Selam kızlar...
Buluşmayı duyunca geçmişi okuyayım dedim ama olmadı... Sonucu yazabilir misiniz bana. Ne zaman kimde toplanıyoz. 9 ekim ise kurs var okulda ama öğleden sonra gelirim geç de olsa...
ayy ne güzel keşke bende adet olmasam..bak şükür sorunda yokmuş aman olmasın zatende.boşver hülya keyfini çıkar
Hülyacım o zaman beklicez bu adeti ne zaman gelirse artık:bbo:
Selam kızlar nasılsınız geçmişi okumaya çalıştım ama olmadı çok uzun ve bırazdan mesai bitecek 1 haftanın sonunda dün yine döndük iş başına :gitme:
Oğlumla çok güzel 1 hafta geçirdik ama işe dönüşüm çok zor oldu şimdi dahada çok özlüyorum onu her hareketi gözümün önüne geliyor gün boyunca büyüdükçe dahada zor oluyor galiba ama mecbur döndük yine işimizin başına ...İznimde hem kendim hemde oğluşum doktora gittik oğluşum 2. gün sonra 9. ayına giriyor 9430 kg olmuş herşeyi gayet iyi dedi doktor bir problem yok çok şükür bende 3. kez adet görüyorum tam 6 ay dan sonra başladık yine doktorum genel konrtolumu yaptı rahimde bir yara oluşmuş yakıcaz dedi ama adetten sonra gel dedi onun haricinde bir problem yok korunmaya devam edin dedi işte böyle hanımlar ...
ayy burcu banada deseler 2saat hiç kalkma sıpalara biz bakıcaz ne iyir olur valla..sabahtır popom yer görmedi valla..burak ta huysuz ateşi var..öksürüyo ilaç vermek istemiyorum hemen...ıhlamur vercem aksi gibi kaç gündürde biberon almıyo nasıl vercem bilmiyom
geçmiş olsun üşüttümü acaba.uyurken vermeyi dene birde biberonu belki alır.ve ilaç için çok direnme ilerlemesin.oksürük bi anda ıhlamurla geçmiyor aslında alışkanlık yapıp su yerine ıhlamur vermeli ama olmuyor işte yapamıyoruz.
ya tandem mum ne demek yaaaaa cokmu cahilim
özlem (zeyl) benim de aklıma bir isim geldi. Toprak a da uyar. Güneş ismini çok severim. biri yerde biri gökte...
ben geldim: herkescikler kaçmış sanırsam.
dr gittim sonunda gerginliğim boşunaymış. valla çok memnun kaldım bu dr dan. (asıl dr um çok yoğun, saatlerce sıra bekliyorsun. o yüzden eve yakın bi özel hast de bi dr tavsiye etmişlerdi. onu denedim)
açıklaya açıklaya muayene etti. çok şükür bi problem yok. doğumdan sonra ihmal etmiştim kendimi, kontrole falan gitmemiştim: bu iyi oldu. yumurtalıklar da temiz.
adet olmamam üzerine konuştuk. ortalama 7-10 ay bilinir ama yine genetik faktörler yada kişinin yapısına göre değişkenlik gösterir adet olamama dedi. emziren annelerde çok çok normalmiş. ve ultrasonda beyaz bi çizgi gösterdi: daha uzun bi süre adet olmayacaksın gibi görünüyor dedi.
ben de şu bazı arkadaşlara verilen söktürücülerden sordum: onlar hormon içeriyor, emzirdiğin için veremeyiz dedi. canıma minnet: zaten ilaç kullanmayı sevmem.
herşey yolunda, gayet sağlıklısın ama korunmaya devam ohaoldumsmile dedi.
Selam kızlar nasılsınız geçmişi okumaya çalıştım ama olmadı çok uzun ve bırazdan mesai bitecek 1 haftanın sonunda dün yine döndük iş başına :gitme:
Oğlumla çok güzel 1 hafta geçirdik ama işe dönüşüm çok zor oldu şimdi dahada çok özlüyorum onu her hareketi gözümün önüne geliyor gün boyunca büyüdükçe dahada zor oluyor galiba ama mecbur döndük yine işimizin başına ...İznimde hem kendim hemde oğluşum doktora gittik oğluşum 2. gün sonra 9. ayına giriyor 9430 kg olmuş herşeyi gayet iyi dedi doktor bir problem yok çok şükür bende 3. kez adet görüyorum tam 6 ay dan sonra başladık yine doktorum genel konrtolumu yaptı rahimde bir yara oluşmuş yakıcaz dedi ama adetten sonra gel dedi onun haricinde bir problem yok korunmaya devam edin dedi işte böyle hanımlar ...
Neymiş derdi peki Serapçım akşam olup da okuyana kadar çatlarım ben meraktan...Pek dedikoducu gördüm kendimi caanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?