2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

arkidişlem ben yemek yapıcam öğleden sonrada adliyeye gidicem arada girip bakıcam çok kaynatmayın yetişemiyorum sonra

geçmiş olsun cnm ya

ya kızlar herkez icin 9 ekim uygunsa yapın lütfen siz ya. bitek benim yüzümden uzatmaya gerek yok. valla alınmam kızmam. kasımdada bana gelirsiniz işte ne güzel olur. keyfinize bakın siz.

ayy çok şükür sonuna geldim, yazabiliyorum yaşasın..şirketteki modemde problem var,net kesiliyo bazen. geldikçe okudum, okudukça yazmışsınız..

yaa bebişler 2 aylıkken falan kimse yazamıyodu,hep öyle devam etcek diye korkmuştum, ne güzel eski haline döndü..

esmacım geçmiş olsun. ucuz atlatmışsınız.

sibel geçiş olsun burak'a. inş hemencecik iyileşir, yazık yavrulara..

Hoşgeldin canım nasılsın

kızlar ben de uzun zamandır tartılmıyordum, tartıldım 2 kilo gitmiş bendenkaydirigubbakcemile2 nasıl oldu anlamadım, doğumdan önce giydiğim kotumu giyebiliyorum artık.. doğum öncesi kiloma düşmeye 3 kilo kaldı ama bi 10 kilo gitse süper olcak :)

sanırım adet oldukça gidiyor kilolar.. birde aslına bakarsanız eskisi gibi iştahım yok. emzirirken acayip acıkırdım, tatlı krizlerine girerdim. şimdi öyle değil..

emzirmenin tadını çıkartın ve KIYMETİNİ BİLİN kızlar, nasıl olsa gidiyo,gidecek kilolarımız..

iyi özlemcim, işler yoğun biraz bu ara. gerçi ne zaman yoğun desem kk dan çıkmıyorum, o da ayrı ama :) senin iznin nasıldı? çınarcıkla hasret gidemişsinizdir iyice..

bence 9 ekimde toplaşıp zeynep(özlem)'e gidin :),herkese uyar.. o kadar bebeği görünce diğer misafirler kaçar nasıl olsa,siz de rahat rahat oturursunuz

iyi özlemcim, işler yoğun biraz bu ara. gerçi ne zaman yoğun desem kk dan çıkmıyorum, o da ayrı ama :) senin iznin nasıldı? çınarcıkla hasret gidemişsinizdir iyice..

sağol canım bende iiyiyim çok şükür bizimde işler yoğun başladı tatil dönüşleri herzaman kötü oluyor , tatil güzel geçti tatilin kötüsü olmuyor helede oğluşumla olmak benm için tam bir zevkti süperdi onunla bütün bir hafta zaman geçirmek ama işe dönüş kötü oldu resimlerine bakınca aklıma gelince gözlerim doluyor tutamıyorum kendimi çok özlüyorum

Hülya hoşgeldin cnm nasılsın evet topik eskiye döndü
canım bencede adet oldukça gidicek kilolarımız
özlem sende hoşgeldin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…