2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki de günde iki kez uyyo Fatoşcum
Özlem sen tam partici oldun heeekaydirigubbakcemile3Yapar mıydın çocuk yokken filan böyle parti organize işleri filanşakkıdı

ne kaldı yaşlarına biraz daha sabır zeynepcim
öyle... sabır...
zeynep kız haftasonları bana gel. yakınız biz
vallahi gelirim. hayır demem,ne iyi olur böyle sık sık görüşsek...
bende eşimide kızımıda çok seviyorum. ama işte... sevgi yetmiyor bazen.neyse bacım az daha dayanalım napalım sonra sefasını sürücez inşallah...
doğum günü için plan yap zeynep motive olursun :))
ben arada uyurken falan onu planlıyorum kafam dagılıyor.
hım... evet bir de bu var değil mi. ilk doğum günleri çok özel olmalı :)
kız bu apartmanda hemen herkes çalışıyor
bi ben ev garısıyam sempatiksalakcinni
oh oh maşallah... bizimkide ağlayan çocuk duydumu aglar. yuksek sesten korkuyor sanırım...
burcu yok..didemde yok.. ?????
evet yıne ıssız buralar...

maşallahhh...olsun kız duygusal kişiler daha vicdanlı olur..

evet vicdanlı olsunda cok duygusal da olmasın vallahi kızlar yüzünden hep aglar sonra :)

Selam canım maşallah Ahmete kilosu boyu çok güzel

evet canım doktor da öyle diyor maşallahı var sıpanın. Ama cok yaramaz gittikçe daha yaramaz oldu.Önceden uykusu geldimi kafasını koyar uyurdu.Ama şimdi nerde memenin altında pış pışlanarak ninniler söylenerek zar zor uyutuyorum.gündüzleri bizimkisi yarım saat yarım saat 3 kez falan uyuyo geceleride 9 gibi uyuyo.sabah 7 de ayakta

Bende istanbula taşınacağımız günleri hayal ederek motive oluyorum boshayallersmilekendi evimiz olcak filan istediğim gibi döşüycem..Zor zamanları burda atlatim bebiklerimde az büyüdüklerinde herşey daha güzel olcak diyom kendi kendimekaydirigubbakcemile3 Çünkü ben Zeynebin yaşadığı sıkıntıyı yaşıyorum bilirim anne yok kardeş hala teyze yok..
Arkadaş desen az burdaki arkadaşlarım zaten bu halde nasıl görüşcem o da var..
Kaynanamla görümceemle takılıyom :sinifsinif:

özlem (zeyl) ya organizasyon yapmayı cok severim. parti değil ama tiyatro organizasyonları yapardım. toplu halde bilet alır arkadaşları götürürdüm.

zeynepcim herzaman gel ciddi soylüyorum sana. telimi biliyorsun. taksiye binsen 10 tl. anca yazar. hem dorukla ipekte oynarlar onlar icinde iyi olur. dur yapalım böyle bi organizasyon arada.

tubacım düzeldinizmi.iyimisin artık..civ civ nasıl..
Sağol canım ilgin için ikimizde iyileştik çok şükür. Ama bende Zeyneple aynı sıkıntıları yaşıyorum .Tırlatmaya az kaldı benimde Sabır Allahım sabııııııııııııır diyorum :sinifsinif:
İnş. canım yaşlarına girince düzelirler yoksa beni Bakırköy paklayacak sempatiksalakcinni

Benim çatlak oğlum dün elektrik süpürgesinden korkttu açar açmaz ağlamaya başladı.
Hemen kapattım onu babannesinin yanına mutfağa götürdüm ordan bile sesini dinliyormuş

kızlar benimde kimsem yok valla. ama bazen bi arkadaş bile akrabadan daha yakın oluyor inanın. annem karşıda oturuyor. bi gün eşimin işi cıktı bakarmısın dedim bana temizlik yapcam pazara gitcem bakamam dedi. o zaman bi arkadaşım işten cıkmıştı onu aradım varsa zamanın bakarmısın dedim. hemen atladı geldi sagolsun. kendi annemede bi daha sormayı düşünmüyorum. allah kimseye muhtac etmesin beni. 2.yapmayı planlıyorum böyle kimsesiz cok zor olacak biliyorum ama napim. kimseye güvenmemek lazım. bize bizden fayda var. eşim bazen alıyor iş görüşmelerine doruk uda götürüyor napsın adam. sekretere bırakıyor giriyor iceri görüşmeye. yani birilerinin olmasıda bir dert olmamasıda. en iyisi kendi ayaklarımız üzerinde durmak. ilerde bunları güzel bir anı olarak anacağız. gurur duyacagız kendimizle.

Hey gidi günlergençken naniknanik bizde yapardık işyerinde.Patronumuz motivasyon için götürdü..En soooooon Ben Ruhi Nasılım? Bu oyuna gittim daha da ne haberim var oyunlardan ne bi fikrimdelikafadulden
Sinema kitap kritiği yapardık..Dün gece 3.kez soysuzlar çetesini bitiremeden uyuyakaldımdelikafadulden
Neysee ozaman da Toprak yoktu hayatımda

Eveeeeet çok katılıyorum sana Özlemcim evlatlarımızı kendimiz büyttük diye gurur duycaz kendimizle ilerde

Kızlar diş bugdayı yapanınız oldumu ?
zeynep yaptı (zeynep6672)

çöpsüz üzümüz napalım... belkide böylesi hayırlı...
işte bende kaynanacı eltici oldum napayım. bişey oldugunda bizimkiler tee nerelerden gelene kadar onlar hemen yetişiyolar. yinede şükür. allah yokluklarını göstermesin hiçbirinin.
canım benim. inan gelirim. bazen düşünüyorum,çevremde ipeğin akranı yok. üzülüyorum,hep kendinden büyük yada kucuk cocuklar olacak ailede. akran sıfır. işte oyun grupları yapalım bizde. hem biz görüşürüz kafa dağıtırız. hem artık oyun oynayacak zamana geliyolar paylaşmayı,oynamayı öğrenirler.
ben her zaman gelirim gerçekten. sen müsait oldugun zamanlar soyle mesela ben atlar gelırım. cok severım boyle arkadaslarla toplanmayı. ahhh eskıden eve gırmezdım bu ipoş bana neler etti.
beraber gideriz bakırkoye. benım ılkokulum o hastanenın bahcesının tam karsısındaydı.
bılırım oraları sempatiksalakcinni
ınan bende bunu dusunuyorum.
ben yalnızım,çevremde kımsem yok. ama bazen bı kardesım olsa dıyorum... keske olsaydı. ah deyınce cıkıp gelecek kendı canımdan bırı olaydı. bu yuzden 2. cocugu ıstıyorum işte,kardes kardesın arasında dağ oluyor resmen. bencıllık etme zeynep dıyorum kendıme,bak sen tek cocuksun ne kadar zorlanıyosun. onuda tek bırakma dıyorum...
canım eğer bak yardımcı olabılecegım zamanlar olursa walla getır dorugu ben bakarım ne war sankı. dorum bızım cadalozun yanında melek gıbı kalır. acıl bısey oldugunda bırakıcak kımseyı bulamadıgında ewlerımız yakın bı alo demen yeterlı. severım boyle dayanışmaları ben. ıyı gunde herkesı bulursun yanında,onemlı olan dar zamanlarında bırılerını bulabılmek.
arkadas arkadasa boyle gunlerde lazım...

Hiii kıs öyle şey olur mu yaaa lütfen kimse yanlış anlamasın ben sizin ne kadar çabaladığınıza şahit oluyorum olur mu hiç öyle şeyyy

senin söylediğine alınmadım canım zaten de cuma günü densizin biri bu konuda espiri yaptığını zannetti bana iğneli iğneli
annem, küçük teyzem, kuzenim ben diğer büyük teyzeme gittik Cuma günü komşusu vardı kapıda konuştuk napıyorsunuz dedi küçük teyzem uğraşıyoruz işte bu veletle zaman geçiyor dedi o da bi kahkahayla alay ederek beni gösterip bunlar da çocuk büyüttüm diyolar sonra dedi cevap vermeden içeri girdim ama çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…