2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

babamız bize getirmişti uyku tulumu 2 tane hemde.. ama daha giymedik zira ömür bütüm gece yanımızda uyuyor..

ya kızlar ne yapacağım ben böyle bizim yanımızda sabaha kadar uyuyor ne zaman yatağına koysam gözler kapalı çığlık çığlığa bağırıyor alıyorum yanıma susuyor bu çocuklar bu kadar cin mi allah aşkına nerden anlıyor yatağına yattığını..

Bende alıcam Zeynep.Dün C&A ya baktım ama güzel göremedim nasıl birşey aldın.ilk gece sorunlu oluyor ise ben Cumartesi başlayayım.Birde uyku tulumuna koyunca üstünü örtmüyormusunuz?
burcu ben almadım daha.
C&A dan alan didem.
e amaç üstünü örtmemek zaten. baya kalın oluyor,daha da örtersen yuhunuz yani :)
kokunu alıyor,anlamaz olur mu...
ben cuma günü tekrar yatır/kaldır a başlıyorum.
dün gece 4 kere ben 1 kere de babası kalktı. aldı başını gidiyor iyice. dur demek lazım...

Ben gecen sene thciboda bulmuştum uygun oradan aldım. ama ayaklı. havlu gibi. soguk olunca 1-2 kez giydirdim bu aralar. üstünü örtmüyoruz tabi onu giydirince. torba şeklinde olanlardan da almak istiyorum. mothercare de gördüm çok güzeller ama çok pahalıydı.

hım... evin hemen 3 dükkan ötesinde thcibo var çıkınca bi bakayım o zaman...
torbalı olanlarda var ama ipek gece yatakta fır dönüyo,mumkun degıl onun ıcınde durmaz ki

nasıl yapçez o işi..

ya kızlar şimdi gazetede bir haber okudum kanım dondu resmen, kadın 9 aylık bebeğiyle pazara gidiyor, tezgahtan domates alırken arkasına dönüp bakıyor bebek arabasında değil, bebeği kaçırılmış allahtan televizyondan haberi izleyen başka bir bayan sayesinde bulunmuş bebek, 16 yaşında bir kız ve bir erkek kaçırmışlar allah belalarını versin inş. çok dikkatli olmak lazım nasıl bir zamanda yaşıyoruz pazar gibi çok kalabalık bir yerde ne cesaret allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın ....

günaydınnnnnnnnnnnnnnn hele şükür ilk defa bu kadar erken gelebildim şu topiğe
Kahvaltımı yaptım . yemeğim hazır. oğlum uyuyor . ev işide yok yapılacak
Bir aksilik çıkmassa bugün burdayım inş. hihoyyyt:sm_cool:

nasıl yapçez o işi..

canım yazması çok uzun sürer ama şu linkte gayet güzel açıklıyor
bi göz at istersen
ben ipek 4 aylıkken denemiştim ve başarılı olmuştuk
4-6 ay arası geceleri 1 kere uyanan ve kendi uyuyan bi bebekti
6.ayda sapıtmalar başladı. bende hatalı davrandım,her ciyaklamada meme verdim,diş çıkarıyor dedim aldım kucağıma... şimdi önüne geçemiyoruz.
4 aylıkken çok itiraz etmiyodu,yeniliğe daha kolay adapte oluyodu,şu an çok uğraştırıcak biliyorum ama tekrar düzen kurmak lazım...

Ela'nın Uydusu ECE: Uyku Sorunları 2

ayy evet dün tv de izledim bende..
balat da olmuş..baya üzüldüm...
bulmuşlarmı...
çok sevindim...
niye kaçırmışlar...

16 yaşında mı kaçıranlar
aman Allah ım ya...
hayır ben anlamıyorum. kucucuk bebegı kacırarak eline ne geciyor acaba.
of yarabbım sen koru!
sabah benimde aklımdan geçti, taşınma telaşında herhalde diye düşündüm bende...
olabilir

hoşgeldin hamarat

ayy evet dün tv de izledim bende..
balat da olmuş..baya üzüldüm...
bulmuşlarmı...
çok sevindim...
niye kaçırmışlar...

bulmuşlar sibelcim ama neden kaçırdıkları yazmıyor,tv haberi izleyen bayan yolda bu iki kişiyle bebeği görünce bebeği tanıyor, bebek kimin diye sorunca bizim diyorlar açız falan deyip para istiyorlar kadında iyice şüphelenmiş ,mahalledeki insanlardan yardım isteyince bu sayede yakalanmışlar allahın cezaları ...

hoşgeldin tubacım sen rahatsın ne güzel işleri bitirmişsin, birde bana bir ilham gelsede bende yapabilsem şu işlerimi...

dünden beri bi not defterine ipeğin saat saat ne yaptığını,kaçta yatıp kaçta kalktığını, ne yediğini yazıyorum.
bugün ve yarında gözlem yapıp,yarın akşam yatır/kaldır a başlicaz.
Allah yardımcımız olsun

Kızlardan biri yazmıştı yastığa tişortünü geçir kokunu alsın ordan dene bi.yada üstüne önce tişörtünü ört sonra battaniye-yorgan ne örtüyorsan bi dene bakalım.kokuna alışmış demekki.

bizim orda olmuş salı pazarı artık bizim orda kuruluyor sabah annem anlattı.bende çok korkuyorum.babası ile alış verişe giderken suat bak sen kendine birşey bakınca bende kalsın ben bakınca duru sende kalsın hiçbirşeyle ilgilenme diyorum bana şom ağızlısın diyo.anlatmışımdır belki de facto'de Suat gömlek bakıyor bende kotondaydım o ara ama bana birşey alacağız ya o yüzden puset onda .arkasını dönmüş gömlek bakınıyor bende arabasını aldım kapıya çıktım ödü koptu nasıl bakıyor etrafa rengi attı bembeyaz oldu.sonra el ettimde rahatladı bak insanın içinde olunca nasıl oluyormuş diyoum birdaha sakın yapma diye bana kızdı.ama isteyince olabiliyor işte Allah korusun.çok dikkatli olmak lazım etraf pislik dolu.

sabah benimde aklımdan geçti, taşınma telaşında herhalde diye düşündüm bende...

bencede taşınıyorlar galiba bitmiş demekki tadilat off be kurtuldu sonunda valla ben bile rahat nesef aldım kaynana ile oturana Allah Peygamber sabrı versin.

Birşey daha ya ben 2-3 dür Duru uyumayınca bağırıyorum yeter artık ne istiyorsun diye hele gündüz uykusuna hiç yatıramıyorum annemden alıştı ondan mıdır bilmiyorum ama sürekli ağlıyor ağlıyor gözleri kapanıyor yapmadığım kalmıyor ama uyumuyor.bende sabredemiyorum dayanamıyorum bağırıyorum önce susuyor korkuyor sonra daha çok ağlıyor bu sefer bende çok üzülüyorum nasıl bağrabiliyorum ne anlar annem kızdı uyuyayımdan diye ama elimde değil tahammülüm azalıyor.birde Salı akşamı babam önüne bardak koydu kaşıkla vuruyor Duruda sürünerek 1 metre falan gitti.ayy beni bi ağlama aldı annem babam dalga geçiyor ama nasıl kötü oldum kızım büyüyor dda emekliyor diye ayy şimdi bile gözlerim yaşardı.sonrada ertesi günü bağır derde kaldı benim anneliğim .

hadi bakalım allah yardımcın olsun inş.başarılı olursun zeynep...

allah belasını versin böylelerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…