Hoşgeldin canım merak ettik evet inşallah daha iyisindir şiimdii
Bunalım hep geliyo gidiyo bizlerde de sen çok bunalmıştın..
Hastalıkla boğuşuyo çoğu arkadaş birazda ondan giremiyolar galiba..
Saol canım Rabbim bebiklerimizin ellerinden tutup yürüdüğümüz günleri görmeyi nasip etsin
cnm hoşgeldin
herkesin işi var heralde
selam canlarım
zeynepçim valla çok merak ettik hatta rüyama bile girdin ama hatuırlamıyom ama merake diyodum onu hatırlıyom ipeğimiz nasıl annesi sen genelde anlatırdın neden anlatmıyon canım rahatlarsın çok özel değilse...
ayşegülüğm gözün aydın bacım bak temiz kalplisin biliyodum valla hadi hayırlıs
berkine toprağa maşallah....yerim ben onların minik adımlarını
az önce komşu geldi bizim araba kapının önünde duruyo motoruna yavru kedi girmiş 2 gündür orda diyo adam gittik çıkardık nasııl girdin oraya
valla esma istiyo kızımı şartlarımız uyarsa alır hehehe
oleyyyy çok sevindim ayşegül hayırlısı olsun cnm
sorma zeynep herkese dalasım var
sen nasılsın arkadaşım ipek nasıl
aysegul gözün aydın canım... insallah okul doktor işlerinide hayırlı bi sekilde halledip cok mutlu olacaksın oralarda.
zeynepcim sorun ne bilmiyorum ama yardım edebileceğimiz bisey varsa konuşmak istersen herzaman arayabilirsin biliyorsun.
burcu nasıl gecti sinav. ehliyeti kaptınmı?
düşen bebeklere geçmiş olsun. valla artık hep düşecekler bu kesin. Dorukta yuvarlanırken bazen kafayı sert atıyor biraz mızıldanıp kaldığı yerden devam ediyor. duşe kalka büyümek bu olsa gerek.
ben canım ben...Selam kızlar nasılsınız
Yine kırk defa uyandık dün gece . Bu çocuk beni deli edecek sabaha kadar kaç defa uyandı.Haliyle daha yeni kalkabildim . Çay koydum bişeyler atıştırayım sohbete gelmek istiyorum
Umarım ben gelene kadar herkes dağılmaz
eltimle aynı gidiyosun... ocak 2 demiş doktor. oda 31 hf lık.31 oldum kıs
selam kızlar.
beni merak edenleriniz olmuş,sağ olun eksik olmayın.
moralim bozuk bu aralar ondan girmedim 2-3 gün ama meraklanmayın diye bi uğrayayım dedim.
ayşegül nihayet tayin yeriniz belli olmuş. cok sevindim canım merkez olmasına. ne zaman taşınma peki?
burak ve berkin düşmüşler. çok geçmişler olsun...
topitop toprak ve tombik berkin ilk adımlarını atmış. maşallah,süphanallah... darısı bizlere.
düşen bebeklere geçmiş olsun. valla artık hep düşecekler bu kesin. Dorukta yuvarlanırken bazen kafayı sert atıyor biraz mızıldanıp kaldığı yerden devam ediyor. duşe kalka büyümek bu olsa gerek.
Selam kızlar nasılsınız
Yine kırk defa uyandık dün gece . Bu çocuk beni deli edecek sabaha kadar kaç defa uyandı.Haliyle daha yeni kalkabildim . Çay koydum bişeyler atıştırayım sohbete gelmek istiyorum
Umarım ben gelene kadar herkes dağılmaz
31 oldum kıs
Evet aaa doktorun verdiği tarihte aynıben canım ben...
hiç uyumadık...
anlıyorum inan seni.
bu saate kadar uyuyomu sonra bari? biz 7 den beri ayaktayız.
eltimle aynı gidiyosun... ocak 2 demiş doktor. oda 31 hf lık.
Evet aaa doktorun verdiği tarihte aynı
Doktorum ocakı beklemeyeceğini söyledi benimkini
Zeynep bende kaynanamdan sürekli medet ummaktan nefret ediyorum..Ama sonra noluyo dün yordum yordum kendimi bu sabah karın ağrısından mide bulantısından kalkamadım beter oldum beter..Aynı şey kocamdan yardım isterken de mevcut..Kendi kendine yapmasını istiyorum halimi görüyor..Daha düşünceli olabilir diye düşünüyorum..Ama o da söylemezsem anlamadığını söylüyor..İki haftadır dışarı çıkıcaz hava mis gibi ama evde iş yetiştiremediğimiz için çıkamıyoruz..Ama o dün akşam yine çıktı maça gitti..DEpresif olmak istemiyorum güçlü durmak istiyorum.Kolay unutuyorum motive oluyorum.Ama kolayda yoruluyorum.Bende de gelip gidiyo gelip gidiyo şarteller her an atabilir.
dur anam atmasın şarteller..seninki çifte kavrulmuş oluyo zati...
karnındaki ve yanındaki...
hamilelik depresyonu da olabülü...
Zeynepcim anlıyorum seni canım uykusuzluk insanı çıldırtıyo resmen cumartesi evdeyim mesela uyu demi yok 5:30 da ayakta zeynebin dediği gibi yatakta dönmediği yer kalmıyo düz yatırıyorum yatağın altından çıkıcak bi gün nedir bu yani bide bi ağlamak saldırıyo etrafa artık bıraktım dün babasıyla ne yaparsanız yapın işlerimi halledeyim dedim tabi aklım orda sen öyle demeya kalmadı kütt düş yüz üstü dağılcakmış burun göz bide heryerde yorgan minder var ama hala oraya gidiyor sandalyeden sandalyeye geçiyor mutfakta tay tay durup hep arkasındayım anlıycağınız iki saniye durmuyo bide kızınca şirin oluyo herşey bitiyyo o anda zaten ay bende dolmuşum çok konuştum
Gözün aydın canım umarım orasıda rahat edebileceğin biryer olur.Hem sizin içim hemde kızlar için en azından merkezde daha rahat edebileceğinizi düşünüyorum .Nede olsa okul , hastene vs. yerler daha iyidir ilçeye nazaran.kızlaarrr eşim aradııı MERKEZDEYİZZZ ayy çok heyecanlandımm..şükür..hihoyyythihoyyythihoyyyt
Ah canım benim ya seni öyle iyi anlıyorum ki. uykusuzluğun insanı ne hale getirdiğini bilirim.mafoldumbenCumartesi günü bir gece önceden yine sabaha kadar kaç kere kalkttığımız için ben çok fena hastalandım. Ogün akşamda düğünümüz vardı nasılda heveslendim ne giyeceğime bile bir gece önceden karar verdim. Ama akşama doğru bir baş ağrısı mide bulantısı kustum durdum nasıl fenalaştım . Gece ben emzirdim çocuğu verdim kocişe o ilgilendi uyuttu. O uyuttu ya sabaha kadar bir kere kalkttı sadece . Dünde kaynanam evde ya onların evde alt tarafı iki minder yaben canım ben...
hiç uyumadık...
anlıyorum inan seni.
bu saate kadar uyuyomu sonra bari? biz 7 den beri ayaktayız.
eltimle aynı gidiyosun... ocak 2 demiş doktor. oda 31 hf lık.
Aynen canım ya sağlığım ve tabisi ruh sağlığım bozulmak üzere .Aşırı asabi oldum hiçbişeye tahammülüm yok. Herşeye ve herkese karşıyım . inanılmaz tahammülsüz oldum .Devamlı patlamaya hazır bir bomba gibiyim . Ve bu şekilde olmak beni inanılmaz zorluyor ve etkiliyor . Çok huzursuz hissediyorum kendimi ve bol sabııııııııır diliyorum :çok üzgünüm:ah canım kıyamam nedir bu çocukların derdi mahvettiler sizi
hadi çabuk gel
ve sen hala temizlik peşinde koşuyorsun
bu da sana gelsin:tomato:
ahh zeynebim.. sen çok şen şakrak bi insansın.. yakışmıyo bu hallerr.. çok üzülüyorum sen böyle yazdıkça..ipeğim çok tatlı, tam yenilesi..neden öyle yapıyor acaba geceleri..psikolojik destek mi alsan acaba? sen ve eşin kafa olarak rahat olursanız, ipeğim de bu durumdan fayda çıkartıp, daha az huysuzluk yapar belki..ooff hiç bilemiyorum, aynı yerde olsaydık koşar gelirdim inan...Allah kolaylık versin canım..
ahhh serap ahhh...
kanımca bu kızlar bize çok çektirecekler.
şu an örümcekte mesela evin her yerini didikliyo. 2 saniye durmuyo ya,ne uyanıkken ne uyurken... arkasında gezmekten arkasını toplamaktan bı kendıme bakamıyorum.
bı ayaklansalar o zaman daha beter yandık sanırsam.
gecmıs olsun dusmus bıde cadı. bızım kız ha bıre dusuyor artık emeklerken donuyo cat kafa goz dagılıyor.heryerı halıyla kapladık... yorgan mınder,yıne de gıdıp taşı buluyor...
Gözün aydın canım umarım orasıda rahat edebileceğin biryer olur.Hem sizin içim hemde kızlar için en azından merkezde daha rahat edebileceğinizi düşünüyorum .Nede olsa okul , hastene vs. yerler daha iyidir ilçeye nazaran.
Ah canım benim ya seni öyle iyi anlıyorum ki. uykusuzluğun insanı ne hale getirdiğini bilirim.mafoldumbenCumartesi günü bir gece önceden yine sabaha kadar kaç kere kalkttığımız için ben çok fena hastalandım. Ogün akşamda düğünümüz vardı nasılda heveslendim ne giyeceğime bile bir gece önceden karar verdim. Ama akşama doğru bir baş ağrısı mide bulantısı kustum durdum nasıl fenalaştım . Gece ben emzirdim çocuğu verdim kocişe o ilgilendi uyuttu. O uyuttu ya sabaha kadar bir kere kalkttı sadece . Dünde kaynanam evde ya onların evde alt tarafı iki minder yaoraya yatırdım 3 saatten fazla uyudu. Normalde yanımda kimse yokya gün içinde kaç defa yatırmaya çalışsam okadar uyumaz topluca saysam . Anladım garezi bana çocuğun . Dün gece yine aynıydı kaç kere kalkttı birde uyumak istemiyor. Emiyor uyuyor diye yatırıyorum 5 dk sonra bir ağlamayla kalkıyor. Abartısız 1 saat ayağımda sallıyorum yerine koyuyorum pat yine uyanıyor .Birde almayınca çıldırrıcasına ağlıyor .Haliyle kocişte uyanıyor hele bu böyle birkaç defa tekrarlanınca bana geliyorlar .En sonunda ya yüksek sesle kızıyorum , ya yeter diye bağırıyorum . Bu seferde kocişle papaz oluyoruz. Yani hergün aynı .Eminim sen ne demek istediğimi anlıyorsun canım. Sabahlarıda mızlayıp duruyor .Valla kalkmıyorum saat 10 a kadar uyumaya çalışıyorum Eğer ki uyku denirse buna :sinifsinif:
Aynen canım ya sağlığım ve tabisi ruh sağlığım bozulmak üzere .Aşırı asabi oldum hiçbişeye tahammülüm yok. Herşeye ve herkese karşıyım . inanılmaz tahammülsüz oldum .Devamlı patlamaya hazır bir bomba gibiyim . Ve bu şekilde olmak beni inanılmaz zorluyor ve etkiliyor . Çok huzursuz hissediyorum kendimi ve bol sabııııııııır diliyorum :çok üzgünüm:
Bu arada düşen kuzucuklar olmuş. Hepiciğine çok geçmiş olsun .Eminim bundan sonra hep böyle olacak .Düşe kalka büyüyecekler.Bizde devamlı ayağa kalkma girişiminde olduğumuz için habire düşüp biryerlerimizi vuruyoruz .Geçende yanağımız morardı.Ama yinede vazgeçmiyor .emeklemeyi hiç sevmiyoruz direk ayağa kalkıyoruz tutunacak yer bulduğumuzda akannehir
Hasta olan meleklerimizede acil şifalar dilerim Umarım çabuk iyileşirler :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?