Merhaba kızlar nasılsınız?? Çook uzun zamandır giremiyorum.. O kadar yoğun geçiyor ki günler..Geçmişi de okuyamadım. İşe başlamama az kaldı Ömerle aramız o kadar süperleştii ki. Nasıl başlayacağım diye kara kara düşünyorum ve de gece gunduz bebeğimi emziriyoruz emerek uyuyor ne yapacağım diye düşünüyourm gerçi katı gıdalara dogru durust gecemedik..Belki bir adım olur ama nasıl olacak bilmiyorum oncelikle tracy hogg metodu ile emerek uyumayı bitireyim sonra rutini kurar beslenmeyi plana baglarım kadın da bakarken rahat eder diyorum.. Sorun çıkmamalı..Ama nasıl olacak içim gidiyor işyerim yakın ama işten tuvalete bile gidemediğimi düşünürseniz hiç gelemeyeceğimi anlamış olursunuz.. bizde öğle arası bile 15 dak. yemek fazla kalırsan goze batarsın..Bilemiyorum toz pislik içinde çalışmaya tekrar nasıl alışacağım en kötüsü de işe bebeğimsiz döneceğim kalbimi evde bırakacağım ve o başkasıyla vakit geçirecek..büyüyecek.. onu sevecek..beni unutacak??
bilmiyorum..
tracy metoduunu deneyip tavsiye eden var mı? Sabiha Paktuna aksine sanki yazdıkları ama bazı yerler tutarlı..Bebeğimi ağlatmadan yataga koyup uyutmak istiyorum mumkunmu yaa?? Orada yazan hareketli ebbek benim oğlum 5 dk. ayrılamazsın yanından.. Geçen gece de yatağa alıp emzirdiğimden yanından kalkıp eşimi uyandırmaya gittiğimde düştü!! Artık yatagunda emmeden uyusun istiyorum oyuzden..
Belki bir fikir verebilirsiniz yukarıdaki konulardan herangi birinde..
blogumda da yorum yapabilirsiniz.. oaradan daha kolay takip edebiliyorum buarada sayfalar arasında kayboluyor..
Bu arada diş bugdayını ben de yapmmıştım. Zevkli oluyor..Tavsiye ederim..
Blog:
E K C
Birazdan bakıcıyı arayacağım ve yarın eve gelmesini isteyeceğim bir görüşme işte.. dua edin herşey iyi olsun oğlum için hayırlısı olsun..
Optuk sizi
waw şimdi gördüm.. tesekkurler canım .. zor ne yapacağım bilmiyorum.. Mesajını şimdi gördüm..sağol cnm..sen evde yokken nasıl uyyuyor peki?
Unutmaz canım senin yerini kimse alamaz .Akşamları geldiğinde anlarsın zaten peşinden ayrılmayınca. Ben evdeyken tüm gün yapışık ikizken bile eşimle biryere gidelim geldiğimde tepeme atlıyor sanki yıllardır görmemiş gibiMerhaba kızlar nasılsınız?? Çook uzun zamandır giremiyorum.. O kadar yoğun geçiyor ki günler..Geçmişi de okuyamadım. İşe başlamama az kaldı Ömerle aramız o kadar süperleştii ki. Nasıl başlayacağım diye kara kara düşünyorum ve de gece gunduz bebeğimi emziriyoruz emerek uyuyor ne yapacağım diye düşünüyourm gerçi katı gıdalara dogru durust gecemedik..Belki bir adım olur ama nasıl olacak bilmiyorum oncelikle tracy hogg metodu ile emerek uyumayı bitireyim sonra rutini kurar beslenmeyi plana baglarım kadın da bakarken rahat eder diyorum.. Sorun çıkmamalı..Ama nasıl olacak içim gidiyor işyerim yakın ama işten tuvalete bile gidemediğimi düşünürseniz hiç gelemeyeceğimi anlamış olursunuz.. bizde öğle arası bile 15 dak. yemek fazla kalırsan goze batarsın..Bilemiyorum toz pislik içinde çalışmaya tekrar nasıl alışacağım en kötüsü de işe bebeğimsiz döneceğim kalbimi evde bırakacağım ve o başkasıyla vakit geçirecek..büyüyecek.. onu sevecek..beni unutacak??
bilmiyorum..
tracy metoduunu deneyip tavsiye eden var mı? Sabiha Paktuna aksine sanki yazdıkları ama bazı yerler tutarlı..Bebeğimi ağlatmadan yataga koyup uyutmak istiyorum mumkunmu yaa?? Orada yazan hareketli ebbek benim oğlum 5 dk. ayrılamazsın yanından.. Geçen gece de yatağa alıp emzirdiğimden yanından kalkıp eşimi uyandırmaya gittiğimde düştü!! Artık yatagunda emmeden uyusun istiyorum oyuzden..
Belki bir fikir verebilirsiniz yukarıdaki konulardan herangi birinde..
blogumda da yorum yapabilirsiniz.. oaradan daha kolay takip edebiliyorum buarada sayfalar arasında kayboluyor..
Bu arada diş bugdayını ben de yapmmıştım. Zevkli oluyor..Tavsiye ederim..
Blog:
E K C
Birazdan bakıcıyı arayacağım ve yarın eve gelmesini isteyeceğim bir görüşme işte.. dua edin herşey iyi olsun oğlum için hayırlısı olsun..
Optuk sizi
Selam canım h.geldin evet haklısın erkek olmak lazım çalış, eve gel ,hazır yemek ye ,ev işi yok ,devril yat sempatiksalakcinnislmlar arkadaşlarım acık baktım sayfaları okudum
Allah herkese kolaylık versin yaa
evde çocuk bakmakta zor çalışıp çocuk bakmakta zor evdeyken oğlumla uğraşmaktan bir iş yapamıyorum ki ev işi çocuk felan ya erkek olmakmı varmış ne yaaa
bn gldiiim
sibelcim yarasın paşaya canım
kaydirigubbakcemile3Ne reklamı anacım kimin memişlerine baktırdın da yedirdin çocuğa:roflol: Afiyet olsun paşaya yarasın mamalarıburak için gece yatmadan yesin diye pirinç unu yapmtştım...
şimdi kucağıma aldım bi deniym yicekmi dedim..
iri ve dik göğüslere baka baka 1 kase yedi oğlan
reklam baya işime yaradı:kedi:
bn gldiiim
sibelcim yarasın paşaya canım
kaydirigubbakcemile3Ne reklamı anacım kimin memişlerine baktırdın da yedirdin çocuğa:roflol: Afiyet olsun paşaya yarasın mamaları
hoş geldina.s.
kızlaarrr eşim aradııı MERKEZDEYİZZZ ayy çok heyecanlandımm..şükür..hihoyyythihoyyythihoyyyt
aysegul gözün aydın canım... insallah okul doktor işlerinide hayırlı bi sekilde halledip cok mutlu olacaksın oralarda.
zeynepcim sorun ne bilmiyorum ama yardım edebileceğimiz bisey varsa konuşmak istersen herzaman arayabilirsin biliyorsun.
burcu nasıl gecti sinav. ehliyeti kaptınmı?
düşen bebeklere geçmiş olsun. valla artık hep düşecekler bu kesin. Dorukta yuvarlanırken bazen kafayı sert atıyor biraz mızıldanıp kaldığı yerden devam ediyor. duşe kalka büyümek bu olsa gerek.
eh işte canım.burcu sınav nasıl geçti bacı..
Bende kaynanamın eski halıfleksleerini antreye serdim hemde kahverengi
:tomato:
Bi gün eivini halıfleks yapcaksın deseler haytta inanmazdımdelikafadulden o kadar nefret ederdim yani..
Ama çucuklar için
Karıştırmacı kişilik bunlar Zeynep bi eline alır karıştırdığı şeyi gözlerini kocaman açar:1shok:
Sabah rahatsızlandım diye ısrar ediyo kıs yoksa karışamaz bana yerim ben onuaklinialirimsmile
Kızlar diş bugdayı yapanınız oldumu ?
burak için gece yatmadan yesin diye pirinç unu yapmtştım...
hiç yani ilklerini göremiycez çoğu şeyini belkide ama sorumluluk sahibiyiz yani akşamdan herşeyini hazırlıyorum kıyafetini yiyeceklerini kahvaltısını yaptırıyorum götürüyorum akşamları alıp geliyorum günde 40 km yol yapıyorum daha nasıl en iyisini yapabilirim diye düşünüyorum. onları düşünüyoruz sırf
hergün içim acıyor bırakırken ama ne yapayım
of ya lojmana bakmış.çok küçükmüş.mutfak bile çok küçükmüş.odalar küçük.nasıl sıgacagız.lojmanda otrmak şart.en azandan şu araba taksitimiz bitene kadar.2011 aralık ayına kadar.ama hi içime sinmedi diyo.ne yapayım sen karar ver dedim.ama çok canım sıkıldı yaff:1no2:
mşilletin memesini gösterme kız koynundan sen göster.
sonra her yemekte aç meme dermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?