Merhaba kızlar,
Yazdıklarınızı okudum. Maşallah bütün kuzucuklara.. Hepsi pek marifetli..
Ama ben ağlıyorum şu an.. Ben Esramla ilgilenemiyorum böyle...Benim kızım yapmıyo böyle şeyler...O kadar vicdan azabıı duyuyorum ki...İşten ggeldiğimde beni gördüğünde sadece gülümsüyor başka bir tepki vermiyor. Dakikalarca kucağımda tutuyorum. Başka şeylerle ilgileniyor. Sarılıyorum, öpüyorum, sevdiği oyunları oynatıyorum...Babaannesine diyorum gel gel babası öğretmeye çalış ne bileyim fış fış kayıkçı yapın diye ama. O da ayrı alem.. Bu saat olmuş hala çorbasını içmemiş Esra. Oysa saat 2 de içmesi lazımdı.Kendi düzenini kuruyo aklınca. Ciddi ciddi konuştum bu akşam... Belki 100. kez ne yapması gerektiğini anlattım.. Off kızlar ya ağlıyorum ama yetmiyo...Esra ya baktıkça kendimi suçlu hissediyorum...Kaynanaya da güvenim kalmadı... Off daha senenin başı işi de bırakamam. Bu yıl bviter mi bana Allah ımmm
evilik yıl dönümünüz kutlu olsun cnm maşallah 8 sene olmuş Allah beraber bi ömür boyunca çocuklarınızla yaşlanmayı nasip etsin inş
nice yılara sibelcimm hep mutlu beraber olun inş...
Geçmişi okumaya çalıştım ama çok birikmiş okuyamadım valla ama gördüğüm kadarıyla Burak hastaymış geçmiş olsun Sibelcim,Emir düşmüş sizede geçmiş olsun Esmacım,Fatoş Allah kavuştursun tekrar canım,
Sibel evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, aklımda bu kadarı kaldı unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar....
sibel evlilik yıldönümünüz kutlıu olsun
selmacım saol amin canım
havacım üzülme valla bende kötü oldum üzüldüm onun için çalışıyosun canım benim
günaydın kızlar.
tamam anladım ben bu "hayır" olayını. hayırı rahat rahat diyebilceğiz anne-baba olarak. ama mutlaka nedenini de açıklayacağız. yerli yersiz değil tabi, bi de rencide etmeden.. tşklr özlem-ler :)
sibelcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,Allah mutluluğunuzu daim etsin.
havvacım her cocuğun gelişimi farklıdır,en iyi sen bilirsin...eminim esra'nın yaptığı ama burda hiçbirinin yapmadığı ona özgü bi hareket mutlaka vardır.ama çalışan-anne olarak böyle düşünmeni anlıyorum..bence esra çok şanslı senin gibi annesi olduğu için..vakti geldiğinde nasıl olsa öğrenecekler herşeyi..
bir de aslında ben de anneme şu saatte çorba, şu saatte meyve gibi bi kısıtlama getirmedim. annem bazen öğleden önce yoğurdunu,bazen meyvesini verir. eğer çorba yapamamışsa, devam sütü verir, çorbasını da akşam ben veririm. bunların sırası,saati önemli mi ki? ama eğer kayınvaliden meyveyi,yoğurdu çorbayı ihmal ediyorsa,yani atlıyorsa o zaman problem var demektir..
canım bak gör esra bi dillensin, hiç susmayacak, bıcır bıcır bıcır...başının etini yicek :)
günaydın şekerler,
Sibelcim geç oldu ama evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Havvacım üzülmekte haklısın tabi ki. Ben anneme güvendiğim halde hala en az 3-4 kere konuşuyorum yattı mı kalktı mı şimdi şunu yedir diye söylüyorum. Anneme de dedim arıyorum soruyorum ama kusura bakma benim içim böyle rahat ediyo merak ediyorum. Bence sen de onunla ciddi ciddi seni arayıp ne yapmanı istediğimi söylücem de. Ve arayıp şunu ver bunu ver diye söyle. Bunda darılmaca gücenmece yok. Onlar bizim çocuklarımız ve bizim istediğimiz şekilde beslenecekler ve büyüyecekler onların çocukları değil. Ona zor gelen şeyler varsa çözüm olarak sen yap ona kolayları bırak mesela çorbasını akşam sen içir gündüz bırak süt içsin yoğurt meyve yesin. Ben de kaynanama bu konuda güvenemem bak aynı bunları yaşarım diye düşünüyorum.
Ayrıca onu bunu yapmıyo diye üzülecek ne var kız benimki de ne alkış yapıyo ne emekliyo ne tel sarıyo. Eve gittiğimde eğer sokaktaysa yüzüme bakmıyo. Canı istemezse kucağımdayken iktiriyo kendini. Çocuk bu canım benim sanki herşeyi bilinçli mi yapıyorlar dikkatleri hemen dağılıveriyo zaten. Hiç kendini yıpratma. Sen onu için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun
kızlar bana milupadan paket geldi dün
neler var kız içinde...
2 poşet 70 grlık gece maması
aşılarla ilgili bilgiler
krem numuneleri
ıslak mendil
küçük bir dergi daha önce milupadan gelen pakettede vardı
bide buzdolabına yapışan tarifler olan küçük notluk
yok canım özel bi sebebi yok. hani en az 1 sene emmesini istiyodum. çok sütüm yok,yavaş yavaş azalıyor. 1 sene götürürse 1 yaşında bırakırız bizde diye düşündüm ondan yani canım...Ay benim pipidi gonzales beter böcek kıvamında bugün bi yazdırmadı yaaa
Evet öyle gözüküyor Sibel..Bazen hava yapıyor, bişiyler diyor diyosun ya bu da çok güzel..İçsel,dinmeyen kıskançlık durumu yok,gayet insancıl bir biçimde ifade ediyor kıskandığı zaman..Çok güzel opuyorumnanaktan Allah hep birbirlerini sevmeleerini,saymalarını nasip etsin canım..
Zeynep saol canım valla bütün şubat annelerine maşallah,burdaki herkes çok çabalıyor evlatları için..
Bende sana emzirme konusunu sorcaktım niye 1 yaşında bıraktırıyorsun canım tabi özel diilse..Siz biberon kardeşliğine geçemediniz mi tatlım..Sadece emmek için kalkıyorsa biberonda emme isteğini dindirebilir.
yok canım öyle destursuz adam mı çıkarılır...bizim için dua edin kızlar dün eşimin asistanını birisi aramış ben pzt orda işe başlıycam servisle nasıl gelicem diye sormuş kızcağız dumura uğramış tabi anlatmış ama ne olarak başlıycaksınız dişye soramamış şaşkınlıktan sonra akşam eşime anlatmış veee kocamın alınan adamdan haberi yok herhalde benim yerime aldılar diyo dua edin bizede öyle olmasın dün akşam uyku uyuyamadım valla strese girdim
sibelcim,şimdi gördüm canım,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. nice senelere inşallah çoluğunla çocuğunla...
sibel şimdi gördüm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bir yastıkta mutlu uzun senelere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?