2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende çalışan bir anneyim canım esmanında dediği gibi akşamları peşimden ayrılmıyo
çok zor yanlarıda var olmazmı ama alışıcasz canım sende çabuk atlatırsın inş.

waw şimdi gördüm.. tesekkurler canım .. zor ne yapacağım bilmiyorum.. Mesajını şimdi gördüm..sağol cnm..sen evde yokken nasıl uyyuyor peki?

babası kucagında uyutmaya calısıyor. sarılarak evin icinde dolaştırıp duruyor. bizimkine gündüzleri babası bakıyor bu arada.

escos bu arada seni unutcanı hic sanma.... bizimkide ben eve gidince bi atlıyor kucağıma yatana kadar ayrılamıyoruz. bide babası bakıyor anla yani.... kimse annesinin yerini tutabilirmi hic. hic takma kafana.

Unutmaz canım senin yerini kimse alamaz .Akşamları geldiğinde anlarsın zaten peşinden ayrılmayınca. Ben evdeyken tüm gün yapışık ikizken bile eşimle biryere gidelim geldiğimde tepeme atlıyor sanki yıllardır görmemiş gibi
Uyku konusunda bişey diyemem ben anladım benim çocuk uyumayı sevmiyor hele kendi beşiğinde asla . Yani bu uyku durumunda ben kelin ilacı olsa kendi başına diyorum malesef:sinifsinif:

Selam canım h.geldin evet haklısın erkek olmak lazım çalış, eve gel ,hazır yemek ye ,ev işi yok ,devril yat sempatiksalakcinni

burak için gece yatmadan yesin diye pirinç unu yapmtştım...
şimdi kucağıma aldım bi deniym yicekmi dedim..
iri ve dik göğüslere baka baka 1 kase yedi oğlan
reklam baya işime yaradı:kedi:

kaydirigubbakcemile3Ne reklamı anacım kimin memişlerine baktırdın da yedirdin çocuğa:roflol: Afiyet olsun paşaya yarasın mamaları

bn gldiiim
sibelcim yarasın paşaya canım

hoş geldina.s.

kızlaarrr eşim aradııı MERKEZDEYİZZZ ayy çok heyecanlandımm..şükür..hihoyyythihoyyythihoyyyt

:lepi: :lepi: hadi gözün aydın.

lojman harici evlerin fiyatları nasılsım hani lojman 150 ama digerleri 250 falan sa sıkarsın biraz daha iyi bir yerde oturursun.ayda 100 tl az tutum yapar ordan çıkartırsın hangisi hayırlıysa o olsun.

motor çok zordu yaa.

son 3 yılın en zor motor sınavı bana denk geldi.bahtsız bedevi meselefi işte.trafik ve ilkyardım geçerimde motordan sanmıyorum.Olsun bir daha girerim napıyım bu kadar oldu.

burcu sınav nasıl geçti bacı..
eh işte canım.

ben koridorumu halifleks kaplattım yeni hemde ama yapıştır ma değil 2 yıl kullanır kaldırırım soğuğu bayağı kesti ama.

Sabah rahatsızlandım diye ısrar ediyo kıs yoksa karışamaz bana yerim ben onuaklinialirimsmile

benimkide arardı ben doğum iznindeyken annelere git bak git 10 dk sonra arıyacağım diye evde birşey olur diye korkuyordur.sen seviyon kayınvalideni git kız evde habire iş yap orayı burayı toplamaktan dinlenemezsinde.

Kız sen istanbulun neresindensin pek bi heveslisin ist gelmeye.

Kızlar diş bugdayı yapanınız oldumu ?

bende yapmak istiyorum ama buğday kalmamış 2 aktarada baktım bu sene buğday da sıkıntı varmış.valla hiç şaşırmadım.bi hamile kaldık gribinden-aşısından 40 bin tane moda çıktı şimdide buğday yokk.

Serap ben senin o komşunu yolarım valla.

ağzı olan konuşuyor işte zevzek deseydin.

Son düzenleme:

mşilletin memesini gösterme kız koynundan sen göster.

sonra her yemekte aç meme dermiş

kaydirigubbakcemile3 ohhh afiyet olsunnn

ben ipeği uyuttum
az dalsın bişeyler yicem ama yemek istemiyıor canım
çay içip ekmek arası yapcam kendime -tatlicadiarzu-

yok canım süt sağma maceraları ve iş dışında yaptığın hi bişey sayılmıyo yanında değilsin ya ooh
rahatız sanıyorlar ben bugün 3 kere görüntülü aradım oğlumu 3 günden sonra ayrılmak çok zoruma gidiyo:gitme:

canım 1 sene sıkarsınız dişinizi geçici olarak sonra çıkarsınız artık
şindi araba daha çok lazım olacak size oralarda

kız nettin çocuğasempatiksalakcinni

Son düzenleme:
burcu bende 3 kez kalmıştım motordan. ensonunda gecmistim. aslında bu motor işinden kadınların muaf olması lazım. sanki araba bozulsa yapıcaz. neyse... sen 2.de alırsın inşallah.

bugday buralarda cok var burcucum ben sana alıp gönderim istersen. ciddiyim yani. y.ici kargoyla gönderirim.

zeynepb canım aynı şeyleri
daha 3 güm öce bnde yaşadım
çok berbat bi durum bu..belki çok klasik olacak ama
zamanşa geçiyor bu durm
azıcık sabret olurmuolumunekankayizsmile
ayşegül gözünaydın canım yeni yeriniz hayırlı olsun
serap kızınla 3 gün doyo doyo geçir hemi
düşen bebişlere çok geçmişolsun
düşe kalka büyüyoşlar işte böle

mşilletin memesini gösterme kız koynundan sen göster.

sonra her yemekte aç meme dermiş

kız benmkini beğenirmi sarkmış mübarek..
sıpada biliyo ağzının tadını..benmkini süt makinası oalrak görüyo..
göz zevkini bozmuyo:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…