2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

unutmamamız gereken cocuklara anne ve baba olmalıyız. arkadaş değil. onların zaten kendileri gibi dusunen arkadaşları olacak. onlara yol gösterici olmalıyız. hayır demekten korkmamalı yasakları olmalı. ama nedenlerini iyi ve dogru acıklamalıyız. onları incitmeden, kucuk dusurmeden yapmalıyız bunları.

aynennnn-tatlicadiarzu-

kendi kendine sınırlamayı ancak biz ogretebiliriz cocuklarımıza. buda sınırlar ve yasaklar koyarak oluyor. cünkü cocuklar sınırlarını zorlayarak neler yapabileceklerini deniyorlar. sınır koydugumuzdada aslında üzülmüyorlar. kendilerini daha güvende hissediyorlarmış.

çok doğru şeyler canım sağol.. anne babaya saygı duyması önemli çocuğun...

cerende öyle canım önce epey bi inceler yüzleri, ortamı ama ben gülüyosam o zaman sanırım güvenilirliğinden emin oluyo ortamın..

Doruk bide ilgisini ceken kişilere gözlerini diker ciddi ciddi bakar :)
karsısındakinden güven verici bir hareket bekler gibi. ama genelde cok iyi bir cocuk doruk. etrafta ben yada babası varsa hic sorun cikarmaz. herkesin kucagında durur.

ben gidiyim artık evime
görüşürüz iyi bakın kuzularımaaaa
kendinize naparsanız yapın kocalarınız iyi baksın sizede hehe:))

bencede zeynepcim gerekince tepkilerimiz onları kırmadan ve o tavrın bizi üzdüğünü anlatarak ifade etmemiz gerkirmiş

bizimki 1 saattir uyuyo bende çıkayım bişeyler atıştırayım anca uyanır zati.
yarın görüşürük kızlar.

iyi akşamlar kızlar
bugün topiğe girip çıkmam bir oldu hep ya bihaberim sizlerdenn şimdi de çıkıyorum öptüm

kızlar bugün evlilik yıldönümümüz sıkıntımdan söylemedim..aklımdaydı yani unutmadımda..daha önemli mevzu olunca bunu atladım...8 sene bitiyo maşallah

selam kızlr alaradan pek fırsat bulup giremiyorum resmen yapışık ikizer gibi olduk evin içinde ne oldu kuzuma böyle anlamadım geçmişide okuyamadım ama sanırım burak hastaymış çok geçmiş olsun sibelcim

Ay benim pipidi gonzales beter böcek kıvamında bugün bi yazdırmadı yaaa

Evet öyle gözüküyor Sibel..Bazen hava yapıyor, bişiyler diyor diyosun ya bu da çok güzel..İçsel,dinmeyen kıskançlık durumu yok,gayet insancıl bir biçimde ifade ediyor kıskandığı zaman..Çok güzel opuyorumnanaktan Allah hep birbirlerini sevmeleerini,saymalarını nasip etsin canım..

Zeynep saol canım valla bütün şubat annelerine maşallah,burdaki herkes çok çabalıyor evlatları için..
Bende sana emzirme konusunu sorcaktım niye 1 yaşında bıraktırıyorsun canım tabi özel diilse..Siz biberon kardeşliğine geçemediniz mi tatlım..Sadece emmek için kalkıyorsa biberonda emme isteğini dindirebilir.

kızlar bugün evlilik yıldönümümüz sıkıntımdan söylemedim..aklımdaydı yani unutmadımda..daha önemli mevzu olunca bunu atladım...8 sene bitiyo maşallah

evilik yıl dönümünüz kutlu olsun cnm maşallah 8 sene olmuş Allah beraber bi ömür boyunca çocuklarınızla yaşlanmayı nasip etsin inş

Merhaba kızlar,
Yazdıklarınızı okudum. Maşallah bütün kuzucuklara.. Hepsi pek marifetli..
Ama ben ağlıyorum şu an.. Ben Esramla ilgilenemiyorum böyle...Benim kızım yapmıyo böyle şeyler...O kadar vicdan azabıı duyuyorum ki...İşten ggeldiğimde beni gördüğünde sadece gülümsüyor başka bir tepki vermiyor. Dakikalarca kucağımda tutuyorum. Başka şeylerle ilgileniyor. Sarılıyorum, öpüyorum, sevdiği oyunları oynatıyorum...Babaannesine diyorum gel gel babası öğretmeye çalış ne bileyim fış fış kayıkçı yapın diye ama. O da ayrı alem.. Bu saat olmuş hala çorbasını içmemiş Esra. Oysa saat 2 de içmesi lazımdı.Kendi düzenini kuruyo aklınca. Ciddi ciddi konuştum bu akşam... Belki 100. kez ne yapması gerektiğini anlattım.. Off kızlar ya ağlıyorum ama yetmiyo...Esra ya baktıkça kendimi suçlu hissediyorum...Kaynanaya da güvenim kalmadı... Off daha senenin başı işi de bırakamam. Bu yıl bviter mi bana Allah ımmm

Geçmişi okumaya çalıştım ama çok birikmiş okuyamadım valla ama gördüğüm kadarıyla Burak hastaymış geçmiş olsun Sibelcim,Emir düşmüş sizede geçmiş olsun Esmacım,Fatoş Allah kavuştursun tekrar canım,
Sibel evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, aklımda bu kadarı kaldı unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…