dedim boşver o zman anne sütünü arttıralım dedi bende sütüm çok azaldı deyince günde 3 fincan ISIRGAN OTO ÇAYI içmemi önerdi sütü çok arttırıyormuş aklınızda olsun kızlar sonra aşı yapalımmı dedim revnaya gerek yok onun bağışıklığı iyi sen yaptır yeter dedi sonraaaaa revnanın üstteki 2 dişide alttakiler gibi aynı anda geliyormuş 1 haftaya üsttekilerde çıkar iştahsızlığı ondandır dedi biz minadex ve kullanıyorduk aMA REVNA DELİRİYORDU ONU içmemek için değiştirdi nutrigen şurup ve vitamin c şurup verdi bunlar iştahınıda açar dedi
2 çocukla zormuş 1,5 saat kaldık doktorun yanında akşam 8 de ancak gelebildim eve çok yorluldum vala
benden bu kadar
yoğurdu anne sütüyle yapmayı dene dedi akşamlarıda muhallebi yap içine anne sütü kat dedi yoksa aynen devam
bizimkide öyle normal yemekleri yiyiyor ben kebap bile verdim yedi ama doktora söyleyemedim tabi ama patlıcan verme onda nikotin var c vitamini emilmesini engelliyoranladım inşallah güzel şekilde kilo alır. ya bende dün ne yaptıysam çöpe attım ben yemek yerken bizim bi patlıcan yemeği vardır acılı ekşili patlıcan verilmiyo biliyorum onun suyundan verdim pilavla karıştırdım onu yiyo ona özel ne yapsam yemiyo yaa bizim yediklerimizden ne varsa ekmek felan bandırmp veriyorum ama çokda değil çünkü salçalı acılılı tuzlu oluyo zararlı olur yaa neyapcağımı şaşırdım valla..
AAAAAAA kızlar bizde 8 aylık olduk bugüüüüün.....
9. ayımıza giriyoruz. allaha şukurler olsun...... :)
zemuszemus
ya merak ettim sibelce ogluna ne cevap verdi acaba yaaaaa?
AAAAAAA kızlar bizde 8 aylık olduk bugüüüüün.....
9. ayımıza giriyoruz. allaha şukurler olsun...... :)
zemuszemus
günaydınkızlar ben geldim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
nevaya iyice baktı doktoru cmt günü için kbb randevusu aldık arkasından bir sürü kan tahlili verdi onları yaptırıcaz 1 ay boyunca kullanmamız içinde ilaçlar verdi ama gelişimi iyi dedi 1 ayda 1,5 cm uzmaıştı ki 5,5 yaşındaki çocuk için çok iyi dedi bundan önceki 3 ayda takipteydik biz büyümesi durmuştu sonra birden uzamıştı biraz rahattlattı beni ama ailede olduğu için mutlaka tahlilleri yapıp görüşelim dedi ablamıza grip aşımızıda yaptırdık
gitmişken revnayıda baktırdım 3 haftadır doğru düzgün yemiyor çünkü oda 20 günde 230 gr almış boyuda 2,5 cm uzamış mamaları almıyor dedim boşver o zman anne sütünü arttıralım dedi bende sütüm çok azaldı deyince günde 3 fincan ISIRGAN OTO ÇAYI içmemi önerdi sütü çok arttırıyormuş aklınızda olsun kızlar sonra aşı yapalımmı dedim revnaya gerek yok onun bağışıklığı iyi sen yaptır yeter dedi sonraaaaa revnanın üstteki 2 dişide alttakiler gibi aynı anda geliyormuş 1 haftaya üsttekilerde çıkar iştahsızlığı ondandır dedi biz minadex ve kullanıyorduk aMA REVNA DELİRİYORDU ONU içmemek için değiştirdi nutrigen şurup ve vitamin c şurup verdi bunlar iştahınıda açar dedi
2 çocukla zormuş 1,5 saat kaldık doktorun yanında akşam 8 de ancak gelebildim eve çok yorluldum vala
benden bu kadar
canım Allah ın yemek yemeden yaşayabildiğini söyledim..nasıl yaşıyor ozman dedi..bende senin gibi akıllı çocuklar annelerini üzmezlerse oda mutlu olur...bide dua edersen bol bol dedim yemek yemedende yaşar..baktı yüzüme hımm dedi gitti
didemcim merak etme tahlillerde temiz çıkacak eminim...
Revnada iyi almış ya..bişey yemeden ancak bu kadar oluyolar işte...
Burak 17günde 100 gr almıştı...
öyle valla sibelcim iyi bile almış doktor vermemiş ya önemli olan o dedi
Zeynepten haber yokmu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?