canım benim ya...ya kızlar dün aksam eve yarım saat geç gittim. Eşim işe gitmeyecek diye oyalandım. bi gittim ki Doruk aglıyor. böyle içli içli görmeniz lazım. Eşim diyorki senin geliş saatini bellemiş. gelmeyince aglamaya basladı. bende yok canım tesadüftür falan dedim ama cok hoşuma gitti bu fikirde. daha üstümü çıkarmadan kucagıma atladı sıpa yarım saat emdi. sonrada saat 9 a kadar oynadık. artık ona geceleri yatmadan önce 15 dk. kitap okuyorum. 3 gecedir. yatagına yatırıyorum okuyorum. sonra ışıgı kapatıyorum. yanında oturuyorum hic konuşmadan. kendi kendine uyuyor. ay insallah böyle alışır gider. eşimede gündüzde sallamamasını söyledim. bakalım becerirse artık.....
Allah bozmasın bu konuda çok sanşlısınız didemcim :Saruboceq:Havva yazını okuyunca mutlu olsdum bizim cicianne tamamış anladım revnanın gözlerini içi gülüyor onu görünce gerçi nevada çok seviyor her akşam mutlaka arar cişciannesini hafta sonları gidip kalır gerçi oda torunu gibi seviyor benim civcivler.i
alıcam canım ilk fırsatta.Evet sabah cümbüşümüze hoşgeldiniz kızlarr
zeynep o kitabı tavsiye ederim bende aldım yeni başladım okumaya çalışan anneler için çok güzel şeyler yazıyor
canım senin o dediğin yeni doğan için.Kızlar size yeni öğrendiğim bi bilgiyi paylaşmak istiyorum eğer çocuk gündüzleri çocuğumuz 2 saaten fazla uyuyorsa uyandırılıp doyurulup tekrar uyutun diyolar çünküüü 2 saatten fazla uyuyan bebeklerin kan şekeri düşermiş ve biz uyuyo sanıyoruzya kan şekeri düştüğünden dolayı bayılıyormuş çocuklar kızlar
Zeynepcim ipekcim nasıl düzene girdimi biraz
yok canım ya...
1 gece uyudu öyle,şuruptandı sanırım oda.
Dün gece 1 kere eşim kalktı,3 kerede ben kalktım.
Emmek istiyor ben çözdüm onu ya...
Gece 9 da yatırdım 10 da bi uyandı nasıl ağlıyor gene. Aldım kucağıma gezdiriyorum,yok...
Emzik veriyorum,yok. Susmuyor çocuk. Yırtınıyor resmen. Dedik dursun beşiğinde pışpışlayıp sakinleştirelim,mümkün değil. Bi 20 dk kadar uğraştık,her ağladıgında meme vermemek için. Susmuyor...
Sonra memeyi verdim 2 dk sürmedi,uyudu.
Cidden memeden kesmeyi düşündüm dün gece.
Zırt pırt kalkıp emmek istiyor ya feleğimiz şaştı.
canım benimkide öyle devamlı emmek istiyor çok sık kalkıyor ama kesmeyi düşünme bence biraz oyun haline getiriyorlar ama zamanla düzene girer.derinde emiyo sağa dönüyo sonra tekrar memeye geliyo 10 sn emiyo dönüyo sonra uyuyo ama
serap berkinin yeni ftosu cok seker. gamzelerini cok seviyorum onun ben. :)
Kızlar size yeni öğrendiğim bi bilgiyi paylaşmak istiyorum eğer çocuk gündüzleri çocuğumuz 2 saaten fazla uyuyorsa uyandırılıp doyurulup tekrar uyutun diyolar çünküüü 2 saatten fazla uyuyan bebeklerin kan şekeri düşermiş ve biz uyuyo sanıyoruzya kan şekeri düştüğünden dolayı bayılıyormuş çocuklar kızlar
canım benim bu kitap bendede var okuyorum ve çok yararlı gerçekten evet kaliteli zaman önemli ve hakikaten bunu başarmakta önemli sanırım.
havvacım derdi şu biz onunla çok saminiymişizde neden bu kararımı ilk ona söylememişim onun çocuğu olmadığı için ben ona güvenmiyomuşum ama o herkesten daha çok vicdan sahibiymiş derini kıskanıyolar bence annem bakıcak diye ama beende biz erdoğanla karar verdik bizim hayatımız dedim oda evet çocuk sizin hayat sizin demeye başladı diyorumya havva bi anlasam arkadaşım işe başlıycam zaten kızımın özlemi burukluğu var bide bunlarla uğraşıyorum ha bide dediki bizim yetiştirdiğimiz çocuklar çok terbiyeli oluyo dfedi nereye çekersin...
günaydın herkese...
günaydınlar -tatlicadiarzu-
Günaydın herkese
günaydın kızlar şu evin işini halledimde gelim rahat rahat...
günaydın kızlar,
havva gercekten cok yararlı bilgiler. bence arada yaz lütfen. ben henüz baslamadım o kitaba. bende "freud a ne yaptık cocuklarımız böyle oldu" yu okuyorum. bende arada faydası olacak kısımları yazacağım size. Oda değişik ve faydalı bir kitap. tavsiye ederim.
Günaydınlar
ay sabah sabah hareketli burası ne güzel
ya kızlar dün aksam eve yarım saat geç gittim. Eşim işe gitmeyecek diye oyalandım. bi gittim ki Doruk aglıyor. böyle içli içli görmeniz lazım. Eşim diyorki senin geliş saatini bellemiş. gelmeyince aglamaya basladı. bende yok canım tesadüftür falan dedim ama cok hoşuma gitti bu fikirde. daha üstümü çıkarmadan kucagıma atladı sıpa yarım saat emdi. sonrada saat 9 a kadar oynadık. artık ona geceleri yatmadan önce 15 dk. kitap okuyorum. 3 gecedir. yatagına yatırıyorum okuyorum. sonra ışıgı kapatıyorum. yanında oturuyorum hic konuşmadan. kendi kendine uyuyor. ay insallah böyle alışır gider. eşimede gündüzde sallamamasını söyledim. bakalım becerirse artık.....
yok canım ya...
1 gece uyudu öyle,şuruptandı sanırım oda.
dün gece 1 kere eşim kalktı,3 kerede ben kalktım.
emmek istiyor ben çözdüm onu ya...
gece 9 da yatırdım 10 da bi uyandı nasıl ağlıyor gene. aldım kucağıma gezdiriyorum,yok...
emzik veriyorum,yok. susmuyor çocuk. yırtınıyor resmen. dedik dursun beşiğinde pışpışlayıp sakinleştirelim,mümkün değil. bi 20 dk kadar uğraştık,her ağladıgında meme vermemek için. susmuyor...
sonra memeyi verdim 2 dk sürmedi,uyudu.
cidden memeden kesmeyi düşündüm dün gece.
zırt pırt kalkıp emmek istiyor ya feleğimiz şaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?