Merhaba kızlar,
Yazdıklarınızı okudum. Maşallah bütün kuzucuklara.. Hepsi pek marifetli..
Ama ben ağlıyorum şu an.. Ben Esramla ilgilenemiyorum böyle...Benim kızım yapmıyo böyle şeyler...O kadar vicdan azabıı duyuyorum ki...İşten ggeldiğimde beni gördüğünde sadece gülümsüyor başka bir tepki vermiyor. Dakikalarca kucağımda tutuyorum. Başka şeylerle ilgileniyor. Sarılıyorum, öpüyorum, sevdiği oyunları oynatıyorum...Babaannesine diyorum gel gel babası öğretmeye çalış ne bileyim fış fış kayıkçı yapın diye ama. O da ayrı alem.. Bu saat olmuş hala çorbasını içmemiş Esra. Oysa saat 2 de içmesi lazımdı.Kendi düzenini kuruyo aklınca. Ciddi ciddi konuştum bu akşam... Belki 100. kez ne yapması gerektiğini anlattım.. Off kızlar ya ağlıyorum ama yetmiyo...Esra ya baktıkça kendimi suçlu hissediyorum...Kaynanaya da güvenim kalmadı... Off daha senenin başı işi de bırakamam. Bu yıl bviter mi bana Allah ımmm
Fatma, Selma sağolun kızlar desteğiniz için. Neden böyle yapıyor inan bilmiyorum Selmacım. Mesela önce ek gıdasını sonra sütünü ver diyorum tersini yapıyor. Sonra da neden böyle yapıyosun deyince sen bana böyle söyledin diyor. Bi de bu kadının elinden Kuran düşmüyo, alnı secdede. Böyle olmasına rağmen nasıl yalan söyleyebiliyo anlamıyorum ya
babam iyi çok şükür canım ama beslenmesine dikkat etmesi lazım bu yüzden anneme ihtiyacı var. Neyse zaten bi kaç haftaya görümcem doğurur. Eşimin yengesi gelecek bakmaya. O daha iyi bakar eminim.[/QUOTE
inş.canım sende rahat edersin aklın kalmaz, esra kuşumunda bir düzeni olur ...
fatma, selma sağolun kızlar desteğiniz için. Neden böyle yapıyor inan bilmiyorum selmacım. Mesela önce ek gıdasını sonra sütünü ver diyorum tersini yapıyor. Sonra da neden böyle yapıyosun deyince sen bana böyle söyledin diyor. Bi de bu kadının elinden kuran düşmüyo, alnı secdede. Böyle olmasına rağmen nasıl yalan söyleyebiliyo anlamıyorum ya
bende şimdi bizim küçük oğlanla eren'le uğraşıyorum, bu saat oldu hala ödevi bitmedi, ağlıyor yapmak istemiyor 6 yaşını yeni doldurdu (eylül doğumlu oğluşum) daha küçük olduğu için kıyamıyorum, fazla üstüne gitmekte istemiyorum, el yazısı ile yazmaya çalışıyor ama beceremiyor,el kaslarının gelişmesi lazım buda zamanla olacak tabi,, bir yandan zeynep,bir yandan eren, tabi kereminde ödevlerine yardım ediyorum size fazla yetişemiyorum artık mafoldumben yorucu oluyor evet ama iki ay sabretmem lazım okuma yazma işini kavrayınca rahat edecem inş zemuszemus....
Merhaba kızlar,
Ama ben ağlıyorum şu an.. Ben Esramla ilgilenemiyorum böyle...Benim kızım yapmıyo böyle şeyler...O kadar vicdan azabıı duyuyorum ki...İşten ggeldiğimde beni gördüğünde sadece gülümsüyor başka bir tepki vermiyor. Dakikalarca kucağımda tutuyorum. Başka şeylerle ilgileniyor. Sarılıyorum, öpüyorum, sevdiği oyunları oynatıyorum...Babaannesine diyorum gel gel babası öğretmeye çalış ne bileyim fış fış kayıkçı yapın diye ama. O da ayrı alem.. Bu saat olmuş hala çorbasını içmemiş Esra. Oysa saat 2 de içmesi lazımdı.Kendi düzenini kuruyo aklınca. Ciddi ciddi konuştum bu akşam... Belki 100. kez ne yapması gerektiğini anlattım.. Off kızlar ya ağlıyorum ama yetmiyo...Esra ya baktıkça kendimi suçlu hissediyorum...Kaynanaya da güvenim kalmadı... Off daha senenin başı işi de bırakamam. Bu yıl bviter mi bana Allah ımmm
bende şimdi bizim küçük oğlanla Eren'le uğraşıyorum, bu saat oldu hala ödevi bitmedi, ağlıyor yapmak istemiyor 6 yaşını yeni doldurdu (eylül doğumlu oğluşum) daha küçük olduğu için kıyamıyorum, fazla üstüne gitmekte istemiyorum, el yazısı ile yazmaya çalışıyor ama beceremiyor,el kaslarının gelişmesi lazım buda zamanla olacak tabi,, bir yandan zeynep,bir yandan eren, tabi kereminde ödevlerine yardım ediyorum size fazla yetişemiyorum artık mafoldumben yorucu oluyor evet ama iki ay sabretmem lazım okuma yazma işini kavrayınca rahat edecem inş zemuszemus....
Merhaba kızlar,
didem eşin ne iş yapıyordu? bence yanlış anlaşılma vardır. oyle şey olmaz haber vermeden falan.
Havvacım cok üzüldüm canım ya. o kadar iyi anlıyorumki seni. Doruk a babası bakıyor bazen ona bile ne kadar sinir oluyorum bir bilsen. malesef bir bebege annesinden iyi kimseler bakamaz. Ne yaparsa yapsın babaannesinin her yaptığını begenmeyeceksin. bizimkine babası bakıyorken ben herşeyi eline yazılı veriyorken bile birsürü sey istedigim gibi olmuyor. Bence didemin dedigi gibi bir bakıcı bulman daha dogru sanırım. benim annem de baksa, babaannemizde baksa bizde aynı olurduk. Cok üzme kendini. ve evde oldugunda esrayla ilgilen sadece. hep gülümse. esra büyük ihtimalle evde gülümseyen olmadığı icin gülmüyordur. babaanne asık suratlıysa eger. eski insanlar işte anlamıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?