2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

havvacım ayrıca cocuklarımızı birbiriyle karşılaştırma cidden hepsi cok farklı. Dorukta hala emekleme cabası bile yok. yeni yeni dönerek biryerlere gitmeye basladı. herkesinki dönerken doruk hic dönmüyordu. ayagını bile en son agzına alanlardan. Esrayı karşılaştırma sen. arkadaşların dedigi gibi onunda yaptığı birşeyler vardır kendine özgü. digerlerinide yapacak nasıl olsa er yada geç.... bol bol sen oyna, sev, ilgilen yeter. gerisi olur.

canım bende seninle aynı duyguları yaşıyorum
bırakıyorum die üzülüyorum beslenmesine takılıyorum ama bu çocuklar öle yada böle büyücekler bende hiç sevmediğim halde örümceğe baktırıyorum mecbur

evilik yıl dönümünüz kutlu olsun cnm maşallah 8 sene olmuş Allah beraber bi ömür boyunca çocuklarınızla yaşlanmayı nasip etsin inş

nice yılara sibelcimm hep mutlu beraber olun inş...

sibel evlilik yıldönümünüz kutlıu olsun
selmacım saol amin canım
havacım üzülme valla bende kötü oldum üzüldüm onun için çalışıyosun canım benim

teşekkürler canlarım benm...ALLAH hep beraber nice seneler nasip etsin...sizlerle kuşlarımızla sevdiklerimizle inş......

havvacım bencede kızların dediği gibi gün içinde bi kaç kez ara...
önce meyvesini sonra sütünü önce çorbasını sonra sütünü diye hatırlat nolucak ayıpmı sanki...

esrayla alakalı olarakta üzülme zamanı gelince herşeyi yapar...
valla bende burağa hergün neler öğretmeye çalışıyorum yapmıyo çoğunu...
yüzümü yalayıp işi bitiriyo kaçıyo hemen...

günaydın kızlar...

HAVVA canım üzülme ne olur.sen onun için çalışıyorsun. sadece kayınvalideni gün içinde ara,sürekli yokla,yedirmesi gereken şeyleri yaz buzdolabının üzerine as,arayıp yedirdinmi diye sor. alınmaca kırılmaca yok... o senin çocuğun sonuçta. her bebeği de kıyaslama lütfen. hepsi bir değil. mesela topikte bi çok bebek bir sürü şey söylüyor. "anne,baba,mama,dede" diyen hatta olayı aşıp cümle kuranlar var."anne gitti,baba geldi" gibi... bizde daha çıt yok ve bütün gün onunla konuşmama rağmen...
kıyaslama,zamanı gelince yapıcaklar elbet. babanesi biraz onunla oynasa olmaz mı? nasıl biri? güleryüzlümüdür?
eşinle bu konuyu paylaştın mı hiç?
o annesiyle konuşsa bir de...

sibelcim,şimdi gördüm canım,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. nice senelere inşallah çoluğunla çocuğunla...

yok canım özel bi sebebi yok. hani en az 1 sene emmesini istiyodum. çok sütüm yok,yavaş yavaş azalıyor. 1 sene götürürse 1 yaşında bırakırız bizde diye düşündüm ondan yani canım...
yok canım öyle destursuz adam mı çıkarılır...
bide ışık üni. diyosun,küçük bi yer değil,kurumsal bi yer.
cart diye çıkarmazlar yaa...
yanlış anlaşılma olmuştur.

vaktim olmadığından ara sıra okuyup çıkıyorum geçmişe dönemediğim için yazamıyorum
ama havvacım yazını okuyunca dayanamadım ne olur üzülme
herkesin dediği gibi her çocuk farklı kıyaslama birbiriyle.esra başının etrafında fıldır fıldır ilk dönenlerdenkonuşmalara agularıyla erken tepki verenlerden.hatırlarsan hira hiç agulamıyordu büttün bebekler agularken ben kızımın aguladığını (sesli bir şekilde)duymadım ama geç başlayanlar daha hızlı yol alıyor emin ol.2 aydır anne baba mama emziğene emme açıktığı zamanda mam diyor.direk konuşmaya geçti anlayacağın:)) emeklemeyenlerde 1 2 emekler direk yürümeye geçer geç emekleyenler çabuk yürüyormuş aradaki farkı çabuk kapatıyormuş
onun dışında eskiden tel sarar yapardı şimdi hiçbirşey yapmıyor.bende çok üstüne gitmiyorum zorlayınca gerçekten olmuyor.mesela hira ayağını ağzına 1 aydır alıyor ama 5.5 aylıktan beri emekliyor.oysaki 3. ayında hepsi ayağını ağzına götürüyordu.diyeceğim hepsi başka birşeyde erken davranıyor.

beslenme meselesinde arkadaşlara katılıyorum ara saatinde şimdi bunu yemesi lazım diye hatırlat.yavrunu bırakıyorsun diye kendini sakın kötü hissetme çünkü sen onun için çalışıyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…