2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yasemin günaydın cnm
bazı bebekler hiç emeklemez direk yürürler popo üstü gezerler bazılarıda endişe etme nie die

müge anlıyı izleyen varmı kızlar doruk bebek olayı var.. bebek sanırım tam bizimkilerle birlikte. allah hiçbir annenin ve bebeğin başına vermesin o olayı çok kötü sabah sabah kaçtı bütün enerjim(

Didemcim masallah boyu çok güzel uzamis revnanin kiloda yine iyi almis canim
insallah suruplar istahini açar. tahlillerde iyi çikar insallah hayirlisiyla

Dogru diyosun valla Zeynepcim hep böyle olmiycak yademi ama

AAAAAAA kızlar bizde 8 aylık olduk bugüüüüün.....

9. ayımıza giriyoruz. allaha şukurler olsun...... :)

zemuszemus
Hadi hayirli olsun daha niye aylara:))))

Iyi cevap vermissin Sibelcim bu çocuklarin ne sorcaklari belli olmuyo:))
günaydınlarrr hayırlı günlerr
Günaydin Esmacim sanada hayirli günler

Zeynepten haber yokmu kızlar
Evet ya kaç gündür yok ortaliklarda insallah bisey yoktur merak ettim valla

biz niye hala emekleyemiyoruz?hala döne döne gidiyoruz heryere.ama emekleme falan yok.sizinkiler napıyo
Benim kizimda hala emeklemiyo bizimkide biraz tembel olsun cani ne zaman isterse o zaman emekler belkide direk yürür:)

Günaydin Hepinize kizlar.......

Dün bende Ecemin kaydini yaptirdim ama hemen baslayamiycak haftaya kapaliymis sonrada ben bi on günlügüne TR gelicem 5 ile 15 arasi anca gelince basliycak yani napalim olsun

günaydın elifçimm iyiyiz sen nasılsın

iyiyiz canım bizde savaşçı askerimle uğraşmaktayım :)))

hay allah ilk defa sabah erken saatte girmişim kkya karşı komşumda kahvaltıya çağıracak günü buldu:)))) neyse bunu kaçırmayayım yoksa gencer beyle kahvaltı yapmak imkansız 12yi bulurum

canım zaten nevanın doktoruna gidiyorum bizim eski doktor ama ayın 2sinde gidiyor

geçenlerde maslak acıbademde bildiğiniz doktor varmı diye sormuştun galiba ben gidemiyorum uzak bana neslihan diye bir doktor var canım orda yeğenim doktoruydu ablamlar taşındılar şimdi gidemiyolar ama benim yeğenim çok hasta olan bi çocuktu erken doğmuştu ablamlar çok memnundu istersen bi bak onada ..

ne kaydı yaptırdın canım ecemin?

Günaydin Elifcim Ecemi oyun alanina yazdirdim her gün bir saat götürücem krese baslamadan yavas yavas benzis kalmaya alissin diye ilk zamanlar bende yaninda kalicam
ne yapayim bana çok bagli bensiz hiç durmuyo ee bende kasimda is basi yapicam mecbur alismasi lazim yavastan

günaydın herkesee didem gözün aydın cnm inş tahlillerde bişi çıkmaz benim haytada emeklemiyo daha sürünüyo oturmuyoda ama ellerini tutunca direk ayağa kalkıyo sanırım oturmadan yürücek benimki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…