2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaww benim kız uyumuyo yaa.artık kısa zamanlı uyumuyo.zaman aralıklarımız uzadı.off.yahu sesizce olsa iyi mızırdanıp duruyo bende uykusu geldi sanıyorum..

Aferin Defneyle Toprağa:lepi:
Özlemcim bizimki ayaktayken ve otururken çok temkinli ama yatarken pata küte yuvarlanıyo :bbo:

O kadar olur..Toprakta çok temkinli baylıyorum bu huyuna çok dua etmiştim..Zap zup bi çocuk olmasın.Eline koluna sahip çıkamayan filan..Kardeşim öyle benim çünkü çok çektik..Kendi de çekti hala da çekiyor..Kendini kontrol edebilme gerçekten çok önemli bi meziyet..Yeteneklerini,aklını kolayca göstermene sebep oluyor..
Benim kardeşim üstün zeka tespit edilmiş bi çocuk ama dersleri berbat okulu da heç sevmiyo gitmiyo zaten çoğu zamanmafoldumben
Aşırı hareketliliği,eline koluna,diline sahip çıkamaması zekasını gölgeliyor,gösteremiyor çok üzülüyorum bazen içim parçalanıyor,eğitim sistemimiz ne yazık ki böyle çocukları bünyesinde eğitemiyor..Herkesi bi kotadan geçiremezsin ki ..Neyse işteeeee özlediim keratayııı ondan bele dertlendim

Diyeceğim o kiiiii Toprakte temkinli..Temkinli olduğu için atakta bulunmaması bekleyebiliriz..Ama tam tersi oluyor temkin sayesinde cesaretleniyor emin oluyor ve harekete geçiyor..Bak senin anlattığından da bu çıkıyor Serapcım.Toprakta böyle son 5 gündür filan kafayı ayakta durmaya ve bağımsız adım atmaya taktı..Onun yüzündeki o konsantrasyon ifadesi,hazırlanması ve atağa geçmesiikaydirigubbakcemile3 Allahım Allahım bayılıyorum bayılıyorumdelikafadulden

günaydın canım geçmiş olsun berkin paşaya derinde dün düştü burnunu vurdu yavrum yere nasıl ağladı gözyaşları içime aktı resmen ne kadar koruyosun o kadar düşüyolar anlamadım gitti

ay kıyamam mavişime Allah korusun hepsini

oy oy kıyamam ekmek kurdu da düşmüş
Allah beterinden korusun valla

kızlaarrr eşim aradııı MERKEZDEYİZZZ ayy çok heyecanlandımm..şükür..hihoyyythihoyyythihoyyyt

hadi gözünüz aydın canım çok sevindim
peki lojman işi belli mi

kızlaarrr eşim aradııı MERKEZDEYİZZZ ayy çok heyecanlandımm..şükür..hihoyyythihoyyythihoyyyt

Heheyttttt çok sevindim bende Ayşegül gönlüne göre oldu oh ne güzel..Bilmediğin yerde çoluk çocukla merkezle olmanız çok çok iyi oldu..
Dikkat ediyim diyommm off olmuyo duramıyom kafamı kırcamalsanaalsanasmile

Aferin Defneyle Toprağa:lepi:
Özlemcim bizimki ayaktayken ve otururken çok temkinli ama yatarken pata küte yuvarlanıyo :bbo:

hadi bakalım gözünaydın...hayırlısı olsun..inş lojmanda çıkar...rahat edersiniz..

hadi gözünüz aydın canım çok sevindim
peki lojman işi belli mi

ayy sağolun kızlar.lojman belli degil.bugün bakar bakalım.boş yer varsa otururuz.bide bakaım iyimi ev...lojman olursa süper olur ayda 150 lira vermek kiraya nede güzel olur.ama evinde iyi olacagını sanmıyorum.neyse kullanışlı olsunda.kalıcı degilizya..

cnm düşmüş geçmiş olsun düşücekler öle büyücekler
benimkide kalkıyo tutunuyo ama düşüyo daha dengeleyemiyo :))
elektirik süpürgesi aşıkına kaç kez kafa üstü düştü

kızlar naber..
burak sabah kudurdu kudurdu sonrada uyudu..
bende uyumuşum yeni kalktık..
şimdide kahvaltı yapcez...

zeynep nasıl acaba gerçekten merak ettim bende..
biri arasın yahu....

siblecim iyyiz sende iyisin inş.
zeynep in no var bende ama musait deilim büroda ya arayamadım ben

cnm ALlah kolaylık versin
dikkat et dinlen

:lepi: :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis sositososito sositososito

sağol canımm.bende merkezistiyordum.eşimde öyle ama hiç tercih etmedigimiz yer çıkınca üzülmüştük.tek amacım çocuklar.hastene ve okul seceneklerim olaak artık:lepi:
kızmın maraşta ilkokula başlayacagını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi..sempatiksalakcinni hayırlısı artık..

selam kızlar.
beni merak edenleriniz olmuş,sağ olun eksik olmayın.
moralim bozuk bu aralar ondan girmedim 2-3 gün ama meraklanmayın diye bi uğrayayım dedim.

ayşegül nihayet tayin yeriniz belli olmuş. cok sevindim canım merkez olmasına. ne zaman taşınma peki?

burak ve berkin düşmüşler. çok geçmişler olsun...

topitop toprak ve tombik berkin ilk adımlarını atmış. maşallah,süphanallah... darısı bizlere.

forumda in cin top oynuyor. herkes mi bunalımda bu aralar???

Hoşgeldin canım merak ettik evet inşallah daha iyisindir şiimdii
Bunalım hep geliyo gidiyo bizlerde de sen çok bunalmıştın..
Hastalıkla boğuşuyo çoğu arkadaş birazda ondan giremiyolar galiba..

Saol canım Rabbim bebiklerimizin ellerinden tutup yürüdüğümüz günleri görmeyi nasip etsin

selam canlarım

zeynepçim valla çok merak ettik hatta rüyama bile girdin ama hatuırlamıyom ama merake diyodum onu hatırlıyom ipeğimiz nasıl annesi sen genelde anlatırdın neden anlatmıyon canım rahatlarsın çok özel değilse...
ayşegülüğm gözün aydın bacım bak temiz kalplisin biliyodum valla hadi hayırlıs
berkine toprağa maşallah....yerim ben onların minik adımlarını
az önce komşu geldi bizim araba kapının önünde duruyo motoruna yavru kedi girmiş 2 gündür orda diyo adam gittik çıkardık nasııl girdin oraya

Son düzenleme:

Saol canımm..Ay minik kedicik kıyamam saklanmış demekkkk
Onu gören ve takip eden adamdan da Allah razı olsun yani tebrik ederim

saol serapcım iyi diyelim iyi olalım..üzülme kıs o kadar çok koruyunca ne oluyosa oluyo zaten
sen kızını demek esmaya kerttin heee yaw bütün kızları kapmışlar anacımopuyorumnanaktan

valla esma istiyo kızımı şartlarımız uyarsa alır hehehe

kızlaarrr eşim aradııı merkezdeyizzz ayy çok heyecanlandımm..şükür..hihoyyythihoyyythihoyyyt

oleyyyy çok sevindim ayşegül hayırlısı olsun cnm

forumda in cin top oynuyor. Herkes mi bunalımda bu aralar???

sorma zeynep herkese dalasım var
sen nasılsın arkadaşım ipek nasıl

sorma özlemcim oturmuş motorun üstüne ölede güzel adam not yazıp kapıya bırakmış arabanın koluna eşimde işe kaynımla gidiyo hiç görmedik üzüldüm ama çıktı ya rahatladım

aysegul gözün aydın canım... insallah okul doktor işlerinide hayırlı bi sekilde halledip cok mutlu olacaksın oralarda.

zeynepcim sorun ne bilmiyorum ama yardım edebileceğimiz bisey varsa konuşmak istersen herzaman arayabilirsin biliyorsun.

burcu nasıl gecti sinav. ehliyeti kaptınmı?

düşen bebeklere geçmiş olsun. valla artık hep düşecekler bu kesin. Dorukta yuvarlanırken bazen kafayı sert atıyor biraz mızıldanıp kaldığı yerden devam ediyor. duşe kalka büyümek bu olsa gerek.

Selam kızlar nasılsınız
Yine kırk defa uyandık dün gece . Bu çocuk beni deli edecek sabaha kadar kaç defa uyandı.Haliyle daha yeni kalkabildim . Çay koydum bişeyler atıştırayım sohbete gelmek istiyorum
Umarım ben gelene kadar herkes dağılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…