Herkeze merhabalar kizlar.......
Sibelcim evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim Burakta hastaymis çok çok geçmis olsun insallah biraz daha iyidir
Ipektosun incilerini gördüm hayirli olsun masallah agrisiz sizisiz gelsin digerleride
Bende dünden beri baya bi yogunum babamin dükkaninin fatura islerini hallediyorum
ay sonuna yetismesi gereken faturalari hazirliyorum onlarda çok yogun biraz yardim ediyorum
Bu arada Ecem artik biyerde müzik duysun hemen basliyo saga sola sallanarak oynamaya super bisey bu
bide dün sehpanin altinda mumluklarvar elini üstüne koyuyo bide bana bakiyo bisey diycekmiyim diye hayir elleme deyince basliyo gülmeye tam cadi bu kiz :)))
Ay kızlar gidip gelip sürekli bakıyordum daha az önce bakmıştım oysa elim ayağım titriyor ve ağlıyorum şimdi. Merrtkan yataktan düşmüş gerçi çok yüksek değil birde üstüne örttüğüm battaniyeyle düşmüş
Galiba korkudan ağlıyormuş. KUcağıma alınca sustu elini yüzünü yıkadım su içirdim tabi.
Şuan bana bakıp gülüyor bense kahraoluyorum ay aklım çıktı deliriyordum resmen şükürki bişeyi yok
Allahım meleklerimizi korusun onları ana babalarına bağışlasın mafoldumbenmafoldumben
Gelmis geçmis olsun canim çok sükür bisey yokmus kipir kipirlar artik durmuyolar bi yerdeAy kızlar gidip gelip sürekli bakıyordum daha az önce bakmıştım oysa elim ayağım titriyor ve ağlıyorum şimdi. Merrtkan yataktan düşmüş gerçi çok yüksek değil birde üstüne örttüğüm battaniyeyle düşmüş
Galiba korkudan ağlıyormuş. KUcağıma alınca sustu elini yüzünü yıkadım su içirdim tabi.
Şuan bana bakıp gülüyor bense kahraoluyorum ay aklım çıktı deliriyordum resmen şükürki bişeyi yok
Allahım meleklerimizi korusun onları ana babalarına bağışlasın mafoldumbenmafoldumben
aynen valla Selmacim gözümün içine baka baka yapiyo yapcaginisevimli bıdık müziği sevecek demekki....
aynı hepsi reyhancım yaramazlıklarını gözümün içine bakıp yapıyor istediğin kadar hayır de sen....
FIKRA :))
Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini...... ve tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Tahmin ettin mi' diye.
Anne duraksamadan cevap verir:
'- Ortadaki kızılsaçlı.'
Oğlan hayretle annesine sorar: '- İnanılmaz, nasıl bildin?..'
Anne cevap verir:
'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'
kaynana dimi hepsi aynı..gelini sevmiyolar görür görmez:))
Herkeze merhabalar kizlar.......
Bu arada Ecem artik biyerde müzik duysun hemen basliyo saga sola sallanarak oynamaya super bisey bu
bide dün sehpanin altinda mumluklarvar elini üstüne koyuyo bide bana bakiyo bisey diycekmiyim diye hayir elleme deyince basliyo gülmeye tam cadi bu kiz :)))
Ay kızlar gidip gelip sürekli bakıyordum daha az önce bakmıştım oysa elim ayağım titriyor ve ağlıyorum şimdi. Merrtkan yataktan düşmüş gerçi çok yüksek değil birde üstüne örttüğüm battaniyeyle düşmüş
canım geçmiş olsun insan fena oluyor gerçektende allaha emanet olsun kuzular...
zeynepte dün oyuncağını sallarken sağ yanağına hızlıca vurdu önce şaşırdı sonrada gözümün içine baka baka ağlamaya başladı kuzum gözyaşıyla ağladı hafif morardı gözümüzün altı....benneyaptımki
Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini...... ve tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Ortadaki kızılsaçlı.'
Anne cevap verir:
hımm haklısın ama bu durumu çözmem lazım bir an evvel. evet bizimki biberon da kullanmıyor. memede uyuması benim için sorun değil ama fazla kaçırıyor ve çok kusuyor. mide problemi çker diye korkuyorum. benden başka herkeste meme ve emziksiz uyuyor.bakalım becerbilecek miyiz? toprak çok mu kalkıyor gece?
miray sabah 5 gibi kalkıyor sadece.
1 yaşını geçer canım.
çalışmak çözüm değil canım bende evde olsam herşeyini bilirim hep evde olur düzen kurarız diyorum .işte gel bi dünya manyakla uğraş eve gidince tahammül 0 tabii.yaa bu çalışan anneler çoçukları ile kalşiteli zaman geçirir diyen kimdi bakammm.dün evdeyken düşündümde yok anam kızı akşam aldığım gibi uyudu.gece uykusu dağılacak diye zaten konuşma gülme yok put gibi alıp yerine koyuyorum , sabahta bir sürü ev işi var onları yap.yapmazsam olmuyor arkamdan gelip yapacak yok mecbur yine ben yapıcam valla ben katiyen kaliteli zaman geçiremiyorum bunu anladım he ne zamanki evden dışarı çıkyoruz geçmeye sürekli Duru ile öpüşüp koklaşma modundayız ama evdeyken valla yok yani.
Senin yine kaynana var zeynep kızlardan çoğu ek bakıyor.ya bana açıkçası zor gelmiyor bakmak ama bi orda bi burda olunca ister istemez çoçukta adapte olamıyor.hergüğn haftasonuda dahil annemlerde öğlen uyurken çarşamba günü evde uyuyamıyor bende deliriyorum az silkelenip kendime gelmem lzım.
çokkk. ben halen insanın içinde insan büyümesinde kaldım ilerleyemedim.Rabbim sen nelere kadirsin denilen şeyler işte.
biz mama yerken uyumaya alışkınız ama artık büyüyorlar mama arkasından heme uykuda iyi değil.şuan gündemde dişler var bi çıksın da sonra mamadan 30 dk sonra uyutmaya alıştırıcam.bi yandan mama yiyor bi yandan göysüne pış pış yapıyorum o şekilde alışkın pış pışlamayınca kendi elimi tutup pış pış yaptırıyor :) salıncakbta gündüz oturtma sadece uyuması için pijama giydir koy belki işe yarar ama o zamanda sallanmaya çok alışacak ilerde ne yapacaksın.
gece uykusundan önce 180-200 cc tok tutan yerse beslenmeye gerek yokki.biz 10-15 gündür gece beslenmiyoruz.
Tuğba taktik değiştirmişsin bak daha iyi olmuş böyle.
hülya yazınca aklıma geldi dün bende sağlık ocağına götürdüm hem kan ilaço aldım hem tartırdım Duru 16 günde 300 gr almış 9500 olmuş
'- Ortadaki kızılsaçlı.'
Anne cevap verir:
ay site beni attı niye böyle olduki bilmiyorumkismile
sağol canım geçendede bahsetmişti arkadaşlar galiba o kitap buslm canlarım dün radyo dinlerken bi reklam duydum.. Sabiha Paktuna Keskin'in "Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin" kitabı 440 1 440 arayanlara ücretsiz diye.. aradım ve sadece kargo ücretini ödeyeceğimi ( 4,50 tl) ve ücretsiz olarak yolayacaklarını söylediler.. sizlerle paylaşmak istedim... tel. açmak istemeyenler internettende istek yapabiliyor.. linki yolluyorum...
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
canım geçmiş olsun insan fena oluyor gerçektende allaha emanet olsun kuzular...
zeynepte dün oyuncağını sallarken sağ yanağına hızlıca vurdu önce şaşırdı sonrada gözümün içine baka baka ağlamaya başladı kuzum gözyaşıyla ağladı hafif morardı gözümüzün altı....benneyaptımki
Gelmis geçmis olsun canim çok sükür bisey yokmus kipir kipirlar artik durmuyolar bi yerde
aynen valla Selmacim gözümün içine baka baka yapiyo yapcagini
reyhan tuğba hülya teşekkürler bacılar...
tuğba geçmiş olsun aman dikkat diyorum...zor dönemleri valla hiç durmuyolar...
lülülülülülü:dilcikar:FIKRA :))
'- Ortadaki kızılsaçlı.'
Anne cevap verir:
sağol canım herzaman koyuyordum bugün aksi gibi koymadım olacak ya neyse sonu kötü olmadı en azından :Saruboceq:geçmiş olsun canım onlar hemen unutuyor gülüyorda olan bize oluyor galiba bende senin gibi 1 saat kendime gelememiştim. yanlarına yastık koy anlık valla.
Sizede geçmiş olsun ayy bunlarım hepsi aynı bizimkide hem hızlıca sallıyor hemde korkup gözlerinide kapatıyor çarpacak diye ama sallamaktan vazgeçmiyor.
olumunekankayizsmile bu kaynana tam benim kaynana kafasındaymış.
sitede sorun var ozamanbenide attı CADIARZU
selam arkadaşlar nasılsınız
esracım 2 5 yaş diyo okitap için bizimkiler 2 den küçük yollarlarmı ki
Geçmis olsun Zeynebime Bizimkide hem salliyo hem gözlerini kapatiyo korkusundancanım geçmiş olsun insan fena oluyor gerçektende allaha emanet olsun kuzular...
Kizlarin hepsi ayni isveli cilveli valla hele babasini görmesin ona oynayip duruyo bide babammm diye bagirmiyomu adam deli oluyo tabiZilli ne olacak işve cilve de hepsi başı geçiyor.
geçmiş olsun canım onlar hemen unutuyor gülüyorda olan bize oluyor galiba bende senin gibi 1 saat kendime gelememiştim. yanlarına yastık koy anlık valla.
Sizede geçmiş olsun ayy bunlarım hepsi aynı bizimkide hem hızlıca sallıyor hemde korkup gözlerinide kapatıyor çarpacak diye ama sallamaktan vazgeçmiyor.
olumunekankayizsmile bu kaynana tam benim kaynana kafasındaymış.
Masallah Topraga yesinde büyüsün pasam abi olcak o annesiYoo aslında Toprak çok kalkmıyor 8 ila 9 arasında bir saatte -statik değil saati, öğle uykusundan ne zaman kalktığına göre değişiyor- 250cc sütü veriyorum eline.Yere yastık koyuyorum oturma odasında.Yatıyor içiyor kendisi..Zaten çok uykusu gelmiş oluyor,mayışııyor.Altını değişiyorum filan, yatıyorum.Tam daalana kadar mızmızlanıyor,su veriyorum o aralarda..Sonra iki kez beslenmek için kalkıyor bi kere biberon veriyoruz, sabah 5'te emziriyorum.
Miray akşam yatıp 5 te mi kalkıyor,valla maşallah öyleyse...Bende bizim oğlan uyuyor sanıyordumkaydirigubbakcemile3
Ya Burcu bizim oğlan bi gecede (akşam yatarken dahil ) süt-anne sütü-mama üçlüsünden iki biberon deviriyor anacımbilmiyorumkismile Anam çok besleniyor galiba bu oğlan gece..Ama besleyince hemen dönüp yatıyo kıçınıkaydirigubbakcemile3 gözlerini bile açmıyor napcaz yafff
selam arkadaşlar nasılsınız
esracım 2 5 yaş diyo okitap için bizimkiler 2 den küçük yollarlarmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?