2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Hülyacim Ecemde ayni ne zamandir hep memede uyumak istiyo meme vermeyince uyumuyo aglanip duruyo bende yakinda ise basliycam nasil yaticak ben yokken diye düsünüyorum
Valla bende Zeynebin dedigi yatir kaldir yöntemini denemek istiyom ama bakalim

sevimli bıdık müziği sevecek demekki....
aynı hepsi reyhancım yaramazlıklarını gözümün içine bakıp yapıyor istediğin kadar hayır de sen....

canım geçmiş olsun insan fena oluyor gerçektende allaha emanet olsun kuzular...
zeynepte dün oyuncağını sallarken sağ yanağına hızlıca vurdu önce şaşırdı sonrada gözümün içine baka baka ağlamaya başladı kuzum gözyaşıyla ağladı hafif morardı gözümüzün altı....benneyaptımki

Gelmis geçmis olsun canim çok sükür bisey yokmus kipir kipirlar artik durmuyolar bi yerde

sevimli bıdık müziği sevecek demekki....
aynı hepsi reyhancım yaramazlıklarını gözümün içine bakıp yapıyor istediğin kadar hayır de sen....
aynen valla Selmacim gözümün içine baka baka yapiyo yapcagini

reyhan tuğba hülya teşekkürler bacılar...

tuğba geçmiş olsun aman dikkat diyorum...zor dönemleri valla hiç durmuyolar...

FIKRA :))
Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini...... ve tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Tahmin ettin mi' diye.
Anne duraksamadan cevap verir:
'- Ortadaki kızılsaçlı.'
Oğlan hayretle annesine sorar: '- İnanılmaz, nasıl bildin?..'
Anne cevap verir:
'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'

kaynana dimi hepsi aynı..gelini sevmiyolar görür görmez:))

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 he valla hepsi ayni

Zilli ne olacak işve cilve de hepsi başı geçiyor.

geçmiş olsun canım onlar hemen unutuyor gülüyorda olan bize oluyor galiba bende senin gibi 1 saat kendime gelememiştim. yanlarına yastık koy anlık valla.

Sizede geçmiş olsun ayy bunlarım hepsi aynı bizimkide hem hızlıca sallıyor hemde korkup gözlerinide kapatıyor çarpacak diye ama sallamaktan vazgeçmiyor.

olumunekankayizsmile bu kaynana tam benim kaynana kafasındaymış.

Yoo aslında Toprak çok kalkmıyor 8 ila 9 arasında bir saatte -statik değil saati, öğle uykusundan ne zaman kalktığına göre değişiyor- 250cc sütü veriyorum eline.Yere yastık koyuyorum oturma odasında.Yatıyor içiyor kendisi..Zaten çok uykusu gelmiş oluyor,mayışııyor.Altını değişiyorum filan, yatıyorum.Tam daalana kadar mızmızlanıyor,su veriyorum o aralarda..Sonra iki kez beslenmek için kalkıyor bi kere biberon veriyoruz, sabah 5'te emziriyorum.
Miray akşam yatıp 5 te mi kalkıyor,valla maşallah öyleyse...Bende bizim oğlan uyuyor sanıyordumkaydirigubbakcemile3

Ya Burcu bizim oğlan bi gecede (akşam yatarken dahil ) süt-anne sütü-mama üçlüsünden iki biberon deviriyor anacımbilmiyorumkismile Anam çok besleniyor galiba bu oğlan gece..Ama besleyince hemen dönüp yatıyo kıçınıkaydirigubbakcemile3 gözlerini bile açmıyor napcaz yafff

:roflol::roflol:

Burcu sağol canım
Esracım geçen günde geçti bu kitabın bahsi bazı arkadaşlar arayıp isimlerini yazdırmışlar sanırım ben internetten başvurdum bakalım gelecekmi....

selam arkadaşlar nasılsınız
esracım 2 5 yaş diyo okitap için bizimkiler 2 den küçük yollarlarmı ki

sağol canım geçendede bahsetmişti arkadaşlar galiba o kitap bu

çok sağol canım sizede geçmiş olsun :sinifsinif:
Gelmis geçmis olsun canim çok sükür bisey yokmus kipir kipirlar artik durmuyolar bi yerde

aynen valla Selmacim gözümün içine baka baka yapiyo yapcagini

reyhan tuğba hülya teşekkürler bacılar...

tuğba geçmiş olsun aman dikkat diyorum...zor dönemleri valla hiç durmuyolar...

sağolun canlarım uyuyordu ne ara uyandıda düştü anlamadım valla çok kıynaşık çok bir dakika durmuyor yerinde sempatiksalakcinni
lülülülülülü:dilcikar:
sağol canım herzaman koyuyordum bugün aksi gibi koymadım olacak ya neyse sonu kötü olmadı en azından :Saruboceq:
benide attı CADIARZU
sitede sorun var ozaman

selam arkadaşlar nasılsınız
esracım 2 5 yaş diyo okitap için bizimkiler 2 den küçük yollarlarmı ki

selam canım h.g ben hala şoktayım sen nasılsın aras paşa nasıl

Geçmis olsun Zeynebime Bizimkide hem salliyo hem gözlerini kapatiyo korkusundan
Kizlarin hepsi ayni isveli cilveli valla hele babasini görmesin ona oynayip duruyo bide babammm diye bagirmiyomu adam deli oluyo tabi

Masallah Topraga yesinde büyüsün pasam abi olcak o annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…