slm arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl 3 gündür giremedim annemle babm gelmiş ti bu sabah gittiler çok erken döndüler babam durmuyoki hiç tanıdığı yok burda sıkılıyo az da olsa has,ret giderdik içim buruk bayramı 4 gözle bekliycem artık...
Sizler nasılsınız..bebeişler nasıl önemli bişi yok dimi...geçmiş birikmiş okuyamam...
aras bey gel gel diyo teyzeleri 3 gündür anne annesini çağırıyodu bu sbah kalktı insan arıyo....
sibel geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyleşir...
fatos allah kavustursun canım. bizde gel geli ogretmeye calısıyoruz. eliyle bi hareketler yapıyor ama gel demiyor henüz Doruk... eline bakıp gülüyor.
bu arada siz farkettinizmi kızlar. doruk gölgesiyle acayip egleniyor. aksamları duvara golgesi yansıyınca onunla resmen oynuyor. bagrıyor. bende duvara elimle kopek falan yapıyorum oylecok ilgisini cekiyorki. hatta bazen mama sandalyesinde elinin gölgesini ısırmaya calısıyor şaşkın.
fatos allah kavustursun canım. bizde gel geli ogretmeye calısıyoruz. eliyle bi hareketler yapıyor ama gel demiyor henüz Doruk... eline bakıp gülüyor.
bu arada siz farkettinizmi kızlar. doruk gölgesiyle acayip egleniyor. aksamları duvara golgesi yansıyınca onunla resmen oynuyor. bagrıyor. bende duvara elimle kopek falan yapıyorum oylecok ilgisini cekiyorki. hatta bazen mama sandalyesinde elinin gölgesini ısırmaya calısıyor şaşkın.
burak hastalanmış dün gece. ateşi çıkmış,öksürüyomuşkızlar merhaba,,sibele ne oldu geçmişi okuyamadım..
bide erken doğdu göya sıpa... zamanında doğsa ananı ağlatmıştı fatoş desene kaydirigubbakcemile3serapçım saol amin canım
haklısın valla eskisi gibi aktif değilim bensiz olmazdı burası ama arası bi görcen serap ne havada ne karada durmuyo annem diyoki ben o kadar çocuk büyüttüm bu yaşıma geldim böle hareketli çocuk görmedim diyo düşün ve bu yürümeden bçöle yalnız bırakamıyom yürüyünce napçam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?