2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim bu durumda sen iş konusunu erteleyecek misin,ben hulene katılıyorum,senin kızın iş aramana tepki veriyor olabilir,fiziksel şikayetlerin dışında.herşeyi anlıyorlar,geçenler de ben bütün yemek tabağına tekme atınca sert bir şekilde BAHAAR dedim ağlamaya başladı içli içli kızım.

zaten kafama göre bi iş bulmam zaman alıcağa benziyor.
1-2 ay ertelemeyi düşünüyorum ama bu sürede bakınmaya devam edicem. anca bulurum heralde. ha deyince bulunmuyor ki,o zaman içinde de biraz normale döneriz umarım.

bende geçen gene uykusuzluğun doruğundayken "uyu artık ipek offf" diye sesimi yükselttim biraz,zaten ağlıyodu iyice çığlık atmaya başladı. kızıldığını öyle iyi anlıyolar ki.direk tepki gösteriyor. ne zaman sert bi şekilde "hayır" desem gözümün içine baka baka bağırıyo yada gidip o şeyi yapıyor üstüne de gülüyor. gel de kız :)

ben kaçtım kızlar,aralık ayı için birşey demediniz o da mı dolu??neyse siz yazın ben tekrar açtığımda okurum..öptüm sizi..

olur canım değiştiririz ama 6 aylık hali di mi???
evet canım 6 aylık hali
sorma zeynepçim valla eşime diyom ki ben bu çocuktan korkluyorum
amin canım evetb 45 gün
yirim ben o arası yirimm.....yemesi nasıl fatoş düzeldi mi biraz.. Yiyor mu pütürlü...
ye teyzesi oda yer ama seeni 2 dişi var eh işte en azından kalın yutabiliyo yavaş yavaş alışcek
ah kıyamam inşallah gerek kalmaz hastaneye yatmaya canım tekrar geçmiş olsun
canım güzel bilgiler saol

BİZ KIZIMLA BANYO YAPIP BABAANNEYE GİDİCEZ. (MİRAY CAPSLOCK U AÇMIŞ. )
gece döneriz artık. görüşürüzz.

ok o zaman hf cmt günü yani 9 ekimde burcudayız.
huuuuuuuu esraaaaaaaaa duydunmu beni gayri???

tamam canım bana uyar..

sedaaaa kasım ayı buluşmasını ben kaptım. :)

zeynep doruğun önlük bende::)) sana gelirken bende onu getiriyim bari.. hehhe bende cerenin önlüğünü zeynepte bırakmıştım...

canım çok geçmiş olsun... inşallah çabuk atlatırsınız.. ciddi bişey olmasında..

ben kaçtım kızlar,aralık ayı için birşey demediniz o da mı dolu??neyse siz yazın ben tekrar açtığımda okurum..öptüm sizi..

bana uyar uymasınada havalar bize uyarmı onu bilmiyorum artık... aralıkta iyice soğumuş olur.. e arabasız gelenlerede zor olur..

selam kızlar
bilgisayarım o kadar yavaşladı ve ben o kadar uykusuzum ki geçmişi okuyamıyorum.biraz bakabildim.ama isimleri unuttum :kedi: bebişi hasta olan arkadaşa öncelikle geçmiş olsun.zira ben sabaha kadar uyumadım.Rüya sürekli öksürdü ve ateşi 38 e kadar çıktı.en son sabah 04:00 da ılık duşa soktum.calpol verdim.sabah 37.3 tü.kayınvalidem şimdilik iyi dedi 36 dereceymiş.Doktoruma ilaç yazdırdım.maalesef şu an doktora getiremiyorum.inşallah düzelir de gerek kalmaz.ilk defa böle bişey oldu.ne kadar zormuş ya Allah hepimizin bebişlerini saklasın gerçekten.
toplanıyomuşsunuz valla imreniyorum yani.Allah bozmasın ne ddiiim.benim katılma ihtimalim sıfır olduğ için yazılanları okuyup fotolara bakarım ancak.benim yerime de bol bol eğlenip muhabbet edin olur mu?

esra canbahar a özelden gönder istersen resmi. yada slayt topicine koy resmi. hemen koy cünkü bitmek üzere sanırım slayt.

önlügü bosver dert etme ya. kasımda bana geliyorsunuz ona göre. aralıktada sedaya gidiyorz bir aksilik olmazsa. ocak subat zaten bebeklerin dogum günleriyle ugrascaz :)

çok isterim valla yaren_h
arayıpta bulamadığım şey yani
hatta kızların daha önceki konuşmalarında neden sadece istanbul diye dert yanmıştım.onlarda Kayseriden de arkadalar var demişti.sen çalışıyo musun?
nerde buluşuyosunuz?ayrıntıları alsam

evet ya... doğum günleri geliyor...
:lepi:

kızlar ben bu çocuğu yemiyim de napiyim...
şimdi meyvemizi yedik. o mama sandalyesinde oturuyo bende yanında size bakıyorum bi yandan. elinde oyuncaklar var. yere atıyor,bende atma annecim diyorum,hayır diyorum. yerden alıp geri veriyorum. gözümün içine bakıyo bakıyo alıyo oyuncağı tekrar yere atıp gülüyo. bide attıktan sonra doğrulup sağına soluna bakıyor daha atacak bişey varmı diye :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…