o emiri yerim ben çok tatlı zaten ona herşey yakışır esmacım ne yapmış emir dün halasında
kendi kendine sakinleşip uyudu demek.
ne güzel maşallahh
bak sen tırtıla yaaaaaa
aman maşallah diyin kızlar izlemesin tv çok zararlı
ben korkuyorum açmıyorum evde
çok zorda kalırsam kaldırır atarım hiç umurumda değil walla
demek konuşmasında etksi çok yüksek bende bundan sonra daha dikkkatli olurumBİZDE TV PEK SEYREDİLMİYOR BİZDE MÜZİK DİNLEYİP OYNUYORUZ BİZİM BİR ARAKADAŞIN BAKICISI HEM TV SEYRETTİRMİŞ ÇOCUCUĞA ZAVALLICAK 2 YAŞINDA ZAR ZOR KONUŞUYORDU BEN NEVAYA SEYRETTİRMEDİM 3 YAŞINDA OKULA BAŞLADIĞINDA ÖĞRETMENİ ŞAŞIRMIŞTI HİÇ YARIM KELİMESİ YOKTU BÜYÜK İNSAN GİBİ KONUŞUYORDYU HALADA ÖYLE BİZDE ONUNLA HİÇ BEBK GİBİ KONUŞMAdık
bende tv den radyo açıyorum.ya dorukta müzik acınca tvye bakıyor nerden geliyor bu ses diye. ama tvden daha cok hoşuna gidiyor müzik dinlemek. arada kendiside şarkı söylüyormuş gibi geliyor bana :)
oyuna vuruyor baksana yaramaza :)evet zeynep 2 yaşına kadar kesme günah valla maksuma keşke benimkide öyle emse ben artık sadece uyurken emzirebiliyorum uyanıkken 5 dakka emiyor bırakıyor yada ısırıp bırakma oynuyor ben bağırıncada kahkahayla gülüyor zill,i
bak ne kadar önemli...bu arada benim yigenimede tv izlettirdiler yemek yerken falan cocuk 3 yaşına gelecek hala dogdu düzgün cümle kuramıyor.
evet esma ya.sağol cnm
valla halasında iyi geçmiş kızı var oğlu var byük oynatmışlar gezdirmişler felan çok şükür iyiymiş eşim almaya gitti eve girince oturumuş oynuyomuş halasının oğluyla
zeynepçim ben baştan beri tv işini pek takmamıştım aklıma gelmedi hiç
sanırım neyi yaptırmak istemesen bebişler ona ilgi duyuyor en azından ben oğlumda bunu anlamdım asla yapmam dedğim şey oldu
demek konuşmasında etksi çok yüksek bende bundan sonra daha dikkkatli olurum
oyuna vuruyor baksana yaramaza :)
emsin bakalım napalım,çekicez...
bak ne kadar önemli...
izletmemek lazım.
hele hele reklamlar ve klipler.
hızlı akan görüntüler içerdiğinden algıda problem yaşıyor cocuk. bütünlük sağlayamıyor. Allah esirgesin otizm e kadar gidiyor iş...
evet esma ya.
adamın sevmediği ot dibinde bitermiş ya
asla izletmem dedim bizimki tv sapığı çıktı...
büyük konuşmamak lazım...
Evet kesinlikle bebek gibi konuşmamak gerekiyormuş herşeyi anlatmak gerekiyormuş zaten bişey söyleyince nasılda bilmiş bilmiş bakııyorlar insana
kızlar emiri dün banyoda düşürdük
gerçi çok sert düşmedi ama ilk düşüsü oldu küvetinden bakarken devrildi kafa üstü çakıldı
tutmaya çalıştım ama tam tutamadım yavaşltmış oldum sadece baya ağladı ama akannehir
kızlar evde tv açıyomusunuz? bebekler bakıyolar mı?
ben bu konudan çok korkuyorum,çünkü ipek çok bakıyor tv ye.
kitleniyor resmen,dünyadan kopuyor.
hele reklam sesi duydumu direk yürüteçle koşup gelip tv karşısına geçiyor yada nerde olursa olsun kafasını çeviriyor.
korkutuyor bu durum beni.
açmıyorum tv artık evde ama gittiğimiz yerlerde oluyor illaki.
çok daraldığımda 10-15 dk bebe tv açıyoruz.
onun yerine televizyondan radyo açıyorum.
bu seferde bakıyo bakıyo ses var,görüntü yok,ona şaşırıyo,gidip gelip inceliyor.
siz nasıl zaman geçiriyosunuz neler yapıyosunuz?
Bizimde revna dün gece saat 1de emzirdim yatırdım saat 4te ikiside kalktı sonra bıraktım kendi hallerine küçük biraz ağladı ben lavaboya girip çıkana kadar susmuş bende ellemedim benimkiler erjken yatınca uykuyu alıyorlar heralde
kızlar emiri dün banyoda düşürdük
gerçi çok sert düşmedi ama ilk düşüsü oldu küvetinden bakarken devrildi kafa üstü çakıldı
tutmaya çalıştım ama tam tutamadım yavaşltmış oldum sadece baya ağladı ama akannehir
Berkin de bakıyor ama bazen çok dikkatini çekiyor 10 dk takılıyo izliyo bazen hiç umursamıyo.. Babam geçen hafta odada tek başınayken kahkaha atıyor diye yanına gitmiş çizgi filme bakıp kahkaha atıyormuş..
Ama yumurcak TV veya TRT çocuk açık oluyor mutlaka..
Bi de annem açıyor tvyi uyuyacağı zaman sallarken dikatini çekiyor ona bakıyor 2 dk sonra küt gidiyo.. açık bırakıyor uyurken de bazen uyanıp ona bakıyor yine dalıyo ve hem de ses oluyor.. gürültüye duyarlılığı azalıyor.. Ben de evde radyo koyuyorum odasına uyuduğunda o zaman da her sese kalkmıyor..
Bizim izlediğimiz şeyleri umursamıyo ama akıllı bıdıkkaydirigubbakcemile3
aynen öyle canım yedi buçukta yatıyordu benimki 3 haftadır gece 3 te falan uyanıyordu hani bi ışık versem ona yatmayacak oynamak istiyo .. ama ben hiç onunla konuşmayıp yatırıyordum sabah altıda dipçik gibi kalkıyordu yatır yatırabilirsen..
yine düzen değiştirdi 3 gündür dokuzda yatıyo yedi-yedi buçuk arası kalkıyo..
onlar da haklı uykuyu alıyorlar
ay kıyamam geçmiş olsun
geçmiş olsun böylece siz de milli oldunuz
hepsi ayrı telden çalıyor desenize...
Kızlar buluşma işini nasıl yapıyoruz bu arada?
Cmt ler uymuyor...
Bu cmt burcu çalışıyor
ondan sonraki cmt dorugun diş buğdayı var pazarında da zeynep yorgun olur.
Ondan sonraki cmt burcu tekrar çalışıyor oluyor...
Pazar yapsak olmazmı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?