bu arada bizde 9 ay olduk teyzeleri......
:gitme:srpp annelik yanında olmak yada olmamak değildir. baska biseydir. sana oyle söyleyenlere bunu söyle bence.....
zeynepcim tamam yapalım organizasyon arada görüştürelim bu bücürleri biz. bizde iki laf eder rahatlarız.
özlem bizim sıpada kuleye sinir oluyor. yapıyorum tak bozuyor. normalde bakmıyor o oyuncağa. ben kule yapınca kıymetli oluyor. bu aralar kitap dergi onlara takti. nerde görse atlıyor üstlerine. oyuncaklarınada pek bakmıyor. ben artık oyuncak almicam sanırım. ama yürütec alıcam cünkü artık durduramyorum. biraz daha özgürlük versem iyi olacak doruk'a....
aysegül seninkilerde benim annemden farklı değilmiş. annem bakamayacağından değil. kesinlikle bakar. ama kötü niyet bence.... biz anneme hic sen bakarsın demedik. hep eşimin bakması üzerine yaptık planlarımızı ona bozuluyor. hatta neymis eger o bakacaksa biz doruk u ptesi bırakcakmısız cuma alacakmısız. delirdin herhalde sen dedim en son ben... neyse yaaa benim annem baska bir konu. onu yazışarak anlatmam mümkün degil.
maşallah doruğa... daha nice 9 aylara,yaşlara :lepi:bu arada bizde 9 ay olduk teyzeleri......
yok olurmuuuu sen keyfinden bırakıyosun cocugunu.hiç yani ilklerini göremiycez çoğu şeyini belkide ama sorumluluk sahibiyiz yani akşamdan herşeyini hazırlıyorum kıyafetini yiyeceklerini kahvaltısını yaptırıyorum götürüyorum akşamları alıp geliyorum günde 40 km yol yapıyorum daha nasıl en iyisini yapabilirim diye düşünüyorum. onları düşünüyoruz sırf
hergün içim acıyor bırakırken ama ne yapayım
gıdınce bakayım ıkea ya bende.kızlar sohbetinize katılamıyorum ama bende size bi oyuncak tavsiye edicem.İKEAdan aldık.on parmağa geçen küçük kuklalar var.ben hayvanlı olanlardan aldım.parmağıma takıp onları konuşturuyorum.her hayvanın özelliğini anlatıyorum.işte bu tavşan havucu çok sever uzun kulakları vardır gibi:) ayrıca seslerini çıkarıyorum.çok hoşuna gidiyo.tavsiye ederim...
-tatlicadiarzu-AZ YAZINNN
3 sayfam kaldı saat 9 dan beri geçmişş okuyorum yeterrrrrrrrrrr
amaan gelmesinlerr..ben dememiştim eşim hemen atladı gelirler diye mort oldu işte.neyse yinede kimseye kızmıyorum.allah güç kuvvet versin hepsine yetişirim ben...hataydı zaten.bin pişman oldum aratmasaydım keşke.ama eşimede iyi oldu o kadar övüyordu.neyse biz beraber yaparız olmadı izin alırım dedi...
git kız ne güzel.arada böyle yapmak lağzım.
off ne güzel dostluklarım arktadaşlarım vardı.şimdi bide çevre edinecegim.yeni arkadaşlar edinecegim ..iyi güzelde .uzun sürerse bu ..
kötükedihüso Evet gelmesinler zaten yaparlarsada başına kakarlar yardım ettik diyeaman takmıyorum bile..gelmezlerse gelmesinler..:dilcikar:
Maşallah Doruk paşaya daha nice aylarınıda yaşlarınıda görürsün inş.bu arada bizde 9 ay olduk teyzeleri......
AZ YAZINNN
3 sayfam kaldı saat 9 dan beri geçmişş okuyorum yeterrrrrrrrrrr
:gitme:
maşallah doruğa... daha nice 9 aylara,yaşlara :lepi:
yok olurmuuuu sen keyfinden bırakıyosun cocugunu.
boylelerının agzına yapıstırıcaksın bı tane işte.
gıdınce bakayım ıkea ya bende.
-tatlicadiarzu-
bende bı ıpege bakıyorum bı sıze.
bu arada da 2 cesıt yemek ettim.
of ya lojmana bakmış.çok küçükmüş.mutfak bile çok küçükmüş.odalar küçük.nasıl sıgacagız.lojmanda otrmak şart.en azandan şu araba taksitimiz bitene kadar.2011 aralık ayına kadar.ama hi içime sinmedi diyo.ne yapayım sen karar ver dedim.ama çok canım sıkıldı yaff:1no2:
of ya lojmana bakmış.çok küçükmüş.mutfak bile çok küçükmüş.odalar küçük.nasıl sıgacagız.lojmanda otrmak şart.en azandan şu araba taksitimiz bitene kadar.2011 aralık ayına kadar.ama hi içime sinmedi diyo.ne yapayım sen karar ver dedim.ama çok canım sıkıldı yaff:1no2:
özlem bizim sıpada kuleye sinir oluyor. yapıyorum tak bozuyor. normalde bakmıyor o oyuncağa. ben kule yapınca kıymetli oluyor. bu aralar kitap dergi onlara takti. nerde görse atlıyor üstlerine. oyuncaklarınada pek bakmıyor. ben artık oyuncak almicam sanırım. ama yürütec alıcam cünkü artık durduramyorum. biraz daha özgürlük versem iyi olacak doruk'a....
,:gitme:
Maşallah doruğa... Daha nice 9 aylara,yaşlara :lepi:
Yok olurmuuuu sen keyfinden bırakıyosun cocugunu.
Boylelerının agzına yapıstırıcaksın bı tane işte.
Gıdınce bakayım ıkea ya bende.
-tatlicadiarzu-
bende bı ıpege bakıyorum bı sıze.
Bu arada da 2 cesıt yemek ettim.
sagol tatlımmm,
marifetli gacıııı afiyet olsun
Merhaba kızlar nasılsınız?? Çook uzun zamandır giremiyorum.. O kadar yoğun geçiyor ki günler..Geçmişi de okuyamadım. İşe başlamama az kaldı Ömerle aramız o kadar süperleştii ki. Nasıl başlayacağım diye kara kara düşünyorum ve de gece gunduz bebeğimi emziriyoruz emerek uyuyor ne yapacağım diye düşünüyourm gerçi katı gıdalara dogru durust gecemedik..Belki bir adım olur ama nasıl olacak bilmiyorum oncelikle tracy hogg metodu ile emerek uyumayı bitireyim sonra rutini kurar beslenmeyi plana baglarım kadın da bakarken rahat eder diyorum.. Sorun çıkmamalı..Ama nasıl olacak içim gidiyor işyerim yakın ama işten tuvalete bile gidemediğimi düşünürseniz hiç gelemeyeceğimi anlamış olursunuz.. bizde öğle arası bile 15 dak. yemek fazla kalırsan goze batarsın..Bilemiyorum toz pislik içinde çalışmaya tekrar nasıl alışacağım en kötüsü de işe bebeğimsiz döneceğim kalbimi evde bırakacağım ve o başkasıyla vakit geçirecek..büyüyecek.. onu sevecek..beni unutacak??
bilmiyorum..
tracy metoduunu deneyip tavsiye eden var mı? Sabiha Paktuna aksine sanki yazdıkları ama bazı yerler tutarlı..Bebeğimi ağlatmadan yataga koyup uyutmak istiyorum mumkunmu yaa?? Orada yazan hareketli ebbek benim oğlum 5 dk. ayrılamazsın yanından.. Geçen gece de yatağa alıp emzirdiğimden yanından kalkıp eşimi uyandırmaya gittiğimde düştü!! Artık yatagunda emmeden uyusun istiyorum oyuzden..
Belki bir fikir verebilirsiniz yukarıdaki konulardan herangi birinde..
blogumda da yorum yapabilirsiniz.. oaradan daha kolay takip edebiliyorum buarada sayfalar arasında kayboluyor..
Bu arada diş bugdayını ben de yapmmıştım. Zevkli oluyor..Tavsiye ederim..
Blog:
E K C
Birazdan bakıcıyı arayacağım ve yarın eve gelmesini isteyeceğim bir görüşme işte.. dua edin herşey iyi olsun oğlum için hayırlısı olsun..
Optuk sizi
hoşgeldin cnmMerhaba kızlar nasılsınız?? Çook uzun zamandır giremiyorum.. O kadar yoğun geçiyor ki günler..Geçmişi de okuyamadım. İşe başlamama az kaldı Ömerle aramız o kadar süperleştii ki. Nasıl başlayacağım diye kara kara düşünyorum ve de gece gunduz bebeğimi emziriyoruz emerek uyuyor ne yapacağım diye düşünüyourm gerçi katı gıdalara dogru durust gecemedik..Belki bir adım olur ama nasıl olacak bilmiyorum oncelikle tracy hogg metodu ile emerek uyumayı bitireyim sonra rutini kurar beslenmeyi plana baglarım kadın da bakarken rahat eder diyorum.. Sorun çıkmamalı..Ama nasıl olacak içim gidiyor işyerim yakın ama işten tuvalete bile gidemediğimi düşünürseniz hiç gelemeyeceğimi anlamış olursunuz.. bizde öğle arası bile 15 dak. yemek fazla kalırsan goze batarsın..Bilemiyorum toz pislik içinde çalışmaya tekrar nasıl alışacağım en kötüsü de işe bebeğimsiz döneceğim kalbimi evde bırakacağım ve o başkasıyla vakit geçirecek..büyüyecek.. onu sevecek..beni unutacak??
bilmiyorum..
tracy metoduunu deneyip tavsiye eden var mı? Sabiha Paktuna aksine sanki yazdıkları ama bazı yerler tutarlı..Bebeğimi ağlatmadan yataga koyup uyutmak istiyorum mumkunmu yaa?? Orada yazan hareketli ebbek benim oğlum 5 dk. ayrılamazsın yanından.. Geçen gece de yatağa alıp emzirdiğimden yanından kalkıp eşimi uyandırmaya gittiğimde düştü!! Artık yatagunda emmeden uyusun istiyorum oyuzden..
blogumda da yorum yapabilirsiniz.. oaradan daha kolay takip edebiliyorum buarada sayfalar arasında kayboluyor..
Blog:
E K C
Birazdan bakıcıyı arayacağım ve yarın eve gelmesini isteyeceğim bir görüşme işte.. dua edin herşey iyi olsun oğlum için hayırlısı olsun..
Optuk sizi
waw şimdi gördüm.. tesekkurler canım .. zor ne yapacağım bilmiyorum.. Mesajını şimdi gördüm..sağol cnm..sen evde yokken nasıl uyyuyor peki?escos sabah sana yorum yazdım blogunda gördünmü?
Merhaba kızlar nasılsınız?? Çook uzun zamandır giremiyorum.. O kadar yoğun geçiyor ki günler..Geçmişi de okuyamadım. İşe başlamama az kaldı Ömerle aramız o kadar süperleştii ki. Nasıl başlayacağım diye kara kara düşünyorum ve de gece gunduz bebeğimi emziriyoruz emerek uyuyor ne yapacağım diye düşünüyourm gerçi katı gıdalara dogru durust gecemedik..Belki bir adım olur ama nasıl olacak bilmiyorum oncelikle tracy hogg metodu ile emerek uyumayı bitireyim sonra rutini kurar beslenmeyi plana baglarım kadın da bakarken rahat eder diyorum.. Sorun çıkmamalı..Ama nasıl olacak içim gidiyor işyerim yakın ama işten tuvalete bile gidemediğimi düşünürseniz hiç gelemeyeceğimi anlamış olursunuz.. bizde öğle arası bile 15 dak. yemek fazla kalırsan goze batarsın..Bilemiyorum toz pislik içinde çalışmaya tekrar nasıl alışacağım en kötüsü de işe bebeğimsiz döneceğim kalbimi evde bırakacağım ve o başkasıyla vakit geçirecek..büyüyecek.. onu sevecek..beni unutacak??
bilmiyorum..
Blog:
E K C
Optuk sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?