zeynepcim bu durumda sen iş konusunu erteleyecek misin,ben hulene katılıyorum,senin kızın iş aramana tepki veriyor olabilir,fiziksel şikayetlerin dışında.herşeyi anlıyorlar,geçenler de ben bütün yemek tabağına tekme atınca sert bir şekilde BAHAAR dedim ağlamaya başladı içli içli kızım.
ben kaçtım kızlar,aralık ayı için birşey demediniz o da mı dolu??neyse siz yazın ben tekrar açtığımda okurum..öptüm sizi..
evet canım 6 aylık haliolur canım değiştiririz ama 6 aylık hali di mi???
sorma zeynepçim valla eşime diyom ki ben bu çocuktan korkluyorumburak hastalanmış dün gece. Ateşi çıkmış,öksürüyomuşdoktora götürdü
bide erken doğdu göya sıpa... Zamanında doğsa ananı ağlatmıştı fatoş desene kaydirigubbakcemile3
sedacım burcuda buluşmayı düşünüyoruz ama tarihi kararlaştıramadık henüz...
amin canım evetb 45 günfatoşcum allah sağlıkta kavuştursun..bayrama az kaldı kız..
Burak da ne zamandır gel gel yapıyo.. Hem eliyle yapıyo.. Hem de diyo..özellikle sabahları "baba deh" diyo :)
aa gölgesine tepkisini hiç dikkat etmemiştim. Zaar tınlamıyor ki dikkatimi çekmemiş..
ye teyzesi oda yer ama seeni 2 dişi var eh işte en azından kalın yutabiliyo yavaş yavaş alışcekyirim ben o arası yirimm.....yemesi nasıl fatoş düzeldi mi biraz.. Yiyor mu pütürlü...
ah kıyamam inşallah gerek kalmaz hastaneye yatmaya canım tekrar geçmiş olsungeldim kızlar ama iyi haberlerle gelmedim..
Bizmki ciğerlerini üşütmüş..
Ciğerine kadar inmş dedi dr..moralim sıfır..
2 gün öncesine kadar bişey yoktu..dün bir anda oldu nolduysa yaa...
Ilaç verdi antibiyotik kullan düzelmezse içeri alırız dedi:çok üzgünüm:
Inş düzelirde hastaneye falan yatmayız...
canım güzel bilgiler saolzaten kafama göre bi iş bulmam zaman alıcağa benziyor.
1-2 ay ertelemeyi düşünüyorum ama bu sürede bakınmaya devam edicem. Anca bulurum heralde. Ha deyince bulunmuyor ki,o zaman içinde de biraz normale döneriz umarım.
Bende geçen gene uykusuzluğun doruğundayken "uyu artık ipek offf" diye sesimi yükselttim biraz,zaten ağlıyodu iyice çığlık atmaya başladı. Kızıldığını öyle iyi anlıyolar ki.direk tepki gösteriyor. Ne zaman sert bi şekilde "hayır" desem gözümün içine baka baka bağırıyo yada gidip o şeyi yapıyor üstüne de gülüyor. Gel de kız :)
ok o zaman hf cmt günü yani 9 ekimde burcudayız.
huuuuuuuu esraaaaaaaaa duydunmu beni gayri???
sedaaaa kasım ayı buluşmasını ben kaptım. :)
geldim kızlar ama iyi haberlerle gelmedim..
bizmki ciğerlerini üşütmüş..
ciğerine kadar inmş dedi dr..moralim sıfır..
2 gün öncesine kadar bişey yoktu..dün bir anda oldu nolduysa yaa...
ilaç verdi antibiyotik kullan düzelmezse içeri alırız dedi:çok üzgünüm:
inş düzelirde hastaneye falan yatmayız...
ben kaçtım kızlar,aralık ayı için birşey demediniz o da mı dolu??neyse siz yazın ben tekrar açtığımda okurum..öptüm sizi..
esra canbahar a özelden gönder istersen resmi. yada slayt topicine koy resmi. hemen koy cünkü bitmek üzere sanırım slayt.
önlügü bosver dert etme ya. kasımda bana geliyorsunuz ona göre. aralıktada sedaya gidiyorz bir aksilik olmazsa. ocak subat zaten bebeklerin dogum günleriyle ugrascaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?