2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi fikirmiş ay alemsin esma
kaydirigubbakcemile3

zeynepcim dün yazmıştım. bizimkide oyle. dün aksam resmen oturdu bizimle dizi seyredecek. oyuncaklarıyla bile ilgilenmiyor. bende kapattım tvyi. bence seyretttirmemek gerek. orda gördükleri şeylerden nasıl etkileneceklerini bilemeyiz. korkabilirler farklı şeyler ögrenebilirler. bence cok tehlikeli. ama ben günde 15 dk. oda aksam üstü. yumurcak tv izletiyorum. calliou diye bisey varya onu. onu izliyor bitince hemen kapatıyorum. gittigimiz yerlerde henüz rastlamadık tvye. ama rastlarsakda rica edip kapattırırım herhalde. yada sesini kıstırırım bilmiyorum. yada o ortamdan dışarı cıkarım.

mydarling (ismini bilmiyorum pardon canım) evet o yazdığın yeni dogan icin gecerli. hatırlarsan bebekken acıkır acıkmaz ciyak ciyak nasıl aglarlardı. ama şimdi acıkınca hic aglamıyorlar. yani depolar saglam. :)

sağol teyzesi

Canım yeni doğan için dediğin doğru olabilir ama sonrası için mantıklı gelmiyor kulağa
zaten öyle bi tehlike olsa doktorlarımız uyarır bizi en başta

arkadaşıma doktoru söylemiş onunda bebeği bizimkilerle ondan dolayı evet mantıklı değil gerçektende ama ben paylaşmak istedim neysee

derinin tv ile ilgisi yok hiç dikkatini çekmiyor açıkken bile çok bakmıyor bakıyı çeviriyo kafasını oyuncaklarıyla daha çok ilgileniyo ama tv engellemek istesekte pek başarılı olamayız gibi geliyo ..
Ben odaya iki kat yorgan attım kenarlarada minderleri sıraladım orayı çok seviyor orda beraber müzik dinliyoruz ,göbek bile atıyoruz valla oyun oynuyoruz zaten artık herşeyi çok merak ediyolar malum anlatmaya dokunup mutlu olmasını sağlıyorum

zeynep bence sakın kesme memeden. bırak zevkini yaşasın ipekcik. bence aksam 9 gibi ona iyi bir doyurucu milupanın 8 tahıllısından yap. ben aksamları onu rezene cayıyla yapıyorum. hafifte tatlı oluyor bayılıyor doruk. karnı bir güzel doysun.ve gece emmek istiyorsa her istediginde hic aglatmadan emzir. inan gececek bu dönemi. yazık sütün varken mahrum olmasın ipekcik yaaa.

canım ismim serap hatırlıyorum tabi ama yukardada yazdığım gibi duydum ve paylaştım sadece aramızda yeni doğuran arkadaşlar olucak onlara hatırlatma olsun o zaman

evet calilou ipekte izliyor bazen yumurcak tv de.
korkuyorum resmen algısında bişey olucak diye.
hiç açmıyorum evde
radyo açıyorum müzik açıyorum bende
tv yokmuş gibi yaşıyoruz
gittiğim yerde de oluyor genelde,ya kapatıyorum ya izletmiyorum
2 yaşına kadar tv izletmek bana tehlikeli geliyor

ne güzel canım ya...
bizimki müptela resmen,açmıyorum oda evde sessizlik sıkıcı oluyor.
oyun oynuyoruz öpüşüyoruz koklaşıyoruz...
bazen 10-15 dk bebek kanalı izliyoruz beraber,o kadar...

yapıyorum ama içmiyor çok zeynepcim ya...
dün yaptım önce 100 cc içti
sonra başka bişey hazırladım onuda istemedi
bende en son kaşık maması hazırladım onu yedirdim...
aç değil çünkü 3-4 dk dan fazla emmiyor. zevk onunki belli yani.
kıyamıyorum da,bazen sinirlenip kesicem diyorum ama düşününce bi kaç ay daha sıkıntı çekeyim anne sütü alsın diyorum napiyim

Bizimde revna dün gece saat 1de emzirdim yatırdım saat 4te ikiside kalktı sonra bıraktım kendi hallerine küçük biraz ağladı ben lavaboya girip çıkana kadar susmuş bende ellemedim benimkiler erjken yatınca uykuyu alıyorlar heralde

serapçım emirde hiç ilgilenmiyo tv ile ya oyuncaklarıyla oynuyo yada yerlerde sürünüyo koltuk altına sandalye altına girip sıkışıp ağlar genelde :)

evet didemcim erken yatınca uykuyu güzel alıyolar sonrada erkenden ayaktalar valla

kendi kendine sakinleşip uyudu demek.
ne güzel maşallahh
serapçım emirde hiç ilgilenmiyo tv ile ya oyuncaklarıyla oynuyo yada yerlerde sürünüyo koltuk altına sandalye altına girip sıkışıp ağlar genelde :)
bak sen tırtıla yaaaaaa
aman maşallah diyin kızlar izlemesin tv çok zararlı
ben korkuyorum açmıyorum evde
çok zorda kalırsam kaldırır atarım hiç umurumda değil walla

BİZDE TV PEK SEYREDİLMİYOR BİZDE MÜZİK DİNLEYİP OYNUYORUZ BİZİM BİR ARAKADAŞIN BAKICISI HEM TV SEYRETTİRMİŞ ÇOCUCUĞA ZAVALLICAK 2 YAŞINDA ZAR ZOR KONUŞUYORDU BEN NEVAYA SEYRETTİRMEDİM 3 YAŞINDA OKULA BAŞLADIĞINDA ÖĞRETMENİ ŞAŞIRMIŞTI HİÇ YARIM KELİMESİ YOKTU BÜYÜK İNSAN GİBİ KONUŞUYORDYU HALADA ÖYLE BİZDE ONUNLA HİÇ BEBK GİBİ KONUŞMAdık

evet bebek gibi konuşmamak gerekiyormuş. normal bir insanla konuşur gibi konuşmalıymışsın.

valla bende dün akşam 8 de bir yattım 10 da kalktım aslında uyucaktım ama dün çok sinir olmuştum ya o gazla gece 1 e kadar spor yaptı bu hafta 900 gr vermişim az gitmiş

bence damaklarınıda kaşıyor ipek emerken. kesme bence yazık. tam emmeye ihtiyacı varken bırakma. bırak ne kadar istiyorsa emsin. sende o uyudugunda hemen yat uyu dinlen. bu ayı böyle atlatın. düzelecek bunu aklına getir herzaman.

ya dorukta müzik acınca tvye bakıyor nerden geliyor bu ses diye. ama tvden daha cok hoşuna gidiyor müzik dinlemek. arada kendiside şarkı söylüyormuş gibi geliyor bana :)

oyyy oyyy...
bakma kesicem dediğime,sinirle söylüyorum işte,kıyamam ki aslında.
gözümün içine bakıp ağlıyor,kucağıma alıyorum başını göğsüme sokmaya çalışıyor
nasıl kıyabilirim...
geçicek inşallah...
umarım yaşına doğru tekrar düzene girer uykularımız.

evet zeynep 2 yaşına kadar kesme günah valla maksuma keşke benimkide öyle emse ben artık sadece uyurken emzirebiliyorum uyanıkken 5 dakka emiyor bırakıyor yada ısırıp bırakma oynuyor ben bağırıncada kahkahayla gülüyor zill,i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…