günaydın esmacım nasılsınnn
sağol cnm iyim sen nassın gelinim nasıl
iyiyim sen nasılsın gelininde iyi yaramazlık peşinde görürsün cumartesi hahahakaydirigubbakcemile3
derin aklinialirimsmile şimdi bölee
sonra bayanssulusmile büyüyncede bölee olcek o :))
:CüvCüv: ay bizde bi zamanlar böledik
gamyoncuiremsu emir de böle
nasıl anlattım kaydirigubbakcemile3
anam valla geçmiş okumadan yazmayım dedim anam ne kaynatmısınız valla gece gece bi de
günaydın iyi haftalar herkese
haftasonu güzel geçti, cuma da izinliydim oğlumla doya doya koklaştım. Eşim hastaydı oğlandan uzak tutayım diye ben telef oldum hem ev işi hem o yetti valla.
benim oğlan da yürümeye niyetleniyo ya çoook mutluyum.. tutunup kalkıyodu zaten artist artist tek elle koltuğa tutunup bakınıyo artık.. koltukta dikiliyo ben de yere oturmuştum cumartesi ellerini bıraktı döndü bi adım attı benim dizlerime tutundu.. ama çok sağlamcı dengesini kuramayacağını anlayınca duruyo.. otururken de bişeye uzanıyo düşeceğini anlayınca bırakıyo onu erişebileceği bişeye bakıyo..
ama nazar değdirdim herhalde çocuğa sabah bizim yataktan düştü çok korktum elim auağım boşaldı valla.. sürekli gözüm üstündeydi yatağın ortasında oturuyordu oynuyordu.. 10 sn içinde banyoya girdim bi çığlık aklım çıktı..
uyku tulumu vardı üzerinde ama kafasını vurdu mu bilmiyom.. hemen sustu herhalde çok bişey olmadı.. Allahım ben çocuğu nereye koyacağımı şaşırdım artık.. yatağında sıkılıyo tabi biz yokken ama hiç durmuyo nereye koycam şaşırdım ya.. keşke yürütecine koysaydım her sabah hazırlanırken yaptığım gibimafoldumben
Merhaba kızlar günaydın,oh pazar pazar pijama partisi yaptınız demekzemuszemus
Özlemcim oh şükür iyileşti demek Doruk oğlan çok şükür.Elde var 1 hadi bakalım bu hafta kuzuların hepsinin böyle iyileşmesini bekliyoruzzzzzzemuszemus
anam valla geçmiş okumadan yazmayım dedim anam ne kaynatmısınız valla gece gece bi de
haftasonu güzel geçti, cuma da izinliydim oğlumla doya doya koklaştım. Eşim hastaydı oğlandan uzak tutayım diye ben telef oldum hem ev işi hem o yetti valla.
Benim oğlan da yürümeye niyetleniyo ya çoook mutluyum.. Tutunup kalkıyodu zaten artist artist tek elle koltuğa tutunup bakınıyo artık.. Koltukta dikiliyo ben de yere oturmuştum cumartesi ellerini bıraktı döndü bi adım attı benim dizlerime tutundu.. Ama çok sağlamcı dengesini kuramayacağını anlayınca duruyo.. Otururken de bişeye uzanıyo düşeceğini anlayınca bırakıyo onu erişebileceği bişeye bakıyo..
Ama nazar değdirdim herhalde çocuğa sabah bizim yataktan düştü çok korktum elim auağım boşaldı valla.. Sürekli gözüm üstündeydi yatağın ortasında oturuyordu oynuyordu.. 10 sn içinde banyoya girdim bi çığlık aklım çıktı..
Uyku tulumu vardı üzerinde ama kafasını vurdu mu bilmiyom.. Hemen sustu herhalde çok bişey olmadı.. Allahım ben çocuğu nereye koyacağımı şaşırdım artık.. Yatağında sıkılıyo tabi biz yokken ama hiç durmuyo nereye koycam şaşırdım ya.. Keşke yürütecine koysaydım her sabah hazırlanırken yaptığım gibimafoldumben
merhaba kızlar günaydın,oh pazar pazar pijama partisi yaptınız demekzemuszemus
özlemcim oh şükür iyileşti demek doruk oğlan çok şükür.elde var 1 hadi bakalım bu hafta kuzuların hepsinin böyle iyileşmesini bekliyoruzzzzzzemuszemus
kızlar naber..
burak sabah kudurdu kudurdu sonrada uyudu..
bende uyumuşum yeni kalktık..
şimdide kahvaltı yapcez...
zeynep nasıl acaba gerçekten merak ettim bende..
biri arasın yahu....
günaydın canım geçmiş olsun berkin paşaya derinde dün düştü burnunu vurdu yavrum yere nasıl ağladı gözyaşları içime aktı resmen ne kadar koruyosun o kadar düşüyolar anlamadım gitti
hoşgeldin canmm nasılsınn
derin aklinialirimsmile şimdi bölee
sonra bayanssulusmile büyüyncede bölee olcek o :))
:CüvCüv: ay bizde bi zamanlar böledik
gamyoncuiremsu emir de böle
nasıl anlattım kaydirigubbakcemile3
benim oğlan da yürümeye niyetleniyo ya çoook mutluyum.. tutunup kalkıyodu zaten artist artist tek elle koltuğa tutunup bakınıyo artık.. koltukta dikiliyo ben de yere oturmuştum cumartesi ellerini bıraktı döndü bi adım attı benim dizlerime tutundu.. ama çok sağlamcı dengesini kuramayacağını anlayınca duruyo.. otururken de bişeye uzanıyo düşeceğini anlayınca bırakıyo onu erişebileceği bişeye bakıyo..
ama nazar değdirdim herhalde çocuğa sabah bizim yataktan düştü çok korktum elim auağım boşaldı valla.. sürekli gözüm üstündeydi yatağın ortasında oturuyordu oynuyordu.. 10 sn içinde banyoya girdim bi çığlık aklım çıktı..
uyku tulumu vardı üzerinde ama kafasını vurdu mu bilmiyom.. hemen sustu herhalde çok bişey olmadı.. Allahım ben çocuğu nereye koyacağımı şaşırdım artık.. yatağında sıkılıyo tabi biz yokken ama hiç durmuyo nereye koycam şaşırdım ya.. keşke yürütecine koysaydım her sabah hazırlanırken yaptığım gibimafoldumben
Valla süper anlattın cicimopuyorumnanaktan
Maşallaaaaaah Berkin oğlana:hooray:
Her gün yeni bişe öğreniyolar sıpalar çok şükür Rabbime sağlıkklı sıhhatli evlatlar nasp etti bize..
Düşmeleri artık rutin oldu Serapcım ben eskisi kadar üzülmüyom
Defne gibi Toprakta nasıl düşmesi gerektiğini öğrendikaydirigubbakcemile3
düşme demişken burak ta düştü..
annmlerdeyken markete gttk kardeşimle çocuklar evdeydi annmle...
eve geldk zili çaldık...açtılar..
anam bi ağlıyor bu kıyamet koparıyo..
koşa koşa çıktım noldu dedim..
kanepede annmin yanında otururken abisinin elinden ekmeği almaya çalışıyomuş sıpa...
küt yerdeee...
epey ağladı anacım garibim eli ayağına dolandı..
tamam dedim bişey olmaz...
sonrada güldü oynadı...
düşme demişken burak ta düştü..
annmlerdeyken markete gttk kardeşimle çocuklar evdeydi annmle...
eve geldk zili çaldık...açtılar..
anam bi ağlıyor bu kıyamet koparıyo..
koşa koşa çıktım noldu dedim..
kanepede annmin yanında otururken abisinin elinden ekmeği almaya çalışıyomuş sıpa...
küt yerdeee...
epey ağladı anacım garibim eli ayağına dolandı..
tamam dedim bişey olmaz...
sonrada güldü oynadı...
Vay sıpakaydirigubbakcemile3
Yaparsın yaparsın yemez abisinin ekmeğine göz dikmiş he
Ayşegül naber kıs muhabbet edemedik çoktandır karşılaşıp..
Takipteyim ama aklinialirimsmile tayin mayin işleri heyecanla sonucu bekliyoruz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?