Reyhancım çmafoldumben çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bi anca önce düzelir...
Bi günde heee demekakannehir
ayyy herkescikler de hasta yaaa. allah beterinden saklasın. çok çok geçmiş olsunn.
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkidişlere de teşekkür ederim.
öptüm
ayy bütün bebişlerimiz hasta olmuş. çok çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin hepsine...offf allahım ya melis te grip olmuş sesi kısılmış öksürüyor, kusuyor dr. gribal enfeksiyon dedi. geceleri hiç uyumuyor. biran önce düzelse bebek perişan oldu bi kaç gündür...
tüm bebeciklerimize çoook geçmişolsun
nazar mı ettiler yokdsa kuularımıza ya
benimkide salya sümük geziyo
iyi gecelerr kızçelerim uyudu.eşimide tekrara maşara gönderdim.şimdi yolda..bogazlarım çok acıyo.sanırım hasta olcagım.bi çay aldım elime sıcak sıcak içerken buraya gireyim sizden haber alayım istedim.
toprak azimle yürüme çabalarına başlamış.aferin kuzuma.annesi 15 güne kadar yürür o.o heyecanla geçişleri çok iyi bilirim.zeynepte bi kanepeden bi kanepeye geçişini izlemek çok hoşuma gedirdi.öyle bi heyecanla öyle bi korkuyla geçerdiki..ne bileyim.evet mucize işte..ordan 15 günü sonra yürüdü diyebilirim.seninkine az kaldı yani.maşallahh kocaman.
ecem ah canım kuzumm.hasta olmuşş.çok geçmiş olsunn..acil şifaların olsun kuzumm..ventolin çok iyi geliyor evet..bide evin içi nemli olursa yani buhar makineni son ayar aç reyhan içeri ne kadar yogun buhar olursa daha rahat nefes alır.bide yastıkla yatır geniz akantısı olur kuzumun daralmasın..çok geçmiş olsun..
slmlar günaydınlarr
günaydın gece kuşları ve sabah şekerleri nasılsınız bomba gibi bir hafta diliyorum sizlere bu hafta 4 gün çalışıyorum 29 ekim tatil 3 gün kızımlayım oleyyyy
slmlar günaydınlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?