kızlaarrr eşim aradııı MERKEZDEYİZZZ ayy çok heyecanlandımm..şükür..hihoyyythihoyyythihoyyyt
Aferin Defneyle Toprağa:lepi:
Özlemcim bizimki ayaktayken ve otururken çok temkinli ama yatarken pata küte yuvarlanıyo :bbo:
günaydın canım geçmiş olsun berkin paşaya derinde dün düştü burnunu vurdu yavrum yere nasıl ağladı gözyaşları içime aktı resmen ne kadar koruyosun o kadar düşüyolar anlamadım gitti
düşme demişken burak ta düştü..
annmlerdeyken markete gttk kardeşimle çocuklar evdeydi annmle...
eve geldk zili çaldık...açtılar..
anam bi ağlıyor bu kıyamet koparıyo..
koşa koşa çıktım noldu dedim..
kanepede annmin yanında otururken abisinin elinden ekmeği almaya çalışıyomuş sıpa...
küt yerdeee...
epey ağladı anacım garibim eli ayağına dolandı..
tamam dedim bişey olmaz...
sonrada güldü oynadı...
kızlaarrr eşim aradııı MERKEZDEYİZZZ ayy çok heyecanlandımm..şükür..hihoyyythihoyyythihoyyyt
ayy kuşum sağoll..heee merakla bekliyoz öglene kadar belli olur.bende bekliyom vallakaydirigubbakcemile3..sen nasılsın.kasılmalara dikkat et bacım.allah korusun erken dogumu tetikliyo.heleki evde bi çocuk olunca..dinlenmeye çalış.yormamaya bak kendini..temizyik falan bi süre birilerini tut onlar yapsın ütü falan...kendimden biliyrum defnede çok kasılmalarım oldu.nedenn evde çocuk olmasından..aman dikkat..
Aferin Defneyle Toprağa:lepi:
Özlemcim bizimki ayaktayken ve otururken çok temkinli ama yatarken pata küte yuvarlanıyo :bbo:
hadi bakalım gözünaydın...hayırlısı olsun..inş lojmanda çıkar...rahat edersiniz..
hadi gözünüz aydın canım çok sevindim
peki lojman işi belli mi
cnm düşmüş geçmiş olsun düşücekler öle büyücekleranam valla geçmiş okumadan yazmayım dedim anam ne kaynatmısınız valla gece gece bi de
günaydın iyi haftalar herkese
haftasonu güzel geçti, cuma da izinliydim oğlumla doya doya koklaştım. Eşim hastaydı oğlandan uzak tutayım diye ben telef oldum hem ev işi hem o yetti valla.
benim oğlan da yürümeye niyetleniyo ya çoook mutluyum.. tutunup kalkıyodu zaten artist artist tek elle koltuğa tutunup bakınıyo artık.. koltukta dikiliyo ben de yere oturmuştum cumartesi ellerini bıraktı döndü bi adım attı benim dizlerime tutundu.. ama çok sağlamcı dengesini kuramayacağını anlayınca duruyo.. otururken de bişeye uzanıyo düşeceğini anlayınca bırakıyo onu erişebileceği bişeye bakıyo..
ama nazar değdirdim herhalde çocuğa sabah bizim yataktan düştü çok korktum elim auağım boşaldı valla.. sürekli gözüm üstündeydi yatağın ortasında oturuyordu oynuyordu.. 10 sn içinde banyoya girdim bi çığlık aklım çıktı..
uyku tulumu vardı üzerinde ama kafasını vurdu mu bilmiyom.. hemen sustu herhalde çok bişey olmadı.. Allahım ben çocuğu nereye koyacağımı şaşırdım artık.. yatağında sıkılıyo tabi biz yokken ama hiç durmuyo nereye koycam şaşırdım ya.. keşke yürütecine koysaydım her sabah hazırlanırken yaptığım gibimafoldumben
kızlar naber..
burak sabah kudurdu kudurdu sonrada uyudu..
bende uyumuşum yeni kalktık..
şimdide kahvaltı yapcez...
zeynep nasıl acaba gerçekten merak ettim bende..
biri arasın yahu....
cnm ALlah kolaylık versinİyiyiz canım şükürler olsun benim kasılmalarım var sabahları çok fena karın ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum o kadar..Dün kendimi çok yordum sanırsam..
Sen nasılsın canım..
Zeynep bi süre girmek istemediğini söylemişti..Gelmezsem merak etmeyin demişti.Galiba biraz yalnız kalmak istedi...
Heheyttttt çok sevindim bende Ayşegül gönlüne göre oldu oh ne güzel..Bilmediğin yerde çoluk çocukla merkezle olmanız çok çok iyi oldu..
Dikkat ediyim diyommm off olmuyo duramıyom kafamı kırcamalsanaalsanasmile
forumda in cin top oynuyor. herkes mi bunalımda bu aralar???
forumda in cin top oynuyor. herkes mi bunalımda bu aralar???
selam canlarım
zeynepçim valla çok merak ettik hatta rüyama bile girdin ama hatuırlamıyom ama merake diyodum onu hatırlıyom ipeğimiz nasıl annesi sen genelde anlatırdın neden anlatmıyon canım rahatlarsın çok özel değilse...
ayşegülüğm gözün aydın bacım bak temiz kalplisin biliyodum valla hadi hayırlıs
berkine toprağa maşallah....yerim ben onların minik adımlarını
az önce komşu geldi bizim araba kapının önünde duruyo motoruna yavru kedi girmiş 2 gündür orda diyo adam gittik çıkardık nasııl girdin oraya
saol serapcım iyi diyelim iyi olalım..üzülme kıs o kadar çok koruyunca ne oluyosa oluyo zaten
sen kızını demek esmaya kerttin heee yaw bütün kızları kapmışlar anacımopuyorumnanaktan
kızlaarrr eşim aradııı merkezdeyizzz ayy çok heyecanlandımm..şükür..hihoyyythihoyyythihoyyyt
forumda in cin top oynuyor. Herkes mi bunalımda bu aralar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?