kızlar ben kaçar..utkuyu alıp geleyim...
opuyorumnanaktan h.buldum canım herzaman değilim tatlım ya sadece bugünlük böyle oldu16 yaşında mı kaçıranlar
aman Allah ım ya...
hayır ben anlamıyorum. kucucuk bebegı kacırarak eline ne geciyor acaba.
of yarabbım sen koru!
olabilir
hoşgeldin hamarat
Aman boşver canım yap yap aynı şeyler .Yemeğin yoksa onu yap yeterhoşgeldin tubacım sen rahatsın ne güzel işleri bitirmişsin, birde bana bir ilham gelsede bende yapabilsem şu işlerimi...
Sana çok ama çok kolay gelsin canım umarım başarılı olursundünden beri bi not defterine ipeğin saat saat ne yaptığını,kaçta yatıp kaçta kalktığını, ne yediğini yazıyorum.
bugün ve yarında gözlem yapıp,yarın akşam yatır/kaldır a başlicaz.
Allah yardımcımız olsun
Kızlardan biri yazmıştı yastığa tişortünü geçir kokunu alsın ordan dene bi.yada üstüne önce tişörtünü ört sonra battaniye-yorgan ne örtüyorsan bi dene bakalım.kokuna alışmış demekki.
bizim orda olmuş salı pazarı artık bizim orda kuruluyor sabah annem anlattı.bende çok korkuyorum.babası ile alış verişe giderken suat bak sen kendine birşey bakınca bende kalsın ben bakınca duru sende kalsın hiçbirşeyle ilgilenme diyorum bana şom ağızlısın diyo.anlatmışımdır belki de facto'de Suat gömlek bakıyor bende kotondaydım o ara ama bana birşey alacağız ya o yüzden puset onda .arkasını dönmüş gömlek bakınıyor bende arabasını aldım kapıya çıktım ödü koptu nasıl bakıyor etrafa rengi attı bembeyaz oldu.sonra el ettimde rahatladı bak insanın içinde olunca nasıl oluyormuş diyoum birdaha sakın yapma diye bana kızdı.ama isteyince olabiliyor işte Allah korusun.çok dikkatli olmak lazım etraf pislik dolu.
bencede taşınıyorlar galiba bitmiş demekki tadilat off be kurtuldu sonunda valla ben bile rahat nesef aldım kaynana ile oturana Allah Peygamber sabrı versin.
Birşey daha ya ben 2-3 dür Duru uyumayınca bağırıyorum yeter artık ne istiyorsun diye hele gündüz uykusuna hiç yatıramıyorum annemden alıştı ondan mıdır bilmiyorum ama sürekli ağlıyor ağlıyor gözleri kapanıyor yapmadığım kalmıyor ama uyumuyor.bende sabredemiyorum dayanamıyorum bağırıyorum önce susuyor korkuyor sonra daha çok ağlıyor bu sefer bende çok üzülüyorum nasıl bağrabiliyorum ne anlar annem kızdı uyuyayımdan diye ama elimde değil tahammülüm azalıyor.birde Salı akşamı babam önüne bardak koydu kaşıkla vuruyor Duruda sürünerek 1 metre falan gitti.ayy beni bi ağlama aldı annem babam dalga geçiyor ama nasıl kötü oldum kızım büyüyor dda emekliyor diye ayy şimdi bile gözlerim yaşardı.sonrada ertesi günü bağır derde kaldı benim anneliğim .
evet. sürekli anneliğimi sorguluyorum.ya bu aralar hepimiz devamlı kendimizi mi sorguluyoruz nedir
cocuklar buyuyor diye sendroma giriyoruz galiba
kayseri burdan daha soğuk tabiben de uyku tulumu ile yatırıyorum, üstünü örtmüyorum..bi gece normal uzun kollu pijama ile yatırmıştım, gece baktım buz gibi kolu bacağı.artık her gece giydiriyorum tulumu..çok az terliyor ama üşümüyor.
selam canım hoşgeldinMerhabayınnnna.s.
aminnnnnnnnopuyorumnanaktan h.buldum canım herzaman değilim tatlım ya sadece bugünlük böyle oldu
Aman boşver canım yap yap aynı şeyler .Yemeğin yoksa onu yap yeter
sende birde 3 çocuk var valla iyi yetişiyorsun herşeye alkisalkisalkis
Sana çok ama çok kolay gelsin canım umarım başarılı olursun
Anam yazmışınızda yazmışınız kaç sayfa okunacak var son 10 sayfayı okuyayım valla dahada geriye gidemem akannehir
allah belasını versin böylelerinin
Merhabayınnnna.s.
selam kızlar, sonunda gelebildim. sabah miray uyumuşken işlerimi halledeyim dedim. geceden yemeğimi de yaptım. oh rahatımm.
geçmişi yarım yamalak okudum.
Sibel'im, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bacım. çocuklarınızla sağlık ve mutluluk dolu bi öümr diliyorum. opuyorumnanaktan
Esra kuşuma ne olmuş? bulamadım. bilmiyorumkismile
İpek böcüğüm, gördüm dişini: maşallah sana. sağlıklı ve sağlam olsun inş ve diğerleri seni zorlamadan çıksın.
evet çok heyecanlı,zırt pırt bakıyorum büyümüşmü diye. oda çığlık atıyo,sevmiyo :)Hoşgördük Zeynepcim
Ya ne kadar ilginç bişe öyle damaklardan dişin çıkması çok heyecan verici opuyorumnanaktan
evet bizdede çizik vardı,ertesi gün patladı dişlerSibel Burak hasta olmuş çok ama çok geçmiş olsun inş. ilaçları içince düzelir çok üzüldüm kıyamam
Evlilik yıldönümüzde kutlu olsun daha nice seneler beraber girersiniz inş.
Havvacım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm . Kendine haksızlık yapıyorsun bencede. Sen de biliyorsun eminim her bebek kendine özgüdür. Ben bu yüzden oğlumu hiç bir arkadaşıyla kıyaslamıyorum . Çünkü her bebeğin öğrendikleri . yaptıkları farklı ama illaki yapacak diyede bişey yok.
Esrada maşallah çok akıllı bir bebek. Sen üzülmeki oda bunu hissedip üzülmesin tamam mı canım :1hug:
İpek gelirsem senide yeni çıkan dişlerinide yerim maşallah fıstık sana dişlerinde sapasağlam çıksın . Kolaycacık ağzrısız sızısız olsun inş.
Teyzoşlar galiba bizimde dişimiz çıkıyor alt damağında çizik gibi bişey var. Parmağımızı değidirince kesici baya . Hatta akşam kaynanada azğını açmayınca görememiş. Oda parmağıyla bakmış çıkıyor gibi dedi. Bu arada bunu kocişe söyledim zırt pırt çocuğun ağzına bakmasınlar. Sen uygun dille anlat ben söylersem yanlış anlaşışır dedim. Bana hak verdi ve böyle davranınca bana çok iyi davranıyor oda .
Kendisinin söylemesi daha iyi dimi ama nasılım sengözlerimebaksanab
Sibel Burak hasta olmuş çok ama çok geçmiş olsun inş. ilaçları içince düzelir çok üzüldüm kıyamam
Evlilik yıldönümüzde kutlu olsun daha nice seneler beraber girersiniz inş.
Havvacım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm . Kendine haksızlık yapıyorsun bencede. Sen de biliyorsun eminim her bebek kendine özgüdür. Ben bu yüzden oğlumu hiç bir arkadaşıyla kıyaslamıyorum . Çünkü her bebeğin öğrendikleri . yaptıkları farklı ama illaki yapacak diyede bişey yok.
Esrada maşallah çok akıllı bir bebek. Sen üzülmeki oda bunu hissedip üzülmesin tamam mı canım :1hug:
İpek gelirsem senide yeni çıkan dişlerinide yerim maşallah fıstık sana dişlerinde sapasağlam çıksın . Kolaycacık ağzrısız sızısız olsun inş.
Teyzoşlar galiba bizimde dişimiz çıkıyor alt damağında çizik gibi bişey var. Parmağımızı değidirince kesici baya . Hatta akşam kaynanada azğını açmayınca görememiş. Oda parmağıyla bakmış çıkıyor gibi dedi. Bu arada bunu kocişe söyledim zırt pırt çocuğun ağzına bakmasınlar. Sen uygun dille anlat ben söylersem yanlış anlaşışır dedim. Bana hak verdi ve böyle davranınca bana çok iyi davranıyor oda .
Kendisinin söylemesi daha iyi dimi ama nasılım sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?