2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl 3 gündür giremedim annemle babm gelmiş ti bu sabah gittiler çok erken döndüler babam durmuyoki hiç tanıdığı yok burda sıkılıyo az da olsa has,ret giderdik içim buruk bayramı 4 gözle bekliycem artık...

sizler nasılsınız..bebeişler nasıl önemli bişi yok dimi...geçmiş birikmiş okuyamam...
aras bey gel gel diyo teyzeleri 3 gündür anne annesini çağırıyodu bu sbah kalktı insan arıyo....
sibel geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyleşir...

allah kavuştursun

fatos allah kavustursun canım. bizde gel geli ogretmeye calısıyoruz. eliyle bi hareketler yapıyor ama gel demiyor henüz Doruk... eline bakıp gülüyor.
bu arada siz farkettinizmi kızlar. doruk gölgesiyle acayip egleniyor. aksamları duvara golgesi yansıyınca onunla resmen oynuyor. bagrıyor. bende duvara elimle kopek falan yapıyorum oylecok ilgisini cekiyorki. hatta bazen mama sandalyesinde elinin gölgesini ısırmaya calısıyor şaşkın.

sibelcim geçmiş olsun cnm yaa inş kötü bişi yoktur esma sizede geçmiş olsun cnm ben pek yazamıyom benim uyku düşmanı oğlum fırsat vermiyo kucağımda yazmaya çalışıyom o zaman da pcyi yemeye çalışıyokaydirigubbakcemile3

didemcim saol canım
özlem (zeynep) saolasın canım amin...bi kaç güne söyler elimi çok takip ediyodu bizim gibi tam yapamıyo deli deli gibi yapıyo ama geli çok bariz söylüyo başta gı gı deyip duruyodu iki gündür gel baba gel diyo...evet gölgesiyle arasta çok oynuyo...

Sibelcim geçmiş olsun haber et bize gelince

Fatoş Allah kavuştursun canım
sen bzii çok ihmal ediyon bak özledik seni

aynen bizimki de yolda falan yürürken eğiliyo gölgemize bakayım diyekaydirigubbakcemile3

gündemi biraz geriden takip ediyorum ama ben kızımı 20 aylık falandı memeden kestiğimde o zamana kadar geceleri kalkıyodu iki bazen üç kere emip uyurdu ama hiç memedn kesmeyi düşünmedim daha azı dişleri çıkıcak o zaman hiç bişi yemiyolar memeye düşüyolar insanın içi rahat oluyo hiç olmazsa

serapçım saol amin canım
haklısın valla eskisi gibi aktif değilim bensiz olmazdı burası ama arası bi görcen serap ne havada ne karada durmuyo annem diyoki ben o kadar çocuk büyüttüm bu yaşıma geldim böle hareketli çocuk görmedim diyo düşün ve bu yürümeden bçöle yalnız bırakamıyom yürüyünce napçam bilmiyorum

kendine ne güzel oyuncak bulmuş çocuk işte delikafadulden

bizde böyle bişey yok anca bulduğu herşeyi kemirsin dursun fisfisfis

kızlar merhaba,,sibele ne oldu geçmişi okuyamadım..
burak hastalanmış dün gece. ateşi çıkmış,öksürüyomuş doktora götürdü
bide erken doğdu göya sıpa... zamanında doğsa ananı ağlatmıştı fatoş desene kaydirigubbakcemile3

SEDACIM burcuda buluşmayı düşünüyoruz ama tarihi kararlaştıramadık henüz...

fatoşcum Allah sağlıkta kavuştursun..bayrama az kaldı kız..

burak da ne zamandır gel gel yapıyo.. hem eliyle yapıyo.. hem de diyo..özellikle sabahları "baba deh" diyo :)

aa gölgesine tepkisini hiç dikkat etmemiştim. zaar tınlamıyor ki dikkatimi çekmemiş..

zeynepcim karar verildi. 9 ekim ctesi buluşuyorsunuz. sonra siz buluşma gününün fotolarını bende diş bugdayının fotolarını koyuyoruz. 1 hafta onlar üzerine sohbet ediyoruuuuz.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…