2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada benim yigenimede tv izlettirdiler yemek yerken falan cocuk 3 yaşına gelecek hala dogdu düzgün cümle kuramıyor.

o emiri yerim ben çok tatlı zaten ona herşey yakışır esmacım ne yapmış emir dün halasında

sağol cnm
valla halasında iyi geçmiş kızı var oğlu var byük oynatmışlar gezdirmişler felan çok şükür iyiymiş eşim almaya gitti eve girince oturumuş oynuyomuş halasının oğluyla

zeynepçim ben baştan beri tv işini pek takmamıştım aklıma gelmedi hiç
sanırım neyi yaptırmak istemesen bebişler ona ilgi duyuyor en azından ben oğlumda bunu anlamdım asla yapmam dedğim şey oldu

demek konuşmasında etksi çok yüksek bende bundan sonra daha dikkkatli olurum

ya dorukta müzik acınca tvye bakıyor nerden geliyor bu ses diye. ama tvden daha cok hoşuna gidiyor müzik dinlemek. arada kendiside şarkı söylüyormuş gibi geliyor bana :)
bende tv den radyo açıyorum.
kanallar bittiğinde radyoya geçiyor tv
ses var görüntü yok
öyle bakıyor ekrana neden boş diye
bi umut görüntü bekliyor :)

çok alemler ya...
kendi dünyalarında yaşıyolar işte kuş gibi herşeyden bi haber.

oyuna vuruyor baksana yaramaza :)
emsin bakalım napalım,çekicez...
bu arada benim yigenimede tv izlettirdiler yemek yerken falan cocuk 3 yaşına gelecek hala dogdu düzgün cümle kuramıyor.
bak ne kadar önemli...
izletmemek lazım.
hele hele reklamlar ve klipler.
hızlı akan görüntüler içerdiğinden algıda problem yaşıyor cocuk. bütünlük sağlayamıyor. Allah esirgesin otizm e kadar gidiyor iş...
evet esma ya.
adamın sevmediği ot dibinde bitermiş ya
asla izletmem dedim bizimki tv sapığı çıktı...
büyük konuşmamak lazım...

kızlar emiri dün banyoda düşürdük
gerçi çok sert düşmedi ama ilk düşüsü oldu küvetinden bakarken devrildi kafa üstü çakıldı
tutmaya çalıştım ama tam tutamadım yavaşltmış oldum sadece baya ağladı ama akannehir

evet cnm büyük konuşmamak gerek
ben 6 ay asla bişiy vermem dedim anne sütü dedim 2,5 aylkken mama takviye vermeye mecbur kaldım

Evet kesinlikle bebek gibi konuşmamak gerekiyormuş herşeyi anlatmak gerekiyormuş zaten bişey söyleyince nasılda bilmiş bilmiş bakııyorlar insana

geçmiş olsun böylece siz de milli oldunuz

Berkin de bakıyor ama bazen çok dikkatini çekiyor 10 dk takılıyo izliyo bazen hiç umursamıyo.. Babam geçen hafta odada tek başınayken kahkaha atıyor diye yanına gitmiş çizgi filme bakıp kahkaha atıyormuş..
Ama yumurcak TV veya TRT çocuk açık oluyor mutlaka..
Bi de annem açıyor tvyi uyuyacağı zaman sallarken dikatini çekiyor ona bakıyor 2 dk sonra küt gidiyo.. açık bırakıyor uyurken de bazen uyanıp ona bakıyor yine dalıyo ve hem de ses oluyor.. gürültüye duyarlılığı azalıyor.. Ben de evde radyo koyuyorum odasına uyuduğunda o zaman da her sese kalkmıyor..
Bizim izlediğimiz şeyleri umursamıyo ama akıllı bıdıkkaydirigubbakcemile3

aynen öyle canım yedi buçukta yatıyordu benimki 3 haftadır gece 3 te falan uyanıyordu hani bi ışık versem ona yatmayacak oynamak istiyo .. ama ben hiç onunla konuşmayıp yatırıyordum sabah altıda dipçik gibi kalkıyordu yatır yatırabilirsen..
yine düzen değiştirdi 3 gündür dokuzda yatıyo yedi-yedi buçuk arası kalkıyo..
onlar da haklı uykuyu alıyorlar

ay kıyamam geçmiş olsun

sağol cnm

her geçen gün uyku düzeni değişiyo bunların ya benimkide 10da mutlak uyurdu acıkınca uyanır mama yer uyurdu sabah 7bucuk gibi uyanırdı şimdi 11 den sonra zor uyutuyom gecede uyandımı zor uyuyo

hepsi ayrı telden çalıyor desenize...

kızlar buluşma işini nasıl yapıyoruz bu arada?
cmt ler uymuyor...
bu cmt burcu çalışıyor
ondan sonraki cmt dorugun diş buğdayı var pazarında da zeynep yorgun olur.
ondan sonraki cmt burcu tekrar çalışıyor oluyor...
pazar yapsak olmazmı ki?

pzt okul olduğu için benim pazar yoğun oluyor 29 ekimde yapsak

ipoş uyandı yerde oyuncaklarıyla oynuyor bende yanında oturmuş sizle laklak ediyorum
11 de de meyve yiyeceğizzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…