2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çıktım bendeee.yatayımmm..yarın son kez gireyimmm...çarşamba taşınma var..sonrasıda malum ne zaman net bağlanırsa...byy..

Son düzenleme:
tek tek kaçıyo bunlar. ben de dinleneyim de yarınki sohbet için enerji toplayayım di mi :))
Miray hn dan izin çıkarsa tabiii...

iyi gecelerrr...
sohbet güzeldiii...
özlemişim valllaaa.
öptüm..
kuzuları da kokluyorum...

valla hiç yatasım yok adama da sen yat uleyyynnnn dedimm...
ama bakıyom kaçıyonuz..
bende gidem bari...

byyeeeee.....

yarın erkenden gelin haaaaa....

topik kullanıma kapacak yoksammm...

Son düzenleme:
Ay ne güzel sohbetler olmus aksam aksam benide eskilere götürdünüz ne günlerdi ama
heyecan dolu anlar...

Bende anlatayim esimle tanismamizi
Bizim askimiz ilk okulda basladi çocukluk aski yani
çocuksu duygularla sevdik birbirimizi ve biz büyüdükçe askimizda bizle birlikte büyüdü
bir kaç sene ayri kaldik ben Fransada okudugum için ama hiç kopmadik söz vermistik birbirimizi bekleyecegimize telefonlarimiz hiç susmazdi, mesajlar dolu dolu ask mektuplari,ne günlerdi
sonunda muradimiza erdik ben herseyi okulumu birakip esime geldim evlendik 4 sene oldu
Simdiye kadar birbirimizi hiç kirmadik her zaman söylemisimdir esim benim ruh ikizim diye :asigim:

Ben bütün mektuplarimizi sakliyorum hatta bir defter tutardim esimin bana yazdigi siirleri mesajlari tarihiyle saatiyle not ederdim.
Ilerde çocuklarimiza ani diye kalir:kedi:

Ne güzel konu olmus valla eskilere gittim geldim sayenizde :))))

Reyhancım çmafoldumben çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bi anca önce düzelir...
Bi günde heee demekakannehir

ayyy herkescikler de hasta yaaa. allah beterinden saklasın. çok çok geçmiş olsunn.

geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkidişlere de teşekkür ederim.

öptüm

tüm bebeciklerimize çoook geçmişolsun
nazar mı ettiler yokdsa kuularımıza ya
benimkide salya sümük geziyo

Saolun canlarim insallah tüm bebislerimiz çabucak iylesirler
Aysegülcüm dediklerini yapiyorum canim yastikla yatirdim dün gece daha rahat uyudu evet

günaydın herkese..

o kaaa geçmiş var ki okunacak gibi değil.. inş çok şey kaçırmamışımdır.. çoşturmusşunuz anacım haftasonunda..

bebişlerimize geçmiş olsun diyorum,Allah kısa zamanda şifalarına kavuştursun inş.

gelelim bize. misafirlerimiz bu sabah çıktılar yola.. genel olarak güzeldi,az olduğu için :) zaten 2 gün kaldılar, 2 gün de dışarı çıktılar gezmeye, alışverişe..

burak çoookk yabancıladı babaannesini. onu görünce ağlıyodu..sürekli beni aradı yanında..cuma cumartesi böyleydi işte. pazar da alıştı ama onlar gittiler..burak a bi tane eşofman takımı almışlar..

biz de midyat işini yaza bıraktık.. havalar çok soğuk olunca burakla arabada zor olur diye vazgeçtik..zaten bu diş meselesinden çok huysuz bu aralar...hiç gezemicektik, en iyisi yaza gidelim,burak da biraz büyümüş olur dedik..bakalım hayırlısı..

kayınvalidemler midyatta olacaklar bayramda. eşim kendi memleketine gidecek 1-2 gün kalır, ben de kendi memleketime..işte böyle :)

Günaydın kızlar, umarım cok güzel bir hafta olur. Bu hafta 4 gün çalışıyoruz. 3 gün oglumla olucam.
Doruk bu haftasonu annesinin üstün cabaları sayesinde iyileşti kızlar. havada güzeldi allahtan. üzerini güzel giydirip evi bol bol havalandırdım. sinemarin damlasıyla işi bitirdim. ama iştahı yok malesef. sanırım bu bir dönem. yemiyor hicbirsey.
bu arada artık iyice yuvarlana yuvarlana istedigi heryere ulaşıyor kereta. 1 dergi 1 kitab haşat oldu bu haftasonu. bide ilk kez bu hafta sonu "baybay" yaptı oglum. Yeni şeylerde oyle mutlu oluyoruzki muhteşem bir duygu bi insanın ogrendigi şeylere şahit olmak.
Bende evde temizlik, ütü, çamasır yoruldum valla.
dün gece baya bi parti olmuş burda valla.... bizim kuzular biraz büyüyünce geceleri böyle partiler veririz valla. güzel olur.
Bende yazayım bari bende eşimle barda taniştim. ilk görüşte aşk sanırım. taniştık ve bida hic ayrılmadık. 9 ay sonra evlendik ki ben evlilige hic sıcak bakmayan bir insandım. 10 senedir yanlız yaşıyordum. onunla taniştim herşey degisti hayatımda. şimdide dünya tatlısı bi oglum var kısmet olursa bir bebek daha yapıcam şaşırıyorum kendime. benim gibi birinden beklenmeyen ataklar valla.

günaydınn

ecem iyileşiyormuş,sevindim..sizin aşkta çok romantikk.ne güzell...
hülyacım misafirler gitmiş.güle güle gitsinler.kısa gelen misafir iyidir.makbuldür
zeynep doruk paşa iylieşmiş.maşallah..herşeye tanık olmak ne mutluluk..senin gibi benimde amcam vardı herkes ondan ümidi kesmişti evlenmez diye.adam evlilige sıcak bakmıyodu.ama bi anda eşini görünce hayat durdu diyo.sonra 4 ay içinde evlendi.bu saaten sonra bebek yapmayız dedi.bi oglu oldu.bi çocuk yeter asla ikinci yok dediler.şuan 2.oğlu oldukaydirigubbakcemile3.yaaaa..

bizde kahvaltımızı yaptık.oynaştık.yaa benim kız bu aralar çok emiyo.yani ilk dogdugu zamanlar gibi sık.valla gögüslerim acıyo.dinlenmeleri lağzım.yani akşama kadar dokunmasa iyidir yani.off bu aralar sık sık emdiginden hiç dolgun hissetmiyorum zaten..
öyle ib emekliyoki ardından atlı geliyo sanki.gel diyom daha heyecanlanıyo gülerek kaçıyo.kaydirigubbakcemile3ben ..şuan ablasının saçını çekmekle ugraşıyo.kuzum hiç seste etmiyo.
ipektoşun annesi zeynepp yaa ben seni iyiden iyiye merak ediyomm..ya iyi degilim dedin ama hiç geri dönmedin kızım yaa.iyimisin bi ses ver..ya telefonu olan yokmu.ne oldu bu kızaa..buncu sende varsa bi msj mı göndersen.yada zeynep6672 hımm..

hadin kızlar bugün burdayım yarın olmayabilirim.eşime baglı gerçi.şimdi arnadı yeni inmiş maraşa.bi kahvaltı yapıp başkanın yanına gidecegim diyo..gelin kızlar sohbetleşek

günaydın gece kuşları ve sabah şekerleri nasılsınız bomba gibi bir hafta diliyorum sizlere bu hafta 4 gün çalışıyorum 29 ekim tatil 3 gün kızımlayım oleyyyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…