2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

:gitme:
bu arada bizde 9 ay olduk teyzeleri......
maşallah doruğa... daha nice 9 aylara,yaşlara :lepi:
yok olurmuuuu sen keyfinden bırakıyosun cocugunu.
boylelerının agzına yapıstırıcaksın bı tane işte.
gıdınce bakayım ıkea ya bende.
AZ YAZINNN

3 sayfam kaldı saat 9 dan beri geçmişş okuyorum yeterrrrrrrrrrr
-tatlicadiarzu-

bende bı ıpege bakıyorum bı sıze.
bu arada da 2 cesıt yemek ettim.

Edinirsin sen canım burdan anladığım kadarıyla çok sıcak kanlı , samimi .içten bir insansın.Yalnız kalacağını sanmam guclubacismile

aman takmıyorum bile..gelmezlerse gelmesinler..:dilcikar:
kötükedihüso Evet gelmesinler zaten yaparlarsada başına kakarlar yardım ettik diye

bu arada bizde 9 ay olduk teyzeleri......
Maşallah Doruk paşaya daha nice aylarınıda yaşlarınıda görürsün inş.

AZ YAZINNN

3 sayfam kaldı saat 9 dan beri geçmişş okuyorum yeterrrrrrrrrrr

:roflol::roflollumunekankayizsmile

of ya lojmana bakmış.çok küçükmüş.mutfak bile çok küçükmüş.odalar küçük.nasıl sıgacagız.lojmanda otrmak şart.en azandan şu araba taksitimiz bitene kadar.2011 aralık ayına kadar.ama hi içime sinmedi diyo.ne yapayım sen karar ver dedim.ama çok canım sıkıldı yaff:1no2:

kızlar ben kactım işlerimi halladeyim ahmet uyudu sonrada uyanana kadar kestireyim bende .İyi sohbetler.

AĞLAYASIM GELDİ YA VİCDAN YAPTIM :çok üzgünüm:

1 SENE SIK DİŞİNİ OLMASI AYŞEGÜL NE YAPCAN

sıkın dısınızı 1 sene bence canım.
bızım mutfaktan daha kucuk bı mutfak olamaz bence. hemde yayla gıbı bı mutfaktan buraya sıgdım. sende sıgarsın bacım. az sık dısını borclar bıtsın rahat bıyere cıkarsınız.

Canım bizde hiç bi oyuncağın yüzüne bakmıyoruz.. Bu oyuncakları ben evlenirken almıştım eve çocuk misafir gelir oynar diye.O yüzden bi arkadaş sormuş markası ne diye hatırlamıycam canım..Bi çıngırak almıştım hevesle chiccodan hem dişlikli hiç oynamadık desem yeridir.Onun yerine yemek kaşığını dişlik olarak kullanıyoruz
Sürekli benle oynamak istiyor..
İşte bunlar aklıma geldi evcilik takımları filan varkaydirigubbakcemile3
Ben oturup oynayınca ilgisini çekmeye başladı..ısrar etmenin bi manası yok oyuncaklarla oynucaksın diye düşünüyorum.Daha bilmiyor ki oyun nasıl oynanır?

,

marifetli gacıııı afiyet olsun

Merhaba kızlar nasılsınız?? Çook uzun zamandır giremiyorum.. O kadar yoğun geçiyor ki günler..Geçmişi de okuyamadım. İşe başlamama az kaldı Ömerle aramız o kadar süperleştii ki. Nasıl başlayacağım diye kara kara düşünyorum ve de gece gunduz bebeğimi emziriyoruz emerek uyuyor ne yapacağım diye düşünüyourm gerçi katı gıdalara dogru durust gecemedik..Belki bir adım olur ama nasıl olacak bilmiyorum oncelikle tracy hogg metodu ile emerek uyumayı bitireyim sonra rutini kurar beslenmeyi plana baglarım kadın da bakarken rahat eder diyorum.. Sorun çıkmamalı..Ama nasıl olacak içim gidiyor işyerim yakın ama işten tuvalete bile gidemediğimi düşünürseniz hiç gelemeyeceğimi anlamış olursunuz.. bizde öğle arası bile 15 dak. yemek fazla kalırsan goze batarsın..Bilemiyorum toz pislik içinde çalışmaya tekrar nasıl alışacağım en kötüsü de işe bebeğimsiz döneceğim kalbimi evde bırakacağım ve o başkasıyla vakit geçirecek..büyüyecek.. onu sevecek..beni unutacak??
bilmiyorum..
tracy metoduunu deneyip tavsiye eden var mı? Sabiha Paktuna aksine sanki yazdıkları ama bazı yerler tutarlı..Bebeğimi ağlatmadan yataga koyup uyutmak istiyorum mumkunmu yaa?? Orada yazan hareketli ebbek benim oğlum 5 dk. ayrılamazsın yanından.. Geçen gece de yatağa alıp emzirdiğimden yanından kalkıp eşimi uyandırmaya gittiğimde düştü!! Artık yatagunda emmeden uyusun istiyorum oyuzden..
Belki bir fikir verebilirsiniz yukarıdaki konulardan herangi birinde..
blogumda da yorum yapabilirsiniz.. oaradan daha kolay takip edebiliyorum buarada sayfalar arasında kayboluyor..

Bu arada diş bugdayını ben de yapmmıştım. Zevkli oluyor..Tavsiye ederim..

Blog:
E K C

Birazdan bakıcıyı arayacağım ve yarın eve gelmesini isteyeceğim bir görüşme işte.. dua edin herşey iyi olsun oğlum için hayırlısı olsun..

Optuk sizi

Üzülme canım ya ne yapacaksın 1 sene dişinizi sıkarsınız artık. Küçük olması iyi olmamış ama hakkınızda hayırlısı olsun .

,

marifetli gacıııı afiyet olsun
sagol tatlımmm

bakıyorum hemen bloguna...
tracy ben denedım. basarılı da oldum ama 1 hafta sonra hastalandı yıne alt ust olduk maalesef.

slmlar arkadaşlarım acık baktım sayfaları okudum
Allah herkese kolaylık versin yaa
evde çocuk bakmakta zor çalışıp çocuk bakmakta zor evdeyken oğlumla uğraşmaktan bir iş yapamıyorum ki ev işi çocuk felan ya erkek olmakmı varmış ne yaaa

hoşgeldin cnm
işe başlıcamda beni unutucak die bende çok üzülmüştüm ama akşamları paçamdan ayrılmıyo özlüyo çok gelince atlıyo kucağıma sarılıyo yoluyo saçımı başımı öle seviyo :)
hiç ülzülme akşamları hafta sonları beraber olucaksınız unutmaz

Canım ben direk olarak yatır-kaldır uygulamasını tavsiye etmiyorum.Yine söylüyorum başarılı olanlar vardır ama her çocuğa uygun bi yöntem olarak görmüyorum..
Bence bi süre odasında bi yatakta birlikte dalarak,kendi kendine dalmayı öğretebilirsin...Hiç bilmiyor çocuk süğrekli destekle uyumuş nasıl bi anda dalsın kendi kendine..Buna alıştıktan sonra yatağına koymayı dene..Elini tut,ninnii söyle,saçlarını yüzünü sev..Bu da destekli uyuma diceksin..Evet öyle aslında,bu sefer de yatağına alışmasını sağlamış oluyorsun.Bi süre dalana kadar yanında kalırsın,her kalktığında yatırrsın.Bi süre sonra o şekilde uyumayı da güvenli buluyor bebek..Dalış şeklinden anlıyorsun,yüzündeki ifadeden.Zamanla oda da bıraksan da uyuduğunu göreceksin..yani inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…