yasemin günaydın cnm
bazı bebekler hiç emeklemez direk yürürler popo üstü gezerler bazılarıda endişe etme nie die
doktordan memnun kaldınmı bari didem?
ayağa kaldırıyorum ayakta da durmuyo.hemen çöküyo basmıyo hiç ya.bassa bile hemen çöküyo.
cnm bazı bebekler tembel olabiliyormuş öle olabilir
daha önce kontrole felan götürdünmü doktora yani bişeyi olsa çıkardı heralde
Didemcim masallah boyu çok güzel uzamis revnanin kiloda yine iyi almis canimgünaydınkızlar ben geldim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
nevaya iyice baktı doktoru cmt günü için kbb randevusu aldık arkasından bir sürü kan tahlili verdi onları yaptırıcaz 1 ay boyunca kullanmamız içinde ilaçlar verdi ama gelişimi iyi dedi 1 ayda 1,5 cm uzmaıştı ki 5,5 yaşındaki çocuk için çok iyi dedi bundan önceki 3 ayda takipteydik biz büyümesi durmuştu sonra birden uzamıştı biraz rahattlattı beni ama ailede olduğu için mutlaka tahlilleri yapıp görüşelim dedi ablamıza grip aşımızıda yaptırdık
gitmişken revnayıda baktırdım 3 haftadır doğru düzgün yemiyor çünkü oda 20 günde 230 gr almış boyuda 2,5 cm uzamış mamaları almıyor dedim boşver o zman anne sütünü arttıralım dedi bende sütüm çok azaldı deyince günde 3 fincan ISIRGAN OTO ÇAYI içmemi önerdi sütü çok arttırıyormuş aklınızda olsun kızlar sonra aşı yapalımmı dedim revnaya gerek yok onun bağışıklığı iyi sen yaptır yeter dedi sonraaaaa revnanın üstteki 2 dişide alttakiler gibi aynı anda geliyormuş 1 haftaya üsttekilerde çıkar iştahsızlığı ondandır dedi biz minadex ve kullanıyorduk aMA REVNA DELİRİYORDU ONU içmemek için değiştirdi nutrigen şurup ve vitamin c şurup verdi bunlar iştahınıda açar dedi
2 çocukla zormuş 1,5 saat kaldık doktorun yanında akşam 8 de ancak gelebildim eve çok yorluldum vala
benden bu kadar
Dogru diyosun valla Zeynepcim hep böyle olmiycak yademi amadidem gözün aydın bak kötü bisey çıkmamış. yeme konusunda da bence rahat ol. aç kalacak degilya mutlaka yiyecek. bizim kuzular bir geçiş dönemindeler. normal bence. onlarında kafası karışık. daha dün annelerini emiyorken şimdi onlerine çeşit çeşit şeyler sunuluyor. şaşırıyorlar. memeyide kaybetmek istemiyorlar. böyle düşün onun açısından bak olaya. rahat ol. alternatiflerini sunmaya devam et kendisine sen.
Hadi hayirli olsun daha niye aylara:))))AAAAAAA kızlar bizde 8 aylık olduk bugüüüüün.....
9. ayımıza giriyoruz. allaha şukurler olsun...... :)
zemuszemus
Iyi cevap vermissin Sibelcim bu çocuklarin ne sorcaklari belli olmuyo:))canım Allah ın yemek yemeden yaşayabildiğini söyledim..nasıl yaşıyor ozman dedi..bende senin gibi akıllı çocuklar annelerini üzmezlerse oda mutlu olur...bide dua edersen bol bol dedim yemek yemedende yaşar..baktı yüzüme hımm dedi gitti
Günaydin Esmacim sanada hayirli günlergünaydınlarrr hayırlı günlerr
Evet ya kaç gündür yok ortaliklarda insallah bisey yoktur merak ettim vallaZeynepten haber yokmu kızlar
Benim kizimda hala emeklemiyo bizimkide biraz tembel olsun cani ne zaman isterse o zaman emekler belkide direk yürür:)biz niye hala emekleyemiyoruz?hala döne döne gidiyoruz heryere.ama emekleme falan yok.sizinkiler napıyo
biz niye hala emekleyemiyoruz?hala döne döne gidiyoruz heryere.ama emekleme falan yok.sizinkiler napıyo
günaydın elifçimm iyiyiz sen nasılsın
canım zaten nevanın doktoruna gidiyorum bizim eski doktor ama ayın 2sinde gidiyor
Günaydin Hepinize kizlar.......
Dün bende Ecemin kaydini yaptirdim ama hemen baslayamiycak haftaya kapaliymis sonrada ben bi on günlügüne TR gelicem 5 ile 15 arasi anca gelince basliycak yani napalim olsun
ne kaydı yaptırdın canım ecemin?
sevilcim günaydın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?