Sibelcim 8. seneniz kutlu olsun. 9. seneniz hepsinden güzel geçsin. bir yastıkta kocayın....
bu arada anne sütünden yogurt yapmaya calıstım. igrenc bisey oldu. üzeri sarı birsey oldu. görüntüsü kötüydü tadına bakmadım bile. sulu falan. hemen attım. Doruk a 1 yaşına kadar yogurt yok anlaşıldı.
canım sende bol bol et,,tavuk,balık ver. açığı o şekilde kapasın...Sibelcim 8. seneniz kutlu olsun. 9. seneniz hepsinden güzel geçsin. bir yastıkta kocayın....
bu arada anne sütünden yogurt yapmaya calıstım. igrenc bisey oldu. üzeri sarı birsey oldu. görüntüsü kötüydü tadına bakmadım bile. sulu falan. hemen attım. Doruk a 1 yaşına kadar yogurt yok anlaşıldı.
kaydirigubbakcemile3geçmişi bırakın bugüne gelinohaoldumsmile
Günaydın kızlar , geçmişi okudum geldim.
evet buluşma ayarlanmış fire vermek istemiyorum 9 ekim Cumartesi günü buluşuyoruz.Seldayada yazalım onun kendi annesi bana yakın oturuyor umarım ayarlayabilir.Pervin'ede yazalım buraya pek girmiyor göremeye bilir.
Ben hayır diyorumda tınlayan yok valla yüzüme bakıyor sonra yaptığı işe devam zamanla öğrenecek umarım.
Sibel evlilik yıldönümünüz kutlu olsun .bir yastıkta yaşlanın inşallah.
Burak 'a da geçmiş olsun umarım ben yazana kadar öksürüğü hafiflemiştir.sen farkında olmasanda ceryanda kalıyorlar canım düzenli kullan antibiotiğide kutu bitene kadar geçer inşallah.beklemeden götürmen ilaça başlamanız iyi olmuş.
Seda sen gebzede mi oturuyordun.yaaa E-5 e yakınım gebze-haremle gelirsin işte.ben gelemiyorum siz gelin yok anacığım sen gel söz bende gelicem.
Havva sen delimisin .hem kendin söylüyordun çoçuklara verilecek en buyük ceza onu başka çoçuklarla karşılaştırmaktır diye.Duru 1-2 haftadır hatta düşmeden 1 haftadır oturuyor biz niye ağlamadık.eve gidince babasına yapmadığı kalmıyor ama bana gelmiyor teyzesi için bitiyor arkasından ağlıyor kucağına atılıyor ben umrunda değilim.teyzesi işe gidince kapıyı kapattığında arkasından ağlıyor , benim suratıma bakıp oynamaya devam ediyor.
evet baba gel dede dede diyor ufaktan başladık ama , yani Annemlerde annem -babam sürekli evde 3 teyzesi 1 dayısı var ve aile binası 2 tane kuzenim çoçukları var gelin-yengem butün gün bize gelip gider yani evde sürekli bi konuşma hali mevcut , Duruyu karşılarına alıp konuşuyorlar.sen butün gün evde olsanda bu kadar konuşamazsın.hele ben bu konuda tam özürlüyüm deli gibi ne konuşayım nasıl konuşayım derdim yani Duru'ya ben evde baksaydım herhalde 4 yaşından önce çoçuk konuşamazdı.
ayrıca bırak neyi kaçta yerse yesin dün dışarı çıktık yoğurt yiyecek vakti olmadı yemedik ki yanında ben vardım.bazen meyve yemiyor.bazen ilk yemesi gereken ek besin meyve iken akşam saat 7 de meyve yiyor.kayınvaliden bakıyor diye gözüne bayıyor aynı şeyi annen yapsa bu kadar rahatsız olmazsın.takılma bu kadar saat olayına yesinde kaçta yerse diyorum saat kovalıyamıyorz malesef.
Demem oki sen kafaya takacak başka birşey bul.hee o babaların vurdum vuymazlığı ayrı bir mevzu onu es geçiyorum.
vaktim olmadığından ara sıra okuyup çıkıyorum geçmişe dönemediğim için yazamıyorum
ama havvacım yazını okuyunca dayanamadım ne olur üzülme
herkesin dediği gibi her çocuk farklı kıyaslama birbiriyle.esra başının etrafında fıldır fıldır ilk dönenlerdenkonuşmalara agularıyla erken tepki verenlerden.hatırlarsan hira hiç agulamıyordu büttün bebekler agularken ben kızımın aguladığını (sesli bir şekilde)duymadım ama geç başlayanlar daha hızlı yol alıyor emin ol.2 aydır anne baba mama emziğene emme açıktığı zamanda mam diyor.direk konuşmaya geçti anlayacağın:)) emeklemeyenlerde 1 2 emekler direk yürümeye geçer geç emekleyenler çabuk yürüyormuş aradaki farkı çabuk kapatıyormuş
onun dışında eskiden tel sarar yapardı şimdi hiçbirşey yapmıyor.bende çok üstüne gitmiyorum zorlayınca gerçekten olmuyor.mesela hira ayağını ağzına 1 aydır alıyor ama 5.5 aylıktan beri emekliyor.oysaki 3. ayında hepsi ayağını ağzına götürüyordu.diyeceğim hepsi başka birşeyde erken davranıyor.
beslenme meselesinde arkadaşlara katılıyorum ara saatinde şimdi bunu yemesi lazım diye hatırlat.yavrunu bırakıyorsun diye kendini sakın kötü hissetme çünkü sen onun için çalışıyorsun
eeee kızlar niye sustunuz...hiştttttt kimse yokmu????
teyzeleri zar zor size dişlerimizin resmini çektik... daha tam çıkmadığı için görebilene helal olsun diyeceğim :)
Uploaded with ImageShack.us
hoşbulduk selmacım hira iyi çok şükür sadece huysuz bu aralar dişten şüpheleniyorum ama kabarmada yok sen nasılsın zeynep nasıl
burcu okudum canım tamam inşallah haftaya c.tesi bir aksilik olmazsa gelicem.sende toplanılıcak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?