iyi fikirmiş ay alemsin esmacnm ne oldu ya gene bu kayganalardan ne çektiğimiz
günaydın kızlarrrr
eski günlerdeki gibi sabahtan dolmuş topiğimizz
olabilir cnm bebekler düşündüğümüzdende akıllı sanırım
zeynepçim emir kağan 6 aylıkken bıraktı memeyi emmiyo
ama ağzından emzik düşssün her seferinde nasıl bağırıyo ağlıyo sabaha kadar kaç kez uyanıyorum bazen emziğine lastik takıp kulakarının arkasından takıyım diom düşmesin die:))
sağol teyzesi
Canım yeni doğan için dediğin doğru olabilir ama sonrası için mantıklı gelmiyor kulağa
zaten öyle bi tehlike olsa doktorlarımız uyarır bizi en başta
kızlar evde tv açıyomusunuz? Bebekler bakıyolar mı?
Ben bu konudan çok korkuyorum,çünkü ipek çok bakıyor tv ye.
Kitleniyor resmen,dünyadan kopuyor.
Hele reklam sesi duydumu direk yürüteçle koşup gelip tv karşısına geçiyor yada nerde olursa olsun kafasını çeviriyor.
Korkutuyor bu durum beni.
Açmıyorum tv artık evde ama gittiğimiz yerlerde oluyor illaki.
çok daraldığımda 10-15 dk bebe tv açıyoruz.
Onun yerine televizyondan radyo açıyorum.
Bu seferde bakıyo bakıyo ses var,görüntü yok,ona şaşırıyo,gidip gelip inceliyor.
Siz nasıl zaman geçiriyosunuz neler yapıyosunuz?
zeynepcim dün yazmıştım. Bizimkide oyle. Dün aksam resmen oturdu bizimle dizi seyredecek. Oyuncaklarıyla bile ilgilenmiyor. Bende kapattım tvyi. Bence seyretttirmemek gerek. Orda gördükleri şeylerden nasıl etkileneceklerini bilemeyiz. Korkabilirler farklı şeyler ögrenebilirler. Bence cok tehlikeli. Ama ben günde 15 dk. Oda aksam üstü. Yumurcak tv izletiyorum. Calliou diye bisey varya onu. Onu izliyor bitince hemen kapatıyorum. Gittigimiz yerlerde henüz rastlamadık tvye. Ama rastlarsakda rica edip kapattırırım herhalde. Yada sesini kıstırırım bilmiyorum. Yada o ortamdan dışarı cıkarım.
Mydarling (ismini bilmiyorum pardon canım) evet o yazdığın yeni dogan icin gecerli. Hatırlarsan bebekken acıkır acıkmaz ciyak ciyak nasıl aglarlardı. Ama şimdi acıkınca hic aglamıyorlar. Yani depolar saglam. :)
evet calilou ipekte izliyor bazen yumurcak tv de.zeynepcim dün yazmıştım. bizimkide oyle. dün aksam resmen oturdu bizimle dizi seyredecek. oyuncaklarıyla bile ilgilenmiyor. bende kapattım tvyi. bence seyretttirmemek gerek. orda gördükleri şeylerden nasıl etkileneceklerini bilemeyiz. korkabilirler farklı şeyler ögrenebilirler. bence cok tehlikeli. ama ben günde 15 dk. oda aksam üstü. yumurcak tv izletiyorum. calliou diye bisey varya onu. onu izliyor bitince hemen kapatıyorum. gittigimiz yerlerde henüz rastlamadık tvye. ama rastlarsakda rica edip kapattırırım herhalde. yada sesini kıstırırım bilmiyorum. yada o ortamdan dışarı cıkarım.
mydarling (ismini bilmiyorum pardon canım) evet o yazdığın yeni dogan icin gecerli. hatırlarsan bebekken acıkır acıkmaz ciyak ciyak nasıl aglarlardı. ama şimdi acıkınca hic aglamıyorlar. yani depolar saglam. :)
arkadaşıma doktoru söylemiş onunda bebeği bizimkilerle ondan dolayı evet mantıklı değil gerçektende ama ben paylaşmak istedim neysee
derinin tv ile ilgisi yok hiç dikkatini çekmiyor açıkken bile çok bakmıyor bakıyı çeviriyo kafasını oyuncaklarıyla daha çok ilgileniyo ama tv engellemek istesekte pek başarılı olamayız gibi geliyo ..
Ben odaya iki kat yorgan attım kenarlarada minderleri sıraladım orayı çok seviyor orda beraber müzik dinliyoruz ,göbek bile atıyoruz valla oyun oynuyoruz zaten artık herşeyi çok merak ediyolar malum anlatmaya dokunup mutlu olmasını sağlıyorum
zeynep bence sakın kesme memeden. bırak zevkini yaşasın ipekcik. bence aksam 9 gibi ona iyi bir doyurucu milupanın 8 tahıllısından yap. ben aksamları onu rezene cayıyla yapıyorum. hafifte tatlı oluyor bayılıyor doruk. karnı bir güzel doysun.ve gece emmek istiyorsa her istediginde hic aglatmadan emzir. inan gececek bu dönemi. yazık sütün varken mahrum olmasın ipekcik yaaa.
serapçım emirde hiç ilgilenmiyo tv ile ya oyuncaklarıyla oynuyo yada yerlerde sürünüyo koltuk altına sandalye altına girip sıkışıp ağlar genelde :)arkadaşıma doktoru söylemiş onunda bebeği bizimkilerle ondan dolayı evet mantıklı değil gerçektende ama ben paylaşmak istedim neysee
derinin tv ile ilgisi yok hiç dikkatini çekmiyor açıkken bile çok bakmıyor bakıyı çeviriyo kafasını oyuncaklarıyla daha çok ilgileniyo ama tv engellemek istesekte pek başarılı olamayız gibi geliyo ..
Ben odaya iki kat yorgan attım kenarlarada minderleri sıraladım orayı çok seviyor orda beraber müzik dinliyoruz ,göbek bile atıyoruz valla oyun oynuyoruz zaten artık herşeyi çok merak ediyolar malum anlatmaya dokunup mutlu olmasını sağlıyorum
bizimde revna dün gece saat 1de emzirdim yatırdım saat 4te ikiside kalktı sonra bıraktım kendi hallerine küçük biraz ağladı ben lavaboya girip çıkana kadar susmuş bende ellemedim benimkiler erjken yatınca uykuyu alıyorlar heralde
serapçım emirde hiç ilgilenmiyo tv ile ya oyuncaklarıyla oynuyo yada yerlerde sürünüyo koltuk altına sandalye altına girip sıkışıp ağlar genelde :)
kendi kendine sakinleşip uyudu demek.Bizimde revna dün gece saat 1de emzirdim yatırdım saat 4te ikiside kalktı sonra bıraktım kendi hallerine küçük biraz ağladı ben lavaboya girip çıkana kadar susmuş bende ellemedim benimkiler erjken yatınca uykuyu alıyorlar heralde
bak sen tırtıla yaaaaaaserapçım emirde hiç ilgilenmiyo tv ile ya oyuncaklarıyla oynuyo yada yerlerde sürünüyo koltuk altına sandalye altına girip sıkışıp ağlar genelde :)
BİZDE TV PEK SEYREDİLMİYOR BİZDE MÜZİK DİNLEYİP OYNUYORUZ BİZİM BİR ARAKADAŞIN BAKICISI HEM TV SEYRETTİRMİŞ ÇOCUCUĞA ZAVALLICAK 2 YAŞINDA ZAR ZOR KONUŞUYORDU BEN NEVAYA SEYRETTİRMEDİM 3 YAŞINDA OKULA BAŞLADIĞINDA ÖĞRETMENİ ŞAŞIRMIŞTI HİÇ YARIM KELİMESİ YOKTU BÜYÜK İNSAN GİBİ KONUŞUYORDYU HALADA ÖYLE BİZDE ONUNLA HİÇ BEBK GİBİ KONUŞMAdık
valla bende dün akşam 8 de bir yattım 10 da kalktım aslında uyucaktım ama dün çok sinir olmuştum ya o gazla gece 1 e kadar spor yaptı bu hafta 900 gr vermişim az gitmiş
bence damaklarınıda kaşıyor ipek emerken. kesme bence yazık. tam emmeye ihtiyacı varken bırakma. bırak ne kadar istiyorsa emsin. sende o uyudugunda hemen yat uyu dinlen. bu ayı böyle atlatın. düzelecek bunu aklına getir herzaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?